Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΑΠΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΟΝΟΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 Ανωνύμου του Έλληνος

Πώς δεν είχαν νικητή οι εκλογές στο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, την κατ’ ευφημισμό Ένωση Ευρωπαϊκή, και μάλιστα μεγάλο! Κατά κράτος νίκη της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!! Έκανε δυο ρωμαλέα βήματα. Όπως ακριβώς πάλι… προφήτευσε η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα. 


 

Γιατί η πιο μεγάλη συνωμοσία είναι η ίδια η ζωή και επειδή μελετά σε βάθος ταξικά και λενινιστικά τα ζητήματα. Τί καλύτερο μήνυμα; Πλήρης διάλυση της τάχα ενωμένης Ευρώπης, παραρτήματος και χωματερής των Η.Π.Α. και εν γένει του Ιμπεριαλισμού. 

Άνοδος του φασισμού, τον λένε τάχα κομψά ακροδεξιά. Η κοινωνία δεν υπάρχει πια,  μόνο αγέλη λυσσασμένων λύκων. Ο ηλίθιος διεφθαρμένος, ψεκασμένος από την οθόνη όχλος της Ε.Ε. σε πλήρη αδιαφορία, μαστουρωμένος με κουτόχορτο βοθροκάναλων και διαρκώς αυνανιζόμενος στον ψηφιακό σκουπιδότοπο. 

Παντού ποικίλα ψώνια του θεάματος και δημοσίων σχέσεων αναρριχώνται στις βουλευτικές καρέκλες, έρποντας, γλύφοντας και με τα κέρατά τους-καθώς λέει ο θυμόσοφος λαός.

Καλύτερες συνθήκες προπαρασκευής της Επανάστασης στην παρούσα συγκυρία; Σαν σάπιο μήλο θα πέσει το σύστημα από το δέντρο στην χωματερή, που το ίδιο φτιάχνει με κάθε μέσο. Βέβαια, όσο συνεχίζεται και βαθαίνει το ταξικό κώμα του όχλου, μάλλον θα προηγηθεί μέγιστος πόλεμος, να απελευθερωθούν οι δυνάμεις 

Επανάστασης, αλλά σιγά μη χάσει η Βενετιά βελόνι. Έτσι προχωρά το χάος, το σύμπαν, η ζωή, η Επανάσταση. Με την Γόνιμη Καταστροφή. 

Κι αν δεν πέσει μια μεγάλη κοτρώνα στον απέραντο βάλτο, που ήδη βράζει, ο Πατέρας πάντων Πόλεμος πιθανότατα θα είναι πυρηνικός και γαία πυρί μειχθήτω!  

Ή πιστεύετε ότι προσφέρει τίποτα στον πλανήτη πλέον ο άνθρωπος εκτός από καταστροφή; 

Εφόσον δεν αλλάζει την πορεία του, κάλλιο να ξεβρωμίσει η Γη από αυτόν, να βγει καινούρια ζωή. Υπάρχει μεγαλύτερη Επανάσταση από την νέα ζωή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: