Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

ΑΠΟ ΣΦΑΓΕΑΣ ΘΥΜΑ

 Αποκάλυψη τώρα . Πέφτουν οι μάσκες της δήθεν αιφνιδιαστικής επίθεσης της Χαμάς στις 7 του Οκτώβρη αποτέλεσμα της οποίας ήταν η σύλληψη 251 ομήρων.. Της αφορμής για την διάνοιξη της πύλης της κολάσεως στην Γάζα. 35000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι πρωτίστως γυναικόπαιδα. 


 

Δεν πρόκειται για την άποψη ενός εμπαθούς δημοσιογράφου κατά του Εβραϊκού φασισμού. Αναφέρθηκε από το Ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «Kan» πως : 

οι υπηρεσίες πληροφοριών του ισραηλινού στρατού γνώριζαν την ύπαρξη σχεδίου επίθεσης της Χαμάς εναντίον ισραηλινών στρατιωτικών θέσεων με στόχο τη σύλληψη ομήρων. 

Στη βάση των πληροφοριών αυτών το αρμόδιο τμήμα συνέταξε έκθεση ένα μήνα πριν κατά την οποία: 

Περιγράφονταν ανατριχιαστικά και με λεπτομερή στοιχεία οι εκπαιδεύσεις της Χαμάς εν όψει της επίθεσης. 

Η έκθεση που οδήγησε στην μαζική σφαγή των Παλαιστινίων ήταν γνωστή και στη μεραρχία της Γάζας..Μόνον που δεν την έκαναν φέιγ βολάν. 

Τελικά η επίθεση έγινε στις 7 Οκτώβρη και οι Ισραηλινοί που πιάστηκαν όμηροι ήταν 251. 

Δεν χρήζει κάποιος ικανοτήτων Πυθίας για ν' αντιληφθεί πως  ο ισραηλινός στρατός ήξερε ότι επίκειται στρατιωτική επιχείρηση από τη Χαμάς, κατά συγκεκριμένων στόχων, δίχως το κράτος δολοφόνος να λάβει προληπτικά μέτρα προστασίας του πληθυσμού του.

 Αλλά ο Νιετανιάχου έδρασε ως ο δίδυμος αδελφός του Μητσοτάκη. Που θυσίασε 57 ανθούς για να ..βελτιωθούν οι σιδηρόδρομοι. Ο Νιετανιάχου για να εμφανιστεί ο σφαγέας ως θύμα..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: