Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ

  Αναδρομικά από τον ΑΕΔ για 370 χιλιάδες συνταξιούχους που προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη Οι υπόλοιποι της οικονομικής ισχαιμίας στον σκουπιδοφάγο του πολιτισμικού μας νεροχύτη ή στο νομοτελειακό αποτέλεσμα της φυσικής επιλογής..Κτηνώδεις δολοφόνοι με καθαρά όμως χέρια.. Στην χασμωδία σας εσείς.. Οι φόνοι κατά εκατομμυρίων ανθρώπων είναι θέμα στατιστικής..



Ενα βήμα πριν από το ταμείο – για να λάβουν εντόκως αναδρομικά με ποσά ως 4.000 ευρώ – βρίσκονται οι 370.000 συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν καταθέσει προσφυγές στη Δικαιοσύνη, αφού αναμένεται η θετική για αυτούς απόφαση του ΑΕΔ. 

Η απόφαση, σύμφωνα με νομικούς κύκλους αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μετά τις 15 Σεπτεμβρίου και θα δικαιώνει (σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες), μόνο όσους προσέφυγαν. 

Οι συνταξιούχοι διεκδικούν αναδρομικά δώρων και επιστροφή των περικοπών στις επικουρικές συντάξεις για το 11μηνο Ιουνίου 2015 – Μαΐου 2016.Το συνολικό κόστος κινείται περίπου στα 750 εκατ. ευρώ. 

Τονίζεται ότι η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι όσοι έχουν προσφύγει με αγωγές στα δικαστήρια θα πάρουν τα αναδρομικά που διεκδικούν με βάση τις αποφάσεις των δικαστηρίων. 

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τη διαδικασία πληρωμών ώστε να τεθεί και ένα τέλος στον μεγάλο δικαστικό μαραθώνιο των συνταξιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: