Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

ΕΝ ΟΠΛΟΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...

 Άλλο ένα απαράδεκτο περιστατικό απώλειας ανθρώπινης ζωής λόγω της διάλυσης του συστήματος Υγείας από τα καρακόλια της κυβερνητικής συμμορίας. Πρόκειται περί πολέμου. Πολέμου ταξικού και κατά το ακροτελευτιο συνταγματικό άρθρο διατηρεί κάθε έλλην το δικαίωμα αλλά και υποχρέωση στην εν όπλοις αντίσταση 



Ηλικιωμένη γυναίκα που αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε λίγα μέτρα έξω από το αγροτικό ιατρείο της Ανάβρας έχασε τη ζωή της, καθότι το ιατρείο ήταν κλειστό και δεν κατέστη δυνατό να της παραχθούν οι πρώτες βοήθειες, γνωστοποιήθηκε την Πέμπτη. 

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, όπως ανέφερε το TheNewspaper.gr και η τοπική εφημερίδα της Μαγνησίας Ταχυδρόμος, όταν η γυναίκα – που επισκέφθηκε την περιοχή του Αλμυρού με εκδρομικό γκρουπ – υπέστη ανακοπή. 

Οι υπεύθυνοι τη μετέφεραν ως το Αγροτικό Ιατρείο της Ανάβρας που ήταν το πλησιέστερο, όμως ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να ξεψυχήσει. 

Νοσηλεύτριες που συμμετείχαν στην εκδρομή προσπάθησαν να δώσουν στην ηλικιωμένη τις πρώτες βοήθειες, όμως η γυναίκα κατέληξε. Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και εκπρόσωποι του Δήμου Αλμυρού διαμαρτύρονται για τις ελάχιστες και ανεπαρκείς υπηρεσίες υγείας που τους παρέχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: