Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ !!

 O εν ονόματι Πρετεντέρης συστημικός παλιάτσος γράφει: 

«Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, η κυβέρνηση είναι εκείνη που κυβερνά στα πλαίσια του Συντάγματος και των νόμων, όσο διαθέτει την εμπιστοσύνη του Κοινοβουλίου. Δεν κυβερνά με ρεφενέ, ούτε «με του βοηθού το χέρι» και πως «ακόμη περισσότερο που στη δημοκρατία ο Άρειος Πάγος δεν καθοδηγείται από το υπουργικό συμβούλιο, την «Ηνωμένη Αντιπολίτευση» ή από διάφορους συγγενείς θυμάτων». 


 

Του απαντά η πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων των Τεμπών: 

«ένας “δημοσιογράφος” αναφέρθηκε σε εμάς, τους γονείς που θάψαμε, όχι ότι απέμεινε από το παιδί μας, αλλά ότι μας παραδώσανε άρον άρον και ενώ το μπάζωμα ήταν σε εξέλιξη και διερωτάται αν είναι πρέπον να εκφέρουμε δημόσια την γνώμη μας για τον πρωθυπουργό -ενορχηστρωτή της υπόθεσης και υποστηρικτή του πρώην υπουργού Μεταφορών, “παρακάμπτοντας την “δικαιοσύνη” που έχει αναλάβει το γνωστό της έργο». 

Και σημειώνω εγώ : 

Πως η πλειοψηφία δεν ορίζεται από τα γιούχα ή δια βοής από το Σύνταγμα και πως κανείς ανά την υφήλιο λαός δεν εξουσιοδοτει τους αντιπροσώπους από το 11% των εκλογέων να κυβερνήσει. 

Πως επίσης πλην ηχηρών εξαιρέσεων την ομοιομορφία της πληροφόρησης από τα συστημικά μέσα της ολιγαρχίας, θα την ζήλευαν ακόμη και οι Πινοσέτ Φράνκο και Παπαδόπουλος και τέλος: 

Η σύνθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν είναι το αποτέλεσμα μιας δημοκρατικής διαδικασίας αλλά η απόφαση ενός γκαλά από τα σαλόνια της Εκάλης. 

Δεν μασάει η κατσίκα ταραμά παλιομ@λ@κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: