Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ

 Δεν πρόκειται για το θέατρο του παραλόγου. Αλλά για το θέατρο των "υπολόγων" της καθεστωτικής ενοχής. 

Πρωτίστως δια του.. πολιτικού καθωσπρεπισμού σου μετάγγισαν τη μόλυνση πως η πολιτική δεν είναι ζωή. Για να εγκαταλείψεις εσύ τη ζωή σου στους πολιτικούς και να αποσυντίθεσαι κιτρινισμένος σήμερα στ' ανήλιαγα υπόγεια μιας οικονομικής και κοινωνικής αβύσσου. 


 

Προηγουμένως μ' αντίκρυσμα την αιχμαλωσία σου , σου ενεχείρησαν μια πιστωτική κάρτα ενός χρήματος τοκογλυφικής επινόησης και σε ξαμόλησαν να ζήσεις ονειρώξεις του τύπου sex and the city.

Η ψηφιακή απομόνωση, η αποπολιτικοποίηση και ο ωχαδελφισμός το κεντρικό τους σύνθημα. 

Κι επειδή ο άνθρωπος είναι εξ ενστίκτου ζώο κοινωνικό, τον μόλυναν με την ζωοφιλία όχι στη βάση της φυσικής διαδικασίας, αλλά ως υποκατάστατο της μοναξιάς του. 

Δεν αγαπά ο καπιταλισμός τη φύση εντός της οποίας κυρίαρχη θέση έχουν τα οικόσιτα. Η ληστρική εκμετάλλευσή της είναι η απόδειξη των ηχηρών ενοχών του. 

Απλώς σου φύτεψαν στον εγκέφαλο την αυταπάτη του κυρίαρχου στα σκυλιά και τις γάτες. Δούλος που ορέγεται δούλους. Με τον ανέστιο και πένητα της διπλανής πόρτας να αναμένει το ανύπαρκτο έλεός σου. 

Και βεβαίως τα μηνύματα ελήφθησαν αφού προηγουμένως βρήκαν ευεπίφορο έδαφος. 

Ουδέν επομένως πρόβλημα έχει το καθεστώς του μητροπολιτικού καπιταλισμού που σε διαφεντεύει με το ποσοστό της αποχής. Αντιθέτως το υποθάλπτει. 

Το θέμα είναι τα ..αναθέματα που εισπράττει όταν αποκαλύπτεται στεγνά. 

Έτσι κι αλλιώς αν από τις εκλογές κινδύνευε το καθεστώς θα είχαν προ πολλού καταργηθεί. 

Κρατά κατά συνέπεια τον Μανωλιό, φορώντας του τα ρούχα του αλλιώς. Πως; 

Ελέγχοντας τους σέρβερς του υπολογιστικού συστήματος..Διαμορφώνοντας ως εκ τούτου  όποιο αποτέλεσμα επιθυμεί εξ αιτίας της λαϊκής απουσίας. 

Δεν αντελήφθης έτσι ποτέ πως την ίδια στιγμή είχες εκών άκων ενεργοποιήσει την ωρολογιακή βόμβα της καταστροφής σου. Την βόμβα που αντί Ευρωπαίου θα σε μετέτρεπαν σε τριτοκοσμικό δούλο τους. Σε ανδράποδό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: