Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Σαρώνεται απ' άκρου

 εις άκρον η φασιστοουκρανία. Εκατοντάδες είναι τα πλήγματα που έχουν επιφέρει οι Ρωσοι σε στρατιωτικές υποδομές από το Χάρκοβο ως το Σούμι και σε ποιο απομακρυσμένες περιοχές, με τον Λαβρόφ να δηλώνει ξεκάθαρα πως οι διαπραγματεύσεις μετά το Κουρκτς είναι όνειρο απατηλό και πως οι όροι της Μόσχας είναι οι εξής: 1) Τα ανατολικά εδάφη συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας είναι ρωσικά πάει τέλειωσε.2) Ότι απομείνει από την Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτε στο ΝΑΤΟ. 3) Οι Ρωσόφωνοι της Δυτικής Ουκρανίας θα προστατεύονται διαφορετικά θα εξοντώνονται οι διώκτες τους. 4) Οι κυρώσεις αυτοκαταργούνται και η Ρωσική περιουσία επιστρέφεται αυτούσια.  Είπατε κάτι; Γιατί οι Δυτικοί πολέμαρχοι από κοινού με τους εγχώριους ανθυποπρακτορίσκους των Αμερικανων θριαμβολογούσαν επί των ονειρώξεών τους. Το επαναλαμβάνω: Μπίσμαρκ: Όποιος σηκώσει όπλο κατά της Αρκούδας και πυροβολήσει δίχως να είναι βέβαιος πως θα την σκοτώσει, είναι νεκρός και δεν το ξέρει..


ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ

 Βαθειά χειρουργική επέμβαση στο γυναικείο μυαλό από τρεις άντρες δημιουργούς.. Που όσες γυναίκες το άκουσαν στάθηκαν κατανυκτικά σα να προσεύχονταν. . Γιατί θηλυκά μου; Οι αστεράτοι άντρες της «λάγνας» μειοψηφίας καθρεφτίζονται στη λάμψη των ματιών σας τα πρωινά.. Οι άλλοι της νοσηρά αδιάφορης πλειοψηφίας κρύβονται στο άδειο κρύο βλέμμα της γυναίκας τους. Από μια σχέση σε μόνιμη αποσύνθεση. Κι όμως.. Κοιμούνται μαζί της στο μάτι του τυφώνα.. Επί της ίδιας κλίνης.. Ίσως γι αυτό και δεν αντιλαμβάνονται τη καταστροφή που αυτός σπέρνει στη περίμετρο.. Όταν κοπάσει θα έρθουν φάτσα κάρτα μ αυτή.. Μα θα είναι πολύ αργά.. Εκείνη θα είναι παρούσα απούσα και μερικά χιλιοστά από την έξοδο.. 

.......................

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ

 

 Αλλά αν δεν έχεις δεν είσαι !! Να εξηγηθώ επί της διαφοράς. Πέραν του γαμημένου του καρκίνου έχω πληγεί και από το ΧΑΠ (Χρόνια αποφρακτική ανεπάρκεια) Κάτι για το οποίο κάνω ολονύκτια χρήση οξυγόνου που καλύπτεται -- κατά 80%-- από τον Ασφαλιστικό μου φορέα. (120 ευρώ μηνιαίως) 


 

ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΙΚΟΙ !!!!

 Αλλεπάλληλες οι ηλεκτροπληξίες άμα τη αφίξει των λογαριασμών της ηλεκτροδοσίας, αλλά το καθεστωτικό αυτί δεν ιδρώνει επ' ουδενί. 


 

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Καλός ή ..κάλος ο Πολάκης;

 Ο Πολάκης μου είναι εξαιρετικά συμπαθής καθ’ ότι φέρει στη Βουλή κάτι που λείπει. Έναν γνήσιο γιδοβοσκό που δεν μασάει τα λόγια του. Λείπουν όμως από αυτόν οι δεύτερες και τρίτες σκέψεις και πατά συχνά πεπονόφλουδες. 


 

Και τώρα τρέμει….η ακρίβεια!...

 Toυ Δημ. Ι Τσαλαπάτη 

Πέφτουν, λέει, ο,30 λεπτά τα διόδια στην Αττική Οδό και η ΔΕΗ, δίνει 1,14 ευρώ επιδότηση σε κάθε λογαριασμό. Είναι το ακαριαίο χτύπημα Μητσοτάκη στην…. ακρίβεια. 

Την ίδια ώρα: 


ADAGIO IL DIVO

  Πρόκειται για την οδύνη της απώλειας που βγαίνει από τα ηχεία της ψυχής. Το βλέπεις στο ασύλληπτο φως των δακρύων, που είναι πιο στιλπνά κι από μαργαριτάρια. Εικόνα παράταιρη στη ψηφιακή εποχή που ο έρωτας τρέχει με ταχύτητες 24 mbps. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Για να διερωτάσαι την επομένη αν είχε κάποια σημασία ότι έγινε τη προηγουμένη. Με την απάντηση να βρίσκεται πίσω από μια καταστροφική σιωπή.. 


"Η ...ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ "

 Ανωνύμου του Έλληνος

Τί γίνεται παλικάρια της φακής, ειδικοί πολεμολόγοι και άλλα ψώνια, που παρελαύνετε στα βοθροκάναλα; Πότε θα λάβει σάρκα και οστά η απάντηση του Ιράν (πού κατάντησε η ιστορική κοιτίδα πολιτισμού Περσία!) στους δολοφόνους Εβραίους για την εκτέλεση του Χανίγια; 


 

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ;




Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ

 Διερωτώνται πολλοί τις θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ λες κι έχει κάποια αξία το πρόσωπο επί του οποίου : Οι μόνοι που του αναγνωρίζουν κάποια αξία είναι οι υποψήφιοι ή οι δολοφόνοι του και το λούμπεν στοιχείο που υπνώνει σε κούτες με την αστερόεσσα επί της κεφαλής τους. 


 

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ !!!!!!!!!

 Μέτρα οπερέτα διάρκειας ενός μηνός και εξ αιτίας της καθολικής κατακραυγής.. Απλώς άθλιοι.. Έχει η χώρα διασωληνωθεί με τον χρηματοπιστωτικό τζόγο και οι μέτοχοι των ομίλων κάνουν πάρτη στη λαϊκή παράγκα με τον υπουργό περιβάλλοντος να παρακολουθεί το δράμα αφ' υψηλού.. 


ΑΝΤΑΡΣυΑ : μολυνση του Παγασητικού

 Το ενιαίο υπουργείο επιχειρηματικής προπαγάνδας περιφέρειας, δήμων, κυβέρνησης και φορέων ενημερώνει:  Ο «Παγασητικός γέμισε νεκρά ψάρια, αλλά τα νερά του είναι ..«εξαιρετικής ποιότητας»…

 


ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

 ΣΕ ΔΙΑΤΕΓΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !! --ΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥΣ-- ΚΑΤΣΑΜΕ ΔΕΚΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΙΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑ ΔΕΚΑ!!!



ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑΣ ΖΩΗΣ  !!! --ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.. --ΟΧΙ .. ---ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΤΙ ΕΠΙΝΟΗΘΕΙ...


Ο ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΠΑΠΛΩΜΑ

 Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας Κύπρου Ισραήλ παίζει σε επίπεδο Τσάμπιονς Λινγκ αλλά η σφυρίκτρα έναρξης του φονικού ανταγωνισμού είναι στα χέρια της Τουρκίας. Νάτο και ξερό ψωμί.. 


ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ

  Αναδρομικά από τον ΑΕΔ για 370 χιλιάδες συνταξιούχους που προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη Οι υπόλοιποι της οικονομικής ισχαιμίας στον σκουπιδοφάγο του πολιτισμικού μας νεροχύτη ή στο νομοτελειακό αποτέλεσμα της φυσικής επιλογής..Κτηνώδεις δολοφόνοι με καθαρά όμως χέρια.. Στην χασμωδία σας εσείς.. Οι φόνοι κατά εκατομμυρίων ανθρώπων είναι θέμα στατιστικής..



Αριστοτέλους μέρα μεσημέρι:

 ΄Ψυχοθεραπεία: Απόπειρα εγκλήματος μετά ληστείας για όσα ευρώ χωρά μια άγνωστη τσέπη. Κατά την καπιταλισιική αγριότητα της "νεοαταξίας" μια δολοφονική σκέψη την ημέρα τον ψυχίατρο τον κάνει πέρα. 


 

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΤΕΜΠΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ;

 Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η εναέρια κυκλοφορία. Το πότε όμως θα σπάσει το νήμα της ζωής κάποιων επιβατών είναι θέμα ραντεβού. Που έχει κλείσει η κυβέρνησης με τους επιβάτες με τον Άγιο Πέτρο Στο μεταξύ οι πτήσεις έχουν πλησιάσει επικίνδυνα τις 5.000  

 


ΚΑΙ Τ' ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ

 Και μπούφος κι αλεπού Τη μείωση της τιμής των διοδίων στην Αττική Οδό κατά 30 λεπτά του ευρώ διαφήμισε πλησίστιος ένας εκ των μαριονετών της Νεοαταξίας Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη. 


 

ΑΧΑΊΑ: ΑΠΑΧΓΟΝΙΣΤΗΚΕ 17ΧΡΟΝΟΣ

 

Αχαΐα / 17χρονος εγακταλειμένος από τους γονείς του και παραδομένος σε συγγενικά πρόσωπα βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο. Θα το γράφω ώσπου να το εμπεδώσετε. Η πολιτεία σχεδιάζει το έγκλημα --γιατί περί εγκλήματος πρόκειται με τους δράστες να το διαπράττουν. Ηρέμησε η ψυχούλα του..


ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΡΗ

 Τη διαγραφή μιας εκ των μίσθαρνων γελωτοποιών του Σύριζα, της Αθηνάς Λινού, από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στέφανος Κασσελάκης όπως επιβεβαίωσαν πηγές της Κουμουνδούρου. 


ΕΞ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ

 Τρεις σοβαρότατοι και όχι σοβαροφανείς Αμερικανοί Πανεπιστημιακοί καταγγέλλουν την Αμερικανική κυβέρνηση για τις παράνομες οικονομικές κυρώσεις κυρίως σε κράτη ασθενή οικονομικά. Εγώ να προσθέσω τώρα τι. Μόνον μια υποσημείωση. Πως αποδεικνύεται ότι ο νους αυτών των δόλιων πολιτικών συμπεριφορών είναι φυσικά οι Αγγλοσάξωνες που επιβάλλουν καθεστώτα στο όνομα της εξαγωγής δημοκρατίας και τους λεηλατούν στο όνομα του εμπορίου.

ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ



Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ :

 "Ο πόλεμος στην συνοριακή Ουκρανία αναμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ρωσία δεν γινεται ούτε για τον φυσικό πλούτο αλλά ούτε για τα εδάφη.. Γίνεται μεταξύ των ανθρώπων και των υπανθρώπων της διαστροφής. Γίνεται για να παραμείνουμε άνθρωποι κατά πως επιτάσσει η φύση μας και όχι μεταλλαγμένοι μετάνθρωποι!! " Μια επομένως είναι η επιλογή σας. Η νίκη. Και να είστε σίγουροι πως οι λαοί σας ακολουθούν.  Ζητήστε το και θα τους έχετε εν όπλοις στο πλευρό σας.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ:

 Καίνε τα πτώματα των στρατιωτων προκειμένου ν' αποκρύψουν από τον πληθυσμό τον τερατώδη αριθμό των νεκρών ιδία από το Κουρσκ Με την Δύση να παρακολουθεί αφ' υψηλού αλλά να μην χάνει ποτέ από τα μάτια της το κρέας με το οποίο ταΐζει τα κανόνια των Ρώσων.. Αν δεν τύχει αυτός ο προβοκάτορας Ζελένσκι του τέλους ενός Χίτλερ δεν θα ησυχάσω..


ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΑΫΦΑΝΤΗΣ..

 Αποκαλυπτικός σε βαθμό αντατριχιαστικό ο πρέσβυς επί τιμή Γιώργος Αϋφαντής. Τέλος ο πρόλογος. Η ΄ώρα της αλήθειας..


ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 Σοκ στη Σμύρνη της Τουρκίας.. Πατέρας σκότωσε τρία από τα τέσσερα παιδιά του και τραυμάτισε ένα πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη γειτονική χώρα. Γιατί; Το ένα έγκλημα είναι σύμπτωμα πολιτικοκοινωνικής ακρότητας. Τα επαναλαμβανόμενα απλώς στατιστικές εξοικείωσης των πληθυσμών. Καπιταλισμό κοινωνικού ανταγωνισμού και ιδιοκτησίας δεν θέλατε; Δεύτε λάβετε το φως του.. "Μην κάνετε τους πεφτοσυννεφάκηδες.. Ιδιόκτητα  ήταν τα παιδιά ιδιοκτησία  και η γυναίκα του ότι ήθελε τα έκανε!!" Θα είμαι όσο και αν ποναει η συνειδησιακή σας φωνή..


Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΟΗΕ :

 

Ξαφνικά και ως υποπόδιο της Δύσης ευαισθητοποιείται σήμερα για τον κίνδυνο πυρηνικού ατυχήματος στο Κούρσκ !! Και γιατι σήμερα; Επειδή ξεκίνησε ο Αρμαγεδώνας των Ρώσων κατά των φασιστών.. Πρόεδρε no prisoners !!! Εξαΰλωσέ τους !!!!!!!!!!!!!! 


 

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ...

 Απευθύνομαι στους συναδέλφους της βρεφονηπιακής δημοσιογραφικής ηλικίας που κάποιοι εξ αυτών πλήγηκαν και από ΧΑΠ.. (συνέπεια των συνθηκών εργασίας είναι η έξις στον καπνό και όχι μαγκιά). 


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ

 

1660 Τα βιβλία του Αγγλου φιλόσοφου Τζον Μίλτον καίγονται στην πυρά στο Λονδίνο, επειδή ο συγγραφέας άσκησε κριτική στον βασιλιά Κάρολο Β'.

1770 Γεννιέται ο Γερμανός ιδεαλιστής φιλόσοφος Γκέοργκ Βίλχελμ Φρίντριχ Χέγκελ.

1905 Γεννιέται ο καπετάνιος του λαού Αρης Βελουχιώτης (Θανάσης Κλάρας) στη Λαμία.

ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ

 Να ανακαλέσει από το διαδίκτυο «όλες τις υβριστικές, ψευδείς, συκοφαντικές αναφορές» κάλεσε τον Πολάκη η Λινού - --Πολάκης Πίσω δεν παίρνω ούτε λέξη..

Η άμεση αντίδραση του βουλευτή 


 

Χαλκιδική: Σαπίλα ...

 «Με 250 ευρώ αγοράζεις βεβαίωση» – 

Νέες αποκαλύψεις για το λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονοςΓια την υπόθεση θανάτου του 19χρονου στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις εισαγγελικές έρευνες. 

 

ΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

 Προκλητική ήταν η αδιαφορία της κυβέρνησης στη στοιχειώδη προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα. 


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ




ΑΛΑ ΚΑΡΤ

 Μια εισέτι απόδειξη της αλά καρτ μεταχείρισης του λαού και των μετόχων των ευρωπαϊκών κρατών εντός του ευρωκωλοχανείου. 


ΟΥΚΡΑΝΙΑ : Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ

 Τρόμος και συναγερμοί όχι μόνον στο Κίεβο αλλά σε όλη την φασιστοχώρα!! Η αρκούδα αποφάσισε να δείξει τα δόντια της Στο τέλος δεν θα έχουν οι Νατοϊκοί φονιάδες τίποτα να εντάξουν στις λεγεώνες τους..


ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ

 Προς τι ο πόνος και ο κοπετός των μιντιακών βόθρων; 

Ο θάνατος μιας ακόμη ψυχής από τον κοινωνικό μας αφρό σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής δεν είναι ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος. Για ν' αποδειχτεί κατά τρόπο ηχηρό ότι: 


 

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ !!

 O εν ονόματι Πρετεντέρης συστημικός παλιάτσος γράφει: 

«Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, η κυβέρνηση είναι εκείνη που κυβερνά στα πλαίσια του Συντάγματος και των νόμων, όσο διαθέτει την εμπιστοσύνη του Κοινοβουλίου. Δεν κυβερνά με ρεφενέ, ούτε «με του βοηθού το χέρι» και πως «ακόμη περισσότερο που στη δημοκρατία ο Άρειος Πάγος δεν καθοδηγείται από το υπουργικό συμβούλιο, την «Ηνωμένη Αντιπολίτευση» ή από διάφορους συγγενείς θυμάτων». 


Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

 «Πως λοιπόν να μην είστε ευχαριστημένος από το σύστημα αφού ανήκετε στους καλοταϊσμένους και εντεταλμένους δημοσιογράφους..» Οι παλιάνθρωποι κυρία μου ενώνονται σαν τις σάπιες σταφίδες



ΨΑΞΕ ΣΤ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ

 Ανεκπλήρωτα όνειρα θαμμένα στο νεκροταφείο των αναμνήσεων. Χύμα σε κάποια συρτάρια που διστάζεις ν’ ανοίξεις. Φοβάσαι..Κάτι ξεθωριασμένες ασπρόμαυρες φωτογραφίες προσώπων που δεν αναγνωρίζονται. Κι όμως. Κάποτε ήταν ολόφωτα. Με τα χρώματα της άνοιξης. Ζωντανα.. Τι θέλεις τώρα και σκαλίζεις σαν τυμβωρύχος.. Αλίμονο σ’ όποιον ζει στην έρημο και θυμάται τα του κόσμου 


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

 Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου . Αποτυπώστε τη φράση αυτή στις συνειδησιακές σας σελίδες και μην σφυρίζετε αδιάφορα ως Γερμανοί τουρίστες σε κατοχική περίοδο. 

 


ΣΑΡΩΝΕΤΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 Η αρκούδα έδειξε τα δόντια της και πάγωσε η Ευρώπη Σηκώθηκαν τα SU57 συνοδευόμενα από μαχητικά και ισοπεδώνουν από το πρωί την φασιστοΟυκρανία από το Κίεβο ως την Οδησσό !! Καταστράφηκαν και F16 που αποπειράθηκαν ν' απογειωθούν. Και αυτά με την Ρωσσική θύελλα να ανακοινώνει εντός των ημερών την προσάρτηση ολόκληρου του Ντονέσκ. Μάνιασε η αρκούδα και η γης τρέμει. Επί της οθόνης ο φίλος και συνάδελφος Θανάσης Αυγερινός.

.................

ΕΙΔΑΝ ΤΟ ..ΤΥΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΚΑ ...

 Εμπαιγμό και υποτίμηση της νοημοσύνης τους καταγγέλλουν οι κτηνοτρόφοι με την κυβερνητική συμμορία να παρακολουθεί την καταστροφή εξ αιτίας της πανώλης και της ευλογιάς αφ' υψηλού. Και τι κάνουν; 


 

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΕΦΕΡΛΙΑΔΑ

 



Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ

 Δικαίωμα επικριτικής άποψης σε κάθε αναλφάβητο έδωσαν τα Κοινωνικά Μέσα Μαζικού Αυνανισμού. Για τελευταία φορά πριν τους λούσω με τον οχετό της Ψιττάλιας. Όστις αρχικώς θέλει ν’ αναμετρηθεί μαζί μου δημοσίως και όχι στο Μέσετζερ.  


ΠΝΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ

 «Τρέχουν» τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης σαρώνοντας δικαιώματα και περιουσίες και ότι άυλο ή υλικό αγαθό κρατούν ακόμη τα νοικοκυριά.  


 

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

 



ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ..(ΚΩΛΟ)ΜΠΑΡΙΣΤΕΣ !!

 




Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Αυτοκτόνησε 45χρονος

 ....πατέρας τριών παιδιών. Αποδεκατιζόμαστε κι εσείς κοιτάτε το δάχτυλο που δείχνει τον μετανάστη και όχι τον αποικιοκράτη τοκογλύφο που το κατευθύνει.. 

Το άψυχο σώμα του 45χρονου εντοπίστηκε από την Αστυνομία στο σπίτι του στον Βόλο, η οποία μετέβη στο σημείο συνοδεία συγγενικού προσώπου 


 

Τρέμει πράγματι η γη

αλλά κάτω από τα πόδια του Μητσοτάκη

Αφορμή πολιτικών συμπλοκών ψάχνουν οι ακροδεξιοί της δεξιάς πολυκατοικίας.


 

Αποθανέτω η ψυχή μου..

 μετά των αλλοφύλων αλλά και μετά των άλλων φίλων !!! 


ΝΕΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ -- ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝΑΓΝΣΩΣΤΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΓΚΥΣΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ..


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ:


 Στο καλάθι δεν χωρεί στο κοφίνι περισσεύει !!

Στην γνωστή παραμύθα «του μαθητικού καλαθιού» επαναλαμβάνει το κυβερνητικό τσίρκο εν όψει τς νέας σχολικής χρονιάς, για να διασκεδάσει τον πονο των γονιών (δεν είναι απαραίτητο έτσι κι αλλιώς όλα τα κυβερνητικά καλάθια με πολιτικές πιρουέτες από τον κώλο μιας μαϊμούς μοιάζουν.. 

Η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ

 Μου εσταλη από την κυρία Μαίρη Αθανασίου και μετά μεγάλης μου ικανοποιησης το αναρτώ. Γιατί ; Επειδή ο τύπος είναι ο ορισμός του καλλίτερα να σιωπα και να θεωρείται κουτοπόνηρος, παρά να μιλά και να αιρει πάσα αμφιβολια..



Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

 Συνέβη το αυτονόητο. Η ασυνάρτητη προσωπικότητα του Κασσελάκη έσπρωξε την πολιτική Βαβέλ του Συριζα στην αυτοκαταστροφή. 

Η θεσμική οντότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαφανίστηκε και στη θέση της αναδύθηκε μια πολιτική γελοιογραφία. 


 

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ

 Στο Ναγκασάκι και τη Χιροσιμα.. Τότε όμως εκ του ασφαλούς. Γιατί γνώριζαν πως ισόβαθμη απάντηση δεν θα υπάρξει.. Σήμερα ο φόβος φυλάει τα έρημα..



ΕΙΝΑΙ ΤΑΝΓΚΟ

 Δεν είναι παραίσθηση.. Είναι τρισδιάστατη αλήθεια.. Μια αλήθεια όμως που τρομάζει πιότερο κι από το καθεστώς. Γιατί με την επιθετικά ερωτική ομορφιά της σε καθυποτάσσει. Σε υποδουλώνει.. Δείτε το και μετά κλείστε τα βλέφαρα να φυλακίσετε τη ροή του βίντεο.. Σαν αντίρροπη αισιόδοξη εικόνα στην γκρίζα καταθλιπτική ζωή των μεσαιοταξιτών της νεοταξίας.. 


Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

ΕΝ ΟΠΛΟΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...

 Άλλο ένα απαράδεκτο περιστατικό απώλειας ανθρώπινης ζωής λόγω της διάλυσης του συστήματος Υγείας από τα καρακόλια της κυβερνητικής συμμορίας. Πρόκειται περί πολέμου. Πολέμου ταξικού και κατά το ακροτελευτιο συνταγματικό άρθρο διατηρεί κάθε έλλην το δικαίωμα αλλά και υποχρέωση στην εν όπλοις αντίσταση 


ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΨΟΦΙΟΥ ΨΑΡΙΟΥ




ΕΡΩΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ


 

ΧΥΔΑΙΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ

 Ακούω τον άλλον τον ξεφτίλα επί της οθόνης, να δηλώνει θρησκευτικά πρεζομένος, πως το παιδί του σώθηκε γιατί έβαλε το χέρι του ή το πόδι του ο θεός.. Για να προσβάλλει βαρύτατα τ' άλλα παιδιά που χάθηκαν στο ίδιο δυστύχημα ως αποπαίδια.. Γι αυτό. Να δηλώνετε ευθέως κι ευθαρσώς με συναισθηματική μαγκιά την αγάπη σας γι αυτούς που αγαπάτε κι εκείνους που αγαπούν αυτούς που αγαπάτε. Και κυρίως τον άνθρωπο της ερμητικά κλειστής διπλανής πόρτας. Και να το δηλώνετε κάθε μέρα. Κάθε πρωί. Μ' ένα σημείωμα καρφιτσωμένο σε τριαντάφυλλο. "Καλημέρα τι κάνεις;"

ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ

 Με «σημαδεμένη τράπουλα» για τα συμφέροντα του Ισραήλ και των Ευρωατλαντικών «συμμάχων» του συνεχίζονται στο Κάιρο οι διαπραγματεύσεις για τη Γάζα, με τις ΗΠΑ να πρωταγωνιστούν στον εκβιασμό της παλαιστινιακής πλευράς.