Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΣΙΧΛΕΣ

 Ανωνύμου του Έλληνα

Δεν πέτυχε το σενάριο με την κωδική ονομασία αδελφούλα με το κασελάκι, ίσως θέλανε τ’ αφεντικά να μην πετύχει. Δημοσκόπηση (τώρα αληθινή) του όχλου έκαναν, με πολλά όπως πάντα εναλλακτικά σενάρια. 


 

 Ξεχάστε την ακρίβεια, την φτώχεια και την εξαθλίωση. Την κοινωνία, που έγινε με την τεχνολογία αγέλη λυσσασμένων λύκων, που δολοφονούν και σκοτώνονται για ψύλλου πήδημα, με ηλίθια προσχήματα και χυδαία ονόματα (γυναικοκτονίες και άλλες μαλακίες). 

Ούτε σας… αφορά ο απόλυτος ψηφιακός φασισμός μαζί με τον άλλο τον χωρίς φερετζέ, όσο κι αν αμφότεροι καλπάζουν, κυριαρχούν εκμεταλλευόμενοι το ταξικό σας κώμα! Δεν υπάρχουν όλα αυτά, τα μάτια και τα αφτιά σας κάνουν πουλάκια! 

Γιατί νομίζετε έβγαλε ο Καπιταλισμός το V.A.R.; Για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ; Εκεί μόνο δοκιμάζεται (με το αζημίωτο!) ως πρωτόλειο πείραμα τεχνητής νοημοσύνης. Τον ηλίθιο, διεφθαρμένο και ψεκασμένο από την οθόνη όχλο έχει στόχο και δη σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις, ακόμα και στο κρεβάτι του. 

Το είπε η τεχνολογία, άρα έτσι είναι, δεν μπορεί να είναι αλλιώς, ουδεμία υπάρχει αμφιβολία! Δεν δικαιούσθε να έχετε άλλη γνώμη! Θέσφατα ό,τι οι πάσης φύσεως καρικατούρες σού δείχνουν! Ότι κατασκευάζονται από τον άθλιο Καπιταλισμό και το αιμοβόρο Κεφάλαιο, είναι παρανυχίδα!

Πάλι θα ανακατέψουν με  τρόπο συγκεκριμένο την σημαδεμένη από αυτά τράπουλα. Για να δείτε πόσο σας κοροϊδεύουν, με πόσο φρέσκο  κουτόχορτο σας βομβαρδίζουν, πόσο ηλίθιο το πολιτικό παίγνιο, πόσο απατεώνες είναι κομματάρχες, πολιτικάντηδες, δημοσκόποι, κατ’ όνομα δημοσιογράφοι και λοιπές μαριονέτες του συστήματος, φέρτε στο μυαλό μια από τις πολλές μετεκλογικές βαρύγδουπες και στημένες δημοσκοπήσεις. 

Μέσα στον καύσωνα, στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα και στην οικονομική εξαθλίωση, με την πρωτοφανή αποχή, παίρνουν δημοσκόποι τηλέφωνο και πρόθυμος ο όχλος δηλώνει αν ψήφισε ή όχι ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, και αν ΝΑΙ λέει τί πρέπει να γίνει στην κεντροαριστερά και ποιος πρέπει να γίνει αρχηγός της! 

Το δούλεμα πάει σύννεφο. Εδώ δεν απαντούσανε προεκλογικά, τις… κανονικές μέρες σε δημοσκόπους, τους κλείνουν περιφρονητικά τα τηλέφωνα και όλοι τώρα ξαφνικά έγιναν πρόθυμοι να λύσουν τον δυσεπίλυτο γρίφο της εν πολλαίς αμαρτίαις κεντροαριστεράς. 

Με το συμπάθιο, αλλά χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, ή η Φατμέ στο γενί τζαμί! Υπενθυμίζουμε ό,τι λέμε εδώ και 30 χρόνια: Η κεντροαριστερά είναι μπούρδα, δεν υπάρχει από πολιτική, κοινωνική και ταξική άποψη, είναι έωλο εφεύρημα κι άλλοθι του ξενόδουλου πολιτικού συστήματος. Τάχα τώρα θα γίνει ο καινούριος φορέας από ανύπαρκτα μπάζα κατεδαφίσεων, που δεν ήταν ποτέ ούτε αριστερά, ούτε κεντρώοι. Μόνο άθλιοι καιροσκόποι, αθύρματα αποτυχημένων και αζήτητων ευκαιριακών συγκολλήσεων, αλλαξοκωλιές κορυφής!

                                 Του Ηλία Μάκρη από την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Για τις δημοσκοπήσεις τα λέμε συνεχώς ότι είναι η μεγάλη απάτη για να διαφεντεύεται και να ωθείται κάθε φορά προς την κατεύθυνση, που θέλει η εξουσία ο όχλος. Πού να βρουν πρόθυμους ν’ απαντήσουν ντάλα καλοκαίρι; Έχουν τις καβάντζες τους. 

Αφού πληρώνουν ξένα αφεντικά και ντόπιες μαριονέτες, θα το παίξουν έντιμες παρθένες, που ποτέ δεν ήταν; Και για τις δημοσκοπήσεις, ιδιαίτερα για αυτές, όπως και για όλα τα καπιταλιστικά πράγματα, ισχύει ο πασίγνωστος χρυσός κανόνας:  

Όποιος βάζει τον χρυσό, ορίζει και τον κανόνα!! 

Το αφεντικό, που πληρώνει καλά, είναι γαϊδουριά μεγάλη να μην πάρει τ’ αποτελέσματα, που θέλει! Ποιος, άλλωστε, να ελέγξει δημοσκόπους, που σχεδόν σε ποσοστό 90% πέφτουν πάντοτε έξω; Και γιατί να το κάνει, εφόσον… ανεξελεγκτα  δουλεύουν αρμονικά και με ζήλο κατ’ εντολήν του ξενόδουλου συστήματος; 

Όταν κάνεις, λόγου χάρη, ως εταιρεία τα τελευταία 10 χρόνια, 10 φανερές και αμέτρητες κρυφές δημοσκοπήσεις, προφανώς έχεις μαζέψει τεράστιο «πελατολόγιο», πάνω κάτω 100.000 ονοματεπώνυμα, που ανά πάσα στιγμή, προσπαθείς να τους αξιοποιήσεις. 

Αναπτύσσεται και ιδιόρρυθμη σχέση. Από αυτήν την κάβα παίρνεις και βγάζεις άνετα το αναμενόμενο, το επίζηλο, εν γένει το κατά παραγγελία αποτέλεσμα. Από μωρουδιακές πάνες πατατάκια και τσίχλες έως τους μέλλοντες πολιτικούς θαλαμοφύλακες της Γκραικυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: