Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

PERDONO

 

Η μουσική αλήθεια που τ’ αυτιά μου ανεβάζουν ρολά για να την υποδεχτούν. Η απόλυτη έκφραση της τέχνης. Γιατί αυτή,η τέχνη, είναι μία μοναδική και ανεπανάληπτη αλήθεια. Μια διασταύρωση του πληθωρικού συναισθήματος με την στιγμιαία έμπνευση.. Για να διατηρηθεί ολοζώντανη στα βάθη των αιώνων αν το άρωμά της δεν θα εξατμιστεί μετά το πρώτο άκουσμά της. Όπως το Perdono..Αυτή η θεία μελωδία.. Φυλακίστε τον ήχο στ' αυτιά σας και την εικόνα κάτω από τα βλέφαρά σας 

................... 

BAΡΚΕΛΩΝΗ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ BNB

 Στο πολιτικό γονίδιο της Βαρκελώνης είναι η αριστερή πολιτική προστασίας του πληθυσμού της. Έχει ιστορικό που αν ως κατά συνήθειο τους οι αριστερές κυβερνήσεις δεν κατακερματίζονταν τις κρίσιμες στιγμές --το 36 αν η μνήμη μου δεν με απατά -- στην αντιμετώπιση του φασίστα Φράνκο τροπαιούχου από την Αφρική σήμερα η Καταλωνία δεν θα ήταν Ισπανία.. 


 

Η Βαρκελώνη σχεδιάζει να απαγορεύσει όλες τις βραχυχρόνιες ενοικιάσεις κατοικιών τύπου Airbnb για τουρίστες από το 2029, καθώς ο δήμαρχος της ισπανικής πόλης προσπαθεί να ελέγξει το αυξανόμενο κόστος ενοικίασης για τους ντόπιους. 

Η Βαρκελώνη πόλη θα σταματήσει να δίνει νέες άδειες και δεν θα ανανεώνει τις υπάρχουσες, ώστε το 2029 κανένα σπίτι να μην έχει άδεια να νοικιάζεται ως τουριστικό κατάλυμα, δήλωσε ο δήμαρχος Jaume Collboni σε συνέντευξη Τύπου, όπως αναφέρει το Bloomberg. 

Σήμερα υπάρχουν περίπου 10.000 σπίτια καταγεγραμμένα ως ενοικιαζόμενα για τουρίστες.

«Χρειάζεται μεγαλύτερη προσφορά κατοικιών και τα μέτρα που παρουσιάζουμε σήμερα αποσκοπούν στην παροχή μεγαλύτερης προσφοράς, ώστε η εργαζόμενη μεσαία τάξη να μην αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πόλη επειδή δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά τη στέγαση», δήλωσε ο Collboni. 

«Το μέτρο αυτό δεν θα αλλάξει την κατάσταση από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτά τα προβλήματα χρειάζονται χρόνο. Αλλά με αυτό το μέτρο σηματοδοτούμε ένα σημείο καμπής».

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΥΤΡΑ



ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Α(ΧΡΗ)ΣΤΙΑΣ

 

Αχρηστίας και όχι αριστείας !!Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 21 Ιούνη τα πάρκα και τα άλση που βρίσκονται στην ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής, εξαιτίας του «ακραίου κινδύνου» εκδήλωσης πυρκαγιάς, που ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία.


 

ΕΛΛΑΔΑ :ΝΥΝ ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 Γερμανία: Νυν υπέρ πάντων οι εργαζόμενοι Βρείτε ομοιότητες και διαφορές !!Αναρτώ και καμιά μαλακία (πολυαγαπημένο παιχνίδι του καθεστωτικού Τύπου ) για να γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον ή.

 


ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ

 Αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο οι Νεοταξίτες της Νεο(α) ταξίας. Παρά την έκρηξη της τεχνολογίας που επιτρέπει τον περιορισμό της εργασίας με την ταυτόχρονη αύξηση του ελεύθερου χρόνου 


 

ΕΦΟΡΙΑ: ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Αποδεκατίζονται εξ αιτίας της καθεστωτικής πειρατείας οι Ελληνες  Στο φακέλωμα των φορολογούμενων με χρέη στην εφορία με βάση το ύψος της οφειλής και την εισοδηματική και περιουσιακή τους κατάσταση προχωρά η ΑΑΔΕ με την πλήρη ενεργοποίηση του συστήματος Eispraxis. Ενώ προετοιμάζεται τάχα χτύπημα στους μεγαλοφειλέτες πατώντας το γκάζι των πλειστηριασμών ακινήτων και βγάζοντας στα «μανταλάκια» όσους έχουν οφειλές άνω των 150.000 ευρώ ο καθένας. 


 

ΠΥΛΟΣ: ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΕΓΝΑ

 Πως κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια αυτοί που πληρώνονται για να τους διασώζουν; Οι ερινύες είναι για τους εθνοκάπηλους άγνωστη λέξη. Γι αυτούς οι Σωκράτης Αριστοτέλης, Επικουρος, Ηράκλειτος Θαλής παραπέμπει σε μια περικεφαλαία κενής περιεχομένου..


ΑΠΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΟΝΟΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 Ανωνύμου του Έλληνος

Πώς δεν είχαν νικητή οι εκλογές στο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, την κατ’ ευφημισμό Ένωση Ευρωπαϊκή, και μάλιστα μεγάλο! Κατά κράτος νίκη της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!! Έκανε δυο ρωμαλέα βήματα. Όπως ακριβώς πάλι… προφήτευσε η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα. 


 

ΞΑΝΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

Προειδοποιητικά πυρά των ενόπλων δυνάμεων της Νότιας Κορέας μετά από νέα «εισβολή» στα εδάφη της από τους Βορειοκορεάτες ως απάντηση αντιστοίχου των νοτιοκορεατών στην Βόρεια κορέα !! 

Αν μου αντιτείνετε πως δεν έχει βάλλει το αιματοβαμμένο χέρι του το ΝΑΤΟ δεν θα σας πιστεψω.. Σαφώς και ο δράστης είναι ο Κιμ ιλ Σούνγκ που έριξε κατά την Ουάσιγκτον Ποστ τον θείο του στα σκυλιά να τον κατασπαράξουν!! Με την επομένη να ζητά συγνώμη γιατί επρόκειτο περί ψευδούς ειδήσεως. Κάτι που δεν έκαναν οι εγχώριοι μιντιακοί βόθροι..

 

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΤΡΑ

 Μέρες τώρα και αποκλειστικά για τους αναγνώστες μου, γράφω πως ο "κακούργος" Λύτρας, δεν έχει διαπράξει κακούργημα.. Με τον ανεκδιήγητο Κούγια που επικαλούμενος τον νόμο να με επιβεβαιώνει. Μόνον που: Καθεστωτικέ ποινικολόγε, τον νόμο δεν τον συστήνει η κοινωνία, όπως έχει γράψει στο βιβλίο του ο σπουδαίος ποινικολογός, πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και αδελφικός φίλος, ο Μιχάλης ο Δέτσης, δεν τον επιβάλλει η κοινωνία, αλλά οι εκάστοτε πολιτικές συμμορίες (το τελευταίο είναι δικό μου) κατά τα συμφέροντά της άρχουσας τάξης. Με τα καθεστωτικά άλλοθι δεν καλύπτονται τα εγκλήματα.

 

ΣΤΕΓΗ: ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ

 Στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας δίνης εξ αιτίας της στεγαστικής κρίση τελούμε. Οι περιθωριοποιημένοι στον σκουπιδοφάγο του πολιτισμικού μας νεροχύτη ή στις γέφυρες των παρόχων των εθνικών μας οδών. 


ΦΑΡΜΑΚΑ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

 Στην φυσική επιλογή οδηγεί η πολιτική μαφία χιλιάδες ασθενείς παριστάνοντας τον επιτόπου μεταβάντα και μηδέποτε αντιληφθέντα. 

Ταυτοχρόνως της ..μεγαλοδωρίας της σε επιλεχθείσα μερίδα συνταξιούχων με έκτακτες παροχές, τσακίζει την συντριπτική πλειοψηφία των οικογενειών από την ακρίβεια ως την ενέργεια και ως φυσικό επακόλουθο τα τρόφιμα. Η Ρωσία φταίει ως γνστό..


ΤΟ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΟ ΦΩΣ ...

... ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟ !! ΤΗΝ ΚΑΡΥΟΦΙΛΙΑ ΚΑΡΜΠΕΤΗ...

 Το πληροφορήθηκα χθες από τη βάσανο της χήμειο όταν επιπλέον και για πρώτη φορά με εισήγαγαν οι γιατροί μου στου Γεννηματά ως σήμερα το πρωί..Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την μάχη που δίνουν κατά του καρκίνου μου. 


 

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Carmelo Zappulla - Suona Chitarra

 Η μαγεία της λατινογενούς μουσικής και βία της ομορφιάς.. Η επιβολή της.. Η άνευ όρων συνθηκολόγηση στην ισχύ της. Η δια βίου αιχμαλωσία σου.. Η δυνατότητά της να παίρνει πάντα "ναι" ακόμη και αν η ερώτηση δεν ήταν ξεκάθαρη... Και κυρίως μέχρι το πέρας της ζωής.. Το δείχνει η φρέσκια ψυχή της γιαγιάς που σβήνει τις ραγάδες στο πρόσωπο..Ασφαλώς και κανείς δεν είναι νέος -α μετά τα σαράντα. Μπορεί όμως να παραμένει ακαταμάχητος-η σε όλες τις ηλικίες. Ιδού το γιατί: 


Ένα στα τρία νοικοκυριά πένεται !!!

 Κι αυτοί ερίζουν περί όνου σκιάς Του ορισμού του πο$στ# !!! Ενοχλείται η μειοψηφική ομάδα του ατομικού δικαιωματισμού και της διαστροφής, από την περιγραφή και όχι από την ουσία. Δεν είναι η ταμπέλα που προσδιορίζει το κρασί ντικιντάνκες, αλλά το αμπέλι.. 


Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

 Λεφτά υπάρχουν !!! Γράφαμε την περασμένη εβδομάδα πως η προεκλογική διαφήμιση στο facebook ήταν υποβαθμισμένη, κυρίως εξαιτίας της απόφασης της Meta να υποβαθμίσει στη ροή τις προεκλογικές ειδήσεις. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τη Google. Την τελευταία εβδομάδα η Ελλάδα εκτινάχθηκε στις προεκλογικές δαπάνες των ευρωεκλογών, με τη ΝΔ να προηγείται όλων των κομμάτων, ακόμη και ευρωπαϊκών. Έως και τις 5 Ιουνίου δαπάνησε 224.000 ευρώ σε διαφημιστικά βίντεο

Ή ΤΕΛΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ Ή ΨΕΥΔΕΤΑΙ

 Το ίδιο αποτέλεσμα παράγουν και τα δύο. Όταν ένας πολιτικός αρχηγός --με αφορμή τις δηλωσεις Κούγια -- και εν προκειμένω ο Κασσελάκης δηλώνει ευθέως πως η ομοφοβική συμπεριφορά εκτόπισε τους μετανάστες μας στην Αμερική, ή κλούβιος είναι, η καθεστωτικος προβοκατορας. Όχι καθυστερημένε. Ο μετανάστες μας αυτοεξορίστηκαν, ή καταδιώχθηκαν από τους εμφυλιακούς νικητές, για ένα κομμάτι ψωμί. Θα πνιγείτε και οι δύο στην σκόνη της πολιτικής μηδαμηνότητάς σας..


ΣΑΝ ΒΡΥΧΗΘΜΟΣ

Το απορίας άξιον είναι πως τους ανέχεται ή επί τα χείρω τους εμπιστεύεται ο λαός.. Έστω ένα άνευ αριθμητικής σημασίας τμήμα του.. 

Ποιους εννοώ; 

Διάφορες ανθρωπίδες υπό τον λατινογενή τίτλο «panelistas». 


 

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΟΙ

 Προτελευταίοι σε όλα  --δικαιοσύνη, διαφθορά, διατροφική επάρκεια περίθαλψη, πρόνοια, εκπαίδεση-- πλην των χορηγιών στο ΝΑΤΟ.. Γιατί ; Επειδή στην θέση του τελευταίου επικρατεί συνωστισμός !!



H αβάσταχτη ελαφρότητα

 ...της βαριάς μας βιομηχανίας Ξανα μανά οι γνωστές παπαριές από τον Μητσοτό. 

 


ΤΣΣΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ

 Εν πρώτοις Αλέξη (Κούγια) που ευκαιρίας δοθείσης μοιράζεις τα φώτα σου έχοντας όμως μετρήσει την πολιτική σκιά σου για μπόι. 

Εν πρώτοις έτσι οι γνώσεις μου επαρκούν για να επιβεβαιώσω ότι από την στιγμή που δεν προέκυψε ανήκεστος βλάβη από τον ξυλοδαρμό της κυρίας Λύτρα, πράγματι η κατηγορία υποβιβάζεται σε πλημμέλημα και δικαίως αφέθηκε ελεύθερος με ή χωρίς χειροπέδες. Ανεξαρτήτως της γνώμης κάθε καφενόβιου έλληνα. 

Και τώρα έτσι για πλάκα. 


 

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ

 Οι φασιστομπάτσοι του Ζούκεμπεργκ μου αφαίρεσαν ακαριαία δημοσίευση που φίλοι συνάδελφοι έχουν αναρτήσει στο Youtube.. Τυπικοί φασίστοχαφχέδες. Τόσο ηλίθιοι ώστε να μου περιποιούν τίτλους τιμής. Όταν σε υμνεί ο εχθρός σου ψάξε τι έχεις κάνει λάθος είχε γράψει ο Μάο..Στη περίπτωση της καταδίωξής σου δεν μας έδωσες ορισμό αδελφέ. Απουσία έτσι ορισμού να τον καταθέσω εγώ. Είναι ηδονή αριστοκρατικής αισθητικής να σε μέμφεται ένας φασιστοηλίθιος (δεν ξέρω αν βλέπετε την ανάρτηση αν όχι επισκεφθείτε τον ιστότοπό μου στην Google: Klydonas.blogspot.com) Η απασχόλησή μου με φασιστοπιθήκους έλαβεν τέλος

..............

Αφαιρέσαμε τη δημοσίευσή σας
Γιατί συνέβη αυτό 

 

ΤΣΙΡΚΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

 Ο Βελόπουλος διαγράφει βουλευτή κατηγορώντας τον για το σύνολο των Βιβλικών αμαρτιών.. Θεέ μου τι ζούμε; Μοιάζουν και οι δύο σαν να μετέχουν της προέλασης ενός ιππικού, αλλα αγνοούν πόσο γελοίοι φαίνονται πάνω στ' άλογο (βουλευτικά έδρανα) .


 

ΜΟΣΧΑ :

Νόμιμος στόχος οι βάσεις του Νάτο από τις οποίες θ απογειώνονται τα τ' αμερικανικά F16 για να πλήξουν την Ρωσία !! Και φυσικά μη εξαιρουμένων της Αλεξανδρούπολης ή του Ακτίου και της Λάρισας. Ή μήπως ακούσατε κάτι περί αυτού επειδή είμαστε όμορφοι σαν αρχαίοι Έλληνες και δεν το πήρε τ' αυτί μου;


Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΝΕΌΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

 Μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση και απειλή για την δημοκρατία διαμορφώνεται στα Μίντια

 Ματίνα Παπαχριστούδη



ΠΥΡΠΟΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

 Το χοντρό πετσί δεν είναι εκ θεού.. Βγείτε από την πρέζα και τον μπάφο γιατί οσονούπω θα μας κάνουν οι Δυτικοί τη φωτιά εξαγωγή..


ΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ

 


 

ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ

 Στην κατηγορία «δεν είναι αυτό που νομίζεις» εντάσσεται το δισέλιδο ρεπορτάζ του «Βήματος» από τη φρεγάτα «Υδρα», λίγες μέρες (ή ώρες;) πριν την αναχώρηση της φρεγάτας «Ψαρά», που ετοιμάζεται να πλεύσει για το στόμα του λύκου. 

Και τι δεν διαβάσαμε! 

Οτι η παρουσία του πλοίου στην Ερυθρά ήταν «σωτήρια για την εμπορική ναυτιλία». 


 

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΟΙ ΙΝΦΛΟΥΕΝΣΕΡΣ .........

  Κοινωνία σε καθολική παραλυσία. Κοινωνία των ινφλουένσερς. 

Κάτι σαν τον νεόκοπα εκλεγμένο Κύπριο Φειδία  στην Ευρωβουλή. 

Δεν πρόκειται περί μεμονωμένου περιστατικού. Σειρές ολόκληρες παρέχουν την αίσθηση του γελοίου και επί της μητρός. 


ΘΥΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ

 Μπάζωσαν τα όνειρα των παιδιών χάριν του πρώτου ιδιωτικού πανεπιστημίου !!! Χρήστος Τουραμάνης: Τα θέματα εξέφραζαν σαδισμό !!! 


ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

 ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΦΥΛΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΙΩΤΑ.. --ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ-- Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ.. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ..ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..


ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ;

 Δημοσιεύματα στον Τύπο προαναγγέλλουν ότι:  Αρχές του Ιούλη και στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, , θα επικυρωθεί η αμερικανική πρόταση -- ντρέπονται σαν τις πουτάνες να πουν όχι-- για δαπάνη 0,25% επί του ΑΕΠ των κρατών - μελών, προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά η Ουκρανία μέχρι το 2030. 


ΜΕΝΕΙ Η ΤΡΥΠΑ

 


ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

 Άλλη μια σωρός.. Άλλο ένα μαφιόζικο χτύπημα.. Άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου.. Με τους δράστες από το κοινωνικό μπλέντερ. Άσπροι μαύροι κίτρινοι κόκκινοι. Και γηγενείς και αλλοδαποί.. Ε, και.. Κάπου αλλού σε κάποιο άλλο Σύμπαν συμβαίνουν αυτά..Η Ελλάδα είναι η χώρα της Μητσοτάκειας ησυχίας τάξης και ασφάλειας..


Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ;

 Άλλο Ρωσικό υποβρύχιο υπερσύγχρονης τεχνολογίας εντοπίστηκε ανοιχτά μιας πυρηνικής Βρετανικής Βάσης; Από αυτά που φέρουν τους υπερ--υπερηχητικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για τους οποίους οι αμερικανοί αναλυτές δηλώνουν ότι όταν εκτοξευτούν δεν προλαβαίνεις ούτε τα μάτια σου ν' ανοιγοκλεισεις.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ

 Από άμβωνος η εξωνημένη διανόηση (Μάζηδες Συρίγοι και λοιποί πολιτικοί συγγενείς) παραπλανά τον λαό παίζοντας κρυφτό με τις λέξεις, την ιστορία και το διεθνές δίκαιο. 


ΝΕΟΙ ΟΙ ΘΑΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

 Ξάνθη: Από είκοσι ως εικοσιπέντε ετών οι νεκροί!! Ο κοινωνικός μας αφρός.. Με τον άθλιο πρωθυπουργό να επιβάλλει εισπρακτικά μέτρα με ανανεώσεις διπλωμάτων στους ηλικιωμένους που εκ του ηλικιακού  αντικειμένου  συντηρητικοποιούνται.. Το άσε με να κάνω λάθος εδώ (με τον διπλανό ή διπλανή να ωρύεται γκάζοτο ρε) είναι καταστροφικό παιδιά μου.. Δεν υπάρχει επανόρθωση.. Ένα όπλο στα χέρια της άγριας νιότης είναι το κωλάμαξο..

.............


 

IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ !!!!!

 Απολαύστε Λατινοπούλου που δια της ψήφου σας εισήχθη στο Ευρωκωλοχανείο.. Στην αναζήτηση της ευρωομάδας που θα ενταχθεί βρίσκεται με το ..εύρος (από την ακροδεξιά ως την δεξιά ) ανοιχτό για το π(αι)ος δεν ξέρω. Η έκπληξή της; "Γιατί δεν μιλάμε για την ακροαριστερά ; " Γιατί ήσουν μέλος της ΝΔ .. και η ΔΑΠ δεν ασχολείτο με τις μπασκλας καταλήψεις, αλλά με τα πάρτη στη παραλιακή. Οέοοο; Αυτή πραγματικά είναι να σιωπά κι ας θεωρείται βλαξ γιατί κάθε που ανοίγει το στόμα της αίρει κάθε αμφιβολία..

.............................

 

ΡΩΣΙΑ : ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ

 ΚΑΤΕΣΤΑΛΗ Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΟΦ. --ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ -- ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ-- ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ..-- Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ-- 

.......................


 

Ανησυχία στις ΗΠΑ

 Ούτε που θα προλάβουν ν' ανοιγοκλείσουν τα μάτια τους για να δούν τα ραντάρ οι Αμερικανοί, αν αποφασίσει ο Ρωσικός στολίσκος να χτυπήσει από την Κούβα, αναφέρουν τηλεοπτικοί σταθμοί των ΗΠΑ.Ιδέα: ας εκτοξεύσουν τον Μητσοτάκη.. Πρόκειται για πυρηνική κεφαλή τρομακτικής ισχύος..

....................

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

 Φίλοι κινδυνος θάνατος. Με τύπου Πινοσέτ διατάγματα θ' αντιμετωπίζονται πλέον οι αντισυστημικοί δημοσιογράφοι αλλά και οι χρήστες των Μέσων Μαζικής Δικτύωσης. 


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ..

 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ --ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤIMES : Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ !! -- ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !! ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!-- ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Ο ΑΪΣΤΑΪΝ; ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ: Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.. -- ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ.. ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΗΣ !!

ΕΒΡΕΞΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ

 Η πλημμυρίδα της καταστροφής αεροδρομίων αποτελείτο από υπερ-υπερηχητικούς πυραύλους Κινζάλ με τα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης να την υπογραμμίζουν ως εξής: Η Μόσχα σας στέλνει τα χαιρετίσματα και τις καλημέρες της φαιστοκαθίκια!!!!

........................

L'italiano - The Gypsy Queens

Όταν η μελωδία είναι μεθυστική τότε το σενάριο του βίντεο κλιπ δεν μπορεί παρά να είναι εμπνευσμένο.. Ποια δεν θα παραληρούσε σ’ αυτό το φλερτ.. Οι Ιταλοί (αλλά και οι λατινοαμερικανοί ) είναι προσδεδεμένοι στη μουσική ως tender στο ιστιοφόρο της που όταν φουσκώνει τα πανιά του φουσκώνει και τα όνειρα.. Μοναδικοί ασσύληπτοι συναισθηματικά δημιουργικοί. Σαν τους δικούς μας τους τσιφτετελοροκάδες... Καμία σχέση.. Καλημέρα ελλάδα καλημέρα Μαρία ή όπως και αν λέγεσαι..


Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Μύθος η τεχνητή νοημοσύνη

 Παραμύθι με δράκο την κοινωνική άγνοια. Που όμως το είχε αποσυνθέσει ο διάσημος Ρώσος σκακιστής Σπακάρωφ όταν αναμετρήθηκε με τον τότε πανίσχυρο υπολογιστή και τον κατατρόπωσε. Γιατί οι επιρρεπείς στα χολυγουντιανά σενάρια χάφτες καταπίνουν τις τερατολογίες αμάσητες. Διαφορετικά θα πρόσεχαν τι είπε ο Σπακάρωφ. "Αποκωδικοποίησα τον προγραμματισμό του μετά τη πρώτη ώρα του παιχνιδιού.!" Τόσο απλό κι ας ακούγεται περίπλοκο. Δεδομένου πως ανθρώπινη δημιουργία ήταν. Και ποτέ το δημιούργημα δεν θα σηκωθεί ψηλότερα από τον δημιουργό, όπως ποτέ τα αγγουράκια δεν θα γαμήσουν τον μανάβη.. Μην πανικοβάλεστε..

 


ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ

Κατέρχονται ως Μήδοι στο Σύνταγμα κραδαίνοντας έρευνες που προκαλούν νευρική κοινωνική κρίση όταν : 

Ο λαός τελεί υπό το καθεστώς ενός κοινωνικού ερειπιώνα και οι ξέκ&λ&ι  αυτοί του ατομικού δικαιωματισμού, εργαλειοποιούνται αποπροσανατολιστικά.. 

 


ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

 Εκατοντάδες χιλιάδες και κυρίως τα εξ αδιαιρέτου θα περιέλθουν στο δημόσιο και από εκεί στους τοκογλύφους μετά τον Νοέμβρη. Παρένθεση: Είμαι κι εγώ μεταξύ αυτών. Το διακριθέν μοναχοπαίδι που εκ της άκληρης αδελφής της μητρός μου και εξ αιτίας της αγάπης που μου έτρεφε κληρονόμησα το 41% μιας κατακερματισμένης περιουσίας στη Σάμο προέλευσης εκ του συζύγου της. Το υπόλοιπο 59% κατήχετο απο κληρονόμους σαν σκόρπια διαδήλωση με τον μεγαλύτερο να είναι στο 7% Δεν συνασπίστηκε ούτε ένας μαζί μου ν' αγγίξω το 51. Τι έκανα ; Εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια. Διότι κάποια στιγμή το κόστος της διεκδίκησης τους θα υπερέβαινε την αξία τους..

 


Ζαχάροβα:

 "Καμιά δυτική επιθετική ενέργεια δεν θα μείνει αναπάντητη. Είτε αυτή αφορά την οικονομία είτε όπλα". Κι όσο για την ελληνική ομογένεια στην Μαριούπολη προσκαλεί τον αόματο Δένδια που δεν την βλέπει, να διαπιστώσει ιδίοις όμασι πως τα όπλα που στέλνει στον φασιστοζελένσκι σκοτώνουν Ελληνες.. Τι ψάχνεις κοπέλα μου.. Λεπτομέρειες για τα νατοϊκά όρντινα αυτά. Λεπτομέρειες. 

...........................

ΒΡΕΧΕΙ ΑΝΤΡΕΣ.. ΑΛΕΛΟΥΪΑ

 Σαββατιάτικο θαύμα δώρο από τον Ζούκεμπεργκ! Διασκεδάστε.. Βρέχει άντρες !! Βασικό εν ανεπαρκεία αγαθό.. Οι μισοί τους υποδύονται με τα μυαλά στα κάγκελα αφού έχουν από τις γυναίκες ευνουχιστεί . Με το μίζερο υπόλοιπο να είναι χαμένοι στο στερέωμα της εξαθλίωσης εξ αιτίας της βίαιης λεηλασίας των μνημονίων .. Πρόκειται για τους ελεύθερους κι ωραίους που ζουν σε κάποιες φυλακές.. Μένει ακόμη ένα άνευ σημασίας υπόλοιπο. Μούφα και παραλλαγή τους ..Κάτι σαν τρίτο φύλλο . Σε λίγο στο μεγάλο τζακ ποτ του τζόκερ θα κληρώνονται αρσενικά..


 

ΒΓΕΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΔΕΣ ΕΡΧΟΜΑΙ;

 «Ενας μικρός αριθμός πολυεθνικών εταιρειών... ασκούν σημαντική εξουσία στα πολιτικά και νομικά πλαίσια στα οποία δραστηριοποιούνται και εμποδίζουν κανονισμούς δημοσίου συμφέροντος που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα περιθώρια κέρδους τους». 


 

δηγματα γραφής

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΙΜΟΣ..

 Χρόνια πολλά ουρλιάζω.. Πλημμυρίσαμε στα ξέκωλα και τα φωτοβολταϊκά. Με την πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ηγεσία της χώρας να πουλάει τσολιαδάκια σ' έναν αμφισβητούμενης ποιότητας τουρισμό. Χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων παραδόθηκαν βορά στ' αρπακτικά της πράσιν' άλογα ανάπτυξης. Συνέπεια αυτού είναι οι εισαγωγές διατροφικών και ανέλεγκτης ποιότητας προϊόντων να έχουν υπερπολλαπλασιαστεί.. Προ της εισβολής του νεοταξίτικου φρικιου δεν υπήρχε ούτε ένα σούπερ μάρκετ όλου του βόρειου τόξου της Αφρικής και του νότιου της Ασίας -- από το Ιράν ως το Μαρόκο-- που από τα ράφια του το μόνο που απουσίαζε ήταν η Ελληνική σημαία.Υπερχείλιζαν ελληνικών αγαθών. (σε κάθε επίσκεψή μου με ρωτούσαν ακόμη και αν κυκλοφόρησε κάποιος νέος δίσκος του Καζατζίδη του Πάριου ή της Χαρούλας!! ) Αυτό να το εκλάβετε ως προσωπική μαρτυρία εξ αιτίας του ότι το τόξο αυτό το έχω επισκεφθεί δεκάδες φορές. Μας αποδεκατίζουν. Τη ανοχή αν όχι τη συνενοχή μας....


Διακρίσεις που σώζουν ..

 ..ευκαιριακά την τιμή και την υπόληψή μας.. Μόνο που μοιάζει με ιστορικό φλας.. Από την επομένη στην κανονικότητά μας. Στην μιζέρια της υποταγής μας..'Οπως και νάχει ας το απολαύσουμε έστω και στιγμιαία. Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Υγρού Στίβου πανηγύρισε η ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση στο Βελιγράδι. Μπράβο στα κορίτσια μας..


ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ :

 Αυτοι είναι οι όροι της Ρωσίας Τους δέχεστε; Τελειώνει ο πόλεμος εδώ και τώρα Δεν τους δέχεστε ; Το κρίμα και το αίμα στον λαιμό σας.. Θυμάστε τι έγραφα από την πρώτη σφαίρα. Πως οι Ρώσοι πρώτα πράττουν και μετά μιλούν. Και κάτι ακόμη. Πως εδάφη που έχουν κερδηθεί με αίμα δεν επιστρέφονται.. Άϊντε παπάρες δημοσιολόγοι


Ανασχηματισμός :

 Άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς !! Θα ήταν θέμα καλοκαιρινής επιθεώρησης στο Δελφινάριο, αν ο λαός δεν τελούσε μεταξύ σφύρας και άκμονος..Είναι πράγματι εντυπωσιακή η πολιτική μέθοδος που ερμήνευσε --φτύνοντας κατάμουτρα ο άθλιος τον λαό -- το περιέχον του περιεχομένου των εκλογών. "Σας εμπιστευόμαστε Γίνετε καλλίτεροι!!!" του ..είπαν! Κωμωδία αυτός σε τραγωδία ο λαός..


Ο θάνατός σου η ζωή μου

 Διεργασίες μαφίας!! Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε η εκτέλεση ενός συμβολαίου θανάτου από τον Παλαιστίνιο μετανάστη που θα αναλάμβανε τον ρόλο του εκτελεστή!! Καπιταλιστική κοινωνία δεν επιλέξατε; Ε, δεύτε λάβετε το ..φως της. Στην αθέατη πλευρά του οποίου καραδοκεί η σκιά του θανάτου


Mια ανάσα απο την Αλεξανδρούπολη,

 οι Τουρκικές έρευνες για μαύρο χρυσό ... Έμπρακτη απόδειξη των ...δημιουργικών και αλλεπάλληλων επαφών μεταξύ Μητσοτάκη Ερντογάν.. Διερωτώμαι τι θα συνέβαινε στη περίπτωση των καταστροφικών συνομιλιών.. Θα έρχονταν οι Τούρκοι να τρυπήσουν στο Σύνταγμα;


ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

 Αστείο παιδικό παιχνίδι μοιάζει το κατασυκοφαντημένο ως ανελεύθερο καθεστώς της Σοβιετικής Ένωσης εμπρός στον καπιταλιστικό αυταρχισμό 

Στα δικαστήρια σύρθηκε το μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης υπό την βιομηχανοποιημένη κατηγορία της διέγερσης σε τρομοκρατικές πράξεις. 


Υπερισχύει του Συντάγματος η ΕΥΠ!!!

  Η καθεστωτική και συνθηματική χυδαιολογία "ησυχία τάξη και ασφάλεια" σε πλήρη ανάπτυξη. Χαρτί υγείας είναι για την κυβερνητική συμμορία  η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σύμφωνα με την οποία: Ζητείται η άμεση ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών που παρακολουθήθηκαν από την ΕΥΠ.  Γιατί παρακολουθήθηκαν; Γιατί έτσι !!! Στις δύο αυτές λέξεις συμπυκνώνεται η απάντηση του Μαξίμου --στο οποίο υπάγεται απ' ευθείας το χαφχεδαριό--  αντιδρώντας στην αμετάκλητη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας στρατοκρατικά  :Είναι «αναφαίρετο δικαίωμά της κυβέρνησης να παρακολουθεί ιδιωτικές συνομιλίες δεκάδων χιλιάδων πολιτών, ακόμα και πολιτικών αρχηγών, επικαλούμενη «εθνικούς λόγους» χωρίς να λογοδοτεί σε κανένα! Συνένοχα σε αυτή τη μεθόδευση είναι τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που αποδέχονται-νομιμοποιώντας την αναλγησία της ΕΥΠ! Αποφασίζομεν και διατάσσομεν !!!


ΕΞΩΝΗΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ

 Δεν πρόκειται περί βλακείας αλλά περί δόλου. Εκδήλωση υπό τον ... ευάερο και ευήλιο τίτλο  Νοτιοανατολικό Νάτο, είκοσι χρόνια ειρήνης και ασφάλειας (!!! ) διοργανώνει το Πάντειο Πανεπιστήμιο.. 

Πρόκληση καρφί στο μάτι μας από το πρυτανικό τσούρμο. 

Περί ποιας ειρήνης ομιλούν μη ακουόμενοι; 


 

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ;

 Παρασκευή είναι λέω προ της σχόλης του (ποιας σχόλης λέμε τώρα εν μέσω μεσαιωνικής εργασιακής σκλαβιάς) του Σαββατοκύριακου να σας φτιάξω το κέφι με Αυτιά.. Δυστυχώς πολιτικός ψυχίατρος δεν είμαι για να εμβαδομετρήσω το μέγεθος της βλακείας του ατόμου, έτσι περιορίζομαι στο εξής που χαρακτηρίζει το μεταξύ των γενεών αλλά και των ιδεολογιών χάος. Κάποτε η εκλογή σου επί του πολιτικού πεδίου επικυρωνόταν κατόπιν των κοινωνικών σου αγώνων. Σήμερα οποιοδήποτε ξέκωλο, κλωτσοσφαιριστής, μαρκουτσοφόρος, περικεφαλαιοφόρος και τοκιστής και σουλατσαδόρος καταλαμβάνει ένα έδρανο είτε εντός είτε εκτός συνόρων για να αποδέιξει ως μη όφειλε πως πράγματι είμαστε το λίκνο της υπερούσιας μαλακίας..


Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία

 Πάντα γουστάριζα να με φοβούνται τα καρακόλια.. Γιατί έδερνα άσχημα. Γεννήθηκα και σπούδασα σχεδόν ορφανός με εξόριστο πατέρα σε μια γειτονιά που αν δεν ήσουν αρσενικό με καρδιά δεν επιβίωνες.. (Δουργούτι αν το έχετε ακουστά από το μπλόκο.) Θα κατέληγες Κασελλάκης ή Παλόμα. Αν έτσι νομίζουν τα τσόλια του Ζούκεμπεργκ πως θα τρομοκρατηθώ από τις επεμβάσεις τους, να τους ενημερώσω πως δεν φοβήθηκα τ' άρματα και τους ασφαλίτες της χούντας, έχοντας γεμίσει τους δρόμους της Αθήνας με συνθήματα αυτούς τους έχω για πρωινό..


ΔΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ

 Ρωσία: Κάνει πρόβες ανάπτυξης τακτικών πυρηνικών όπλων σε θέσεις μάχης Με εικονικές κεφαλές - Στρατιωτικά γυμνάσια στη Νότια Ρωσία, κοντά στην Ουκρανία.. Άντε βρε.. Ντυθείτε τσολιαδάκια και τηγανίστε αυγά για την υποδοχή..


ΕΙΣΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ




ΓΑΛΛΙΑ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΜΟΥ

 Δεδομενου πως έχω  βιώσει τον Γαλλικό σωβινισμό αρπάζω την ευκαιρία να φωτίσω το επί των ημερών μας σκοτεινό νεοταξικό περιβάλλον της. Εν πρώτοις να σημειώσω την ευτελή κατάληξη της ηγεσίας του Μάη του 68 


Υβριστής, είρων, ψευδολόγος.

 Προκαλεί για άλλη μια φορά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τη χθεσινή αντιπαράθεση που είχε κατά τη διάρκεια της εν κρυπτώ επίσκεψης του στο Ασκληπιείο Βούλας, με την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου και μέλους του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ, Δέσποινας Τοσονίδου.