Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ;

 Ως να μην επαρκούσε το Κόσοβο δια χειρός Μπακογιάννη. Προσετέθη και η .. μεγάλη Αλβανία του Ράμα. Για να έρθει το έτερο υβρίδιο του Νάτο, τα Σκόπια, να υπογράψουν την εν δυνάμει απειλή. 


 

Για ν΄ακούω κάτι ψελλίσματα περί βέτο στο ευρωκωλοχανείο. Όταν το μόρφωμα είναι ήδη στο Νάτο.. 

"Κύριε κύριε αυτός με πείραξε!!" 

Με τα μνημόνια Τσίπρα κατατεθιμμένα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αυτό που συνδέεται απ' ευθείας με την αποχέτευσή της.

Προηγουμένως ο "εφιάλτης" της Αγίας Οικογενείας είχε δώσει στεγνά τον Μιλόσεβιτς όταν μας πρότεινε τον διαμελισμό δια δύο του υβριδίου. Για ν' αποκατασταθούν τα κοινά σύνορά μας με την Γιουγκοσλαβία όπως η συνθήκη της Λωζάνης ορίζει. 

Στη συνέχεια δια των διαδόχων του και των αδελφών Ανθεμίδηδων (ο ένας γιατρός ο άλλος ποινικός)έσπασε -- εν ονόματι του Νάτο--  το εμπάργκο πετρελαίου επιβολής Ανδρέα Παπανδρέου. 

Επομένως τώρα τι; 

Έχεις ισχύ και ηγεσία πατριωτική; Επελαύνεις όπως οι Ρώσοι. Μπουκάρεις ως ταύρος σε υαλοπωλείο και τα κάνεις εκεί λαμπόγυαλο.

Πριν όμως περνάς από λεπίδι αρχής γενομένης της Σημιτομαϊμούς όλα τα ένοχα γενόσημα ηγεσίας. 

Ή  εξαπολύεις ένα παραμάζωμα των εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών, τους χορηγείς ταξιδιωτικά έγγραφα και τους δείχνεις με το δάχτυλο την Ευρώπη των ονείρων τους. 

Για να τους σπρώξεις κατά κει δια μέσου του ιστορικού κακέκτυπου. Των Σκοπίων.. Τρίτον τι κατά τα πολιτικά μαθηματικά αποκλείεται.. Πλην ίσως της γονυκλισίας της μοιραίας και εκ..θεού σκλαβιάς σου από την Δυτική βαρβαρότητα

Από ποιο λαό όμως αυτά. Από τους ντιριντάχτες ή τους μπαμπάδες ένα και δύο και τα τηλεοπτικά ξέκωλα;



Δεν υπάρχουν σχόλια: