Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ !!!!!!!!!

 Μέτρα οπερέτα διάρκειας ενός μηνός και εξ αιτίας της καθολικής κατακραυγής.. Απλώς άθλιοι.. Έχει η χώρα διασωληνωθεί με τον χρηματοπιστωτικό τζόγο και οι μέτοχοι των ομίλων κάνουν πάρτη στη λαϊκή παράγκα με τον υπουργό περιβάλλοντος να παρακολουθεί το δράμα αφ' υψηλού.. 



"Δεν μπορεί να γίνουν και πολλά με τον πρέποντα κυνισμό ενός εισαγόμενου από το ευρωκωλοχανείο καθωσπρεπισμού δήλωσε . "Τα βασικά καθορίζονται από την ελεύθερη διαμόρφωση των τιμών της αγοράς, το υποχρεωτικό μοντέλο λειτουργίας στην αγορά Ενέργειας και οι δεσμεύσεις της χώρας προς την ΕΕ. "
Σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο Θ. Σκυλακάκης ανακοίνωσε την επαναφορά του τέλους στην ηλεκτροπαραγωγή με φυσικό αέριο για το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου – ενός τέλους που η ίδια η κυβέρνηση είχε θεσπίσει το 2022 και το κατήργησε τον Φεβρουάριου το 2024! 
Με άλλα λόγια, έχουμε να κάνουμε με ένα αισχρό γαϊτανάκι κοροϊδίας, λεηλασίας του λαϊκού εισοδήματος και σκανδαλώδους εύνοιας προς τους ενεργειακούς ομίλους. 
Ο μόνος δρόμος είναι η κατάργηση του Χρηματιστήριου Ενέργειας, η αξιοποίηση των ενεργειακών πηγών της χώρας προς όφελος του λαού και με σεβασμό στο περιβάλλον, ενάντια στην αχαλίνωτη κερδοσκοπία των ενεργειακών αρπακτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: