Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ

 Διερωτώνται πολλοί τις θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ λες κι έχει κάποια αξία το πρόσωπο επί του οποίου : Οι μόνοι που του αναγνωρίζουν κάποια αξία είναι οι υποψήφιοι ή οι δολοφόνοι του και το λούμπεν στοιχείο που υπνώνει σε κούτες με την αστερόεσσα επί της κεφαλής τους. 


 

Μοιάζουν με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία που σχεδόν ουδείς εκ των Καισάρων κατέληξε δια της φυσικής επιλογής. Aπό τον Λίνκολν, τον Γκάρφιλντ και τον Τρούμαν, μέχρι τους αδελφούς Κένεντι και τον Ρίγκαν. 

Η βία είναι στο DNA του μητροπολιτικού καπιταλισμού που οι εμπνευστές και δημιουργοί του έχουν προκαλέσει. Ματαιοπονεί ως εκ τούτου όστις ψάχνει για διαφορές. 

Όποιος κι αν εξέλθει καρικατούρα των λόμπυ θα είναι. Με τα συμφέροντα των τελευταίων να μην περιορίζονται στα εντός κι επί τ’ αυτά, αλλά και στα εκτός κι επί τ’ αυτά. Για να τροφοδοτείται η φονική πολεμική τους μηχανή. 

Να σας θυμίσω την ιστορική ρήση της δημοκρατικής Κλίντον όταν της ανακοίνωσε ο στρατηγός της πως σφάχτηκε ο Καντάφι. Vieni vidi richi. Πήγαμε είδαμε νικήσαμε!! Φωτοτυπία του ρεπουμπλικάνου Μπους που απαγχόνισε τον Σαντάμ. 

Έχετε ωστόσο δίκιο ως προς αυτό. Τώρα απέναντί τους είναι η ισχυρότερη πυρηνική δύναμη στον πλανήτη. Η Ρωσία. 

Οι κυβιστήσεις (κωλοτούμπες) έτσι που παρακολουθείτε είναι προϊόν δεύτερων και τρίτων σκέψεων από τις γνωστές δεξαμενές προπαγάνδας. Γιατί πρώτη φορά μεταπολεμικά απειλούνται με ολική καταστροφή και οι ίδιοι. 

Ο ρόλος του παγκόσμιου σερίφη μπορεί να τρομοκρατεί τους υποδέστερους λαούς για να επεμβαίνουν και να προλειαίνουν το έδαφος ώστε να επελαύνει ανενόχλητο το δολάριο. Αλλά η αρκούδα έδειξε τα δόντια της και τους αιφνιδίασε βγαίνοντας από την φωλιά της. 

Και το σημείο καμπής όλων των προεκλγικών διακηρύξεων από τους μονομάχους μιας δημοκρατίας μαϊμού, είναι ποιος είναι ο ικανότερος να την βάλλει ξανά μέσα!! 

Είναι επομένως εξαιρετικά κρίσιμο να ζυγιάσετε αν αυτό μπορεί να συμβεί αναίμακτα και ιδία με την Ρωσία ηττημένη. 

Σας διαβεβαιώ πως όχι υπό το επιχείρημα των 28 (αν θυμάμαι καλά) αυτοκρατοριών που εξέπεσαν όταν ήρθαν στο ηθικό οικονομικό και κοινωνικό ξεπεσμό που είναι οι ΗΠΑ σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: