Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Αποθανέτω η ψυχή μου..

 μετά των αλλοφύλων αλλά και μετά των άλλων φίλων !!! 



Εξήλθε της Σοβιετικής Ένωσης ως πληγωμένο πυρηνικό θηρίο η Ρωσία, αλλά ανασυντάχθηκε. Τόσο που να διερωτάται κανείς, ποιο είναι το μέτρο εξάντλησης της υπονομής των Ρώσων. 

Κάθε στιγμή κάθε μέρα μας πλησιάζει επικίνδυνα.Μερικές ανάσες απέχουμε από το σημείο μηδέν. 

Το Κουρκτς ίσως. Ή τα όποια Κουρκτς ανα την υφήλιο. 

Τίποτα πλέον δεν αποκλείει σε μια εποχή της νεύρωσης, της συνεχούς κίνησης και των ακατάπαυστων μεταβολών εντός του παγκοσμιοποιημένου κτήνους, την πιεση του μπουτόν που θα πάνε στον διάβολο ολα. 

Δοκιμάζει η Δύση της αντοχές της Ανατολής ως αυτή να μην συγκατοικεί μαζί της. Και ως όλοι έχουμε διδαχτεί από τους θυμόσοφους  γονείς μας, αλλεπάλληλες είναι οι διαδρομές της στάμνας στην βρύση,  αλλά μια φορά σπάει αυτή. 

Γιατί δεν είναι μόνον η κορυφαία στα πυρηνικά Ρωσία. 

Ως και το Πακιστάν μέτρησε την σκιά του για μπόι και εντάχθηκε στο μεφιστοφελικό μπλοκ. 

Και έναντι της αφελούς απορίας, ποιο το συμφέρον του μητροπολιτικού νεοφιλελευθερισμού να προκαλέσει παγκόσμιο αρμαγεδώνα, η απάντηση έχει δοθεί ήδη. Από τον Χίτλερ. 

Η φενάκη της Άριας φυλής τότε, η ληστρική διαχείριση από μια χούφτα γύπες των ζωτικών πόρων σήμερα.Που ενταφιάζονται από τις μεταδημοκρατίες του πολιτικού καθωσπρεπισμού όλες οι  ουτοπίες της ανθρώπινης αγωνιας

Και ποιος θα είναι ο πρώτος που θα πιέσει το κουμπί του πυρηνικού ολέθρου;  Αυτός που πρώτος θα πεινάσει με τα βασικά, εν ανεπαρκεία όμως αγαθά, για την διατροφή του. Κι αυτή ασφαλώς δεν είναι η Ρωσία της υπεραφθονίας φυσικών πόρων

Και πως θα ξεκινήσει; Από τον πρώτο διψασμένο της επερχόμενης λειψυδρίας. . 

Όταν ο κόμπος θα έχει φτάσει στο χτένι με τον απελπισμένο να κραυγάζει ταυτόχρονα με την πίεση στον πυρηνικό ενδείκτη "αποθανέτω η ψυχή μου όχι μόνον μετά των αλλοφύλων, αλλά και τών ...άλλων φίλων!! Αυτός. Φορέστε έτσι ωτασπίδες ή απομυθοποιείστε τα ψευδοχειραφετητικά κλισέ της παρούσας ολιγαρχικής εποχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: