Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

EΣΒΗΣΕ Ο ΓΙΟΧΑΝ

 Το φασιστάκι μου.. Το Ροντ βάιλερ ενός φίλου που διεκδικούσε την αγάπη μου κι εγώ τη δική του.. 

Επισκέπτης ήμουν στον χώρο του κι αυτός που πουλί πετάμενο να διερχόταν σάλταρε να το αρπάξει γιατί του παραβίασε τον χώρο μέριαζε να μπω. 

Ζώο άγριας ράτσας στιγμές στιγμές συμπεριφερόταν σαν κανίς. Ζητούσε απεγνωσμένα τα χάδια μου. Και τάπαιρνε με το σπαθί του. Τη γλώσσα του ήθελα να πω. Μ’ έλουζε κανονικά. 


 

ΦΥΓΕ ΕΣΥ, ΕΛΑ ΕΣΥ !!!!!!

 



ΚΟΥΡΤΣΚ :

 Παραμάζωμα πήρε τα φασιστοειδή του Ζελένσκι ο Ρωσικός στρατός. Για πλέον των 13 χιλιάδων Ουκρανών εξοντωμένους μίλησε ο Σοϊγκού.. Για ν' αποδειχτεί πράγματι η Δύση των αποικιών πολεμά δια αντιπροσώπων ως τον τελευταίο Ουκρανό.. Παλιά δοκιμασμένη συνταγή που αναπαράγει κατά καιρούς. Το έκανε και στο Βιετνάμ. Και στο Αφγανιστάν. Όπου ηττήθηκε ταπεινωτικά εγκαταλείποντας στο έλεος των εχθρών τους συμμάχους της. Το υποστήκαμε κι εμείς με την Μικρασιατικη καταστροφή. Μόνο που εμείς εκτελέσαμε έξη στου Παπάγου. Τον έναν αδίκως.(τον στρατηγό ανεφοδιασμού γιατί είχε προειδοποιήσει πως του ήταν αδύνατος ο ανεφοδιασμός μετά τον Σαγγάριο. Αλλά ο τότε κοκός το είχε δει μεγαλέκος.) Και το ερώτημα: Τι θα πει ως του τελευταίου Ουκρανού. Και τον παλιάτσο Ζελένσκι που μάτωσε έναν ολόκληρο λαό ποιος θα τον κρεμάσει;


Βενσερέμος χθες ντιριντάχτα σημερα

 Χιλιανός ύμνος στον Αλιέντε που του συνέθλιψαν την ζωή CIA και Πινοσέτ. Θα νικήσουμε τραγουδούν οι Χιλιανοί.. "Αλλά δεν ήσουνα εκεί ήμουν λαϊκή" οι νεοέλληνες.. Δυστυχώς η φύση δημιουργεί αποκλειστικά πρωτότυπα Ήμουν αμούστακο παιδί όταν μπούκαραν οι φασίστες στο προεδρικό μέγαρο και τον εκτέλεσαν επί τόπου. Γιατί; Επειδή τόλμησε να κρατικοποιήσει τον πλούτο του χαλκού που κρατούσε στα σπλάχνα του το έδαφος της Χιλής. Τότε οι ακόμη και οι δικοί μας.."υπερασπιστές" του βγήκαν στους δρόμους της χουντικής φωτιάς. Σήμερα είναι κάτι ψηφιακές καρικατούρες ψηφιακά ξέκωλα βίζιτες πολυτελείας   kai χλαπάτσες  διασωληνωμένοιοι folowers.. μιας απολιτίκ εποχής


ΓΙΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕ --ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;;

 Έγκλημα με ηθικό αυτουργό τη κυβερνητική συμμορία και φυσικό την αδελφή του δολοφονηθέντος αδελφού της στην Νέα Σμύρνη.. Υπερβαίνει ρε μιντιακοί λεχρίτες το αστυνομικό ρεπορτάζ. Δεν ταπώνεται με τους φελλούς σας.. Και τα δυο αδέλφια σε κατάσταση νοητικής υστέρησης επιβίωναν μόνα!!!



ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΜΑΧΙΕΣ !!

 Εν αναμονή των εσωκομματικών εκλογών του Νοέμβρη, στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται οι αποκρουστικές καρεκλομαχίες, οι απειλές δικαστικών προσφυγών και οι αντιπαραθέσεις χωρίς ίχνος αρχών ή αξιών τόσο στο Πασόκ όσο και στον Σύριζα.


 

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ

 ..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.. ---  Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ-ΓΙΕΡΗ !!ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ --  ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!! ΜΕΤΑΞΥ 2019 ΚΑΙ 22 Ο ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ--  ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !! --  ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ --- ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ --- ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΡΑΪΑΝ ΓΟΥΕΣΛΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!! -- ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΜΕΛΑ ΧΑΡΙΣ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ (ΔΗΜΟΚΡΤΑΤΙΚΩΝ Ή ΡΕΜΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ) ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1952 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΜΑΤΩΣΑΝ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ...--- ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ...



ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΤΣΚ

 Κατά τις γραφές στις λεηλασίες προέβησαν Πολωνοί μισθοφόροι-- σας έχω πει γιατί τους ξέρω έχω την αίσθηση πως πρόκειται περί του αθλιότερου ευρωπαϊκού λαού πριν ή μετά από εμάς τους Τσέχους και τα παγκόσμια σιχάματα. Τους Αμερικανούς. Στο μεταξύ οι Ρώσοι κατέστρεψαν τεράστια αποθήκη δυτικών όπλων σειρές από drones και στρατιωτικό προσωπικό που εν ονόματι της Δύσης πολεμά για αλλότρια συμφέροντα ως τον τελευταίο Ουκρανό. Με τους Πορτογάλους και τον Μητσοτάκη ν' απογυμνώνουν τη χώρα τους εξοπλίζοντας τον φασιστοζελένσκι. Και καλά οι Πορτογάλοι Εμείς που πριν ακόμη να δούμε τον ήλιο βλέπουμε τα τροχισμένα από τους αμερικανούς δόντια του γείτονα γιατί; 


Μπούφοι κι αλεπούδες:

 Απορίες περί της πολιτικής ποιότητας των υποψηφίων πολιτικών αρχηγών ή περί της ιδίας των πλην ΚΚΕ ήδη υπαρχόντων, δεν δέχομαι. Δεν μηρυκάζω το αυτονόητο. Απαντήθηκαν στις δύο αναρτήσεις που προηγήθηκαν: δια του μύθου του Φαέθοντα, αλλά και στα δήγματα γραφής περί της χρηματιστηριακής τους αξίας. Και οι νοώντες νοήτωσαν. Αφού όμως επιμένετε στο πασιφανές και το αυτονόητο, τότε με εξαναγκάζετε να σας παραπέμψω για πολλοστή φορά στον μοναδικό Σουρή που μελοποίησε επιθετικά ο επίσης μοναδικός Βασίλης. Άντε γεια!!! 

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗ



Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

O ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΦΑΕΘΟΝΤΑ

  Πρωϊνό ήταν κατά τον Οβίδιο, όταν ο Ήλιος πατέρας του Φαέθοντα, παρέδωσε δίχως αποχρώσα αιτία τα ηνία του άρματός του στον γιο του. 

Χαζό παιδί χαρά γεμάτο εκείνο, άρπαξε την ευκαιρία κι άρχιζε να καλπάζει αχαλίνωτα, παρά τη πατρική δυσφορία, που μάλλον διέβλεπε την επερχόμενη μαλακία της εφηβικής ηλικίας. Κάτι σαν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. 


 

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

 Στον σκουπιδοφάγο 25 χρόνια απαξίωσης του Ελληνισμού εξ αιτίας των Τουρκολάγνων θρησκευτικών και πολιτικών ηγετών.. (ως και ελληνόγλωσσα σχολεία έχουν κλείσει) 

Πηγή Καλάμι (ομογένειας)

 


ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ:

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΥΟ ΙΣΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΤΣΕΧΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ!! -- ΦΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΑΤΩΝ  ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ 634 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ... "ΚΑΚΗ ΤΗ ΤΥΧΗ" ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ..


Έξι συλλήψεις με την κατηγορία «αποσταθεροποίησης» της χώρας – Σχεδίαζαν οι ΗΠΑ δολοφονία Μαδούρο; 


Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ !!

 Αμαζόνιος: Πράσινο φως του Λούλα στον αυτοκινητόδρομο που απειλεί τη ζούγκλα αλλά και όλον τον πλανήτη !!!


ΜΑΣ ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!

 Δυσοίωνο προβλέπει το μέλλον εις εκ των δισεκατομμυριούχων που το σχεδιάζουν Ο Μπιλ Γκέιτς. Ή πόλεμος ή επιδημίες δηλώνει και τα αποδίδει στην κλιματική αλλαγή και στην αύξηση του πληθυσμού!! Άσε καραγκιοζάκο τρέχεις μόνος σου κι έρχεσαι τελευταίος. Και στα δύο προηγήθησαν εσού όλα τα φασιστικά αστέρια εν σειρά: Παπαμάθιους, Τσώρτσιλ, πρίγκιπας Φίλιππος και Χίτλερ. Το έχω γράψει κατ' επανάληψη.. Επομένως κι αν στο μεταξύ το προλεταριάτο δεν ξεσηκωθεί: Καλλίτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα δίχως τέλος (Καρλ Μαρξ)


 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

 Σπουδαία επινόηση της καρκινικής διάγνωσης από Ελληνίδα ερευνήτρια του κοινωνικού μας αφρού που αυτοεξορίστηκε εξ αιτίας των μνημονίων. Μας έκλεψαν τα μυαλά και : Η ανάπτυξη πλέον ανά χείρας των ακροδεξιών ούγκανων των αναλφάβητων χουλιγκάνων των πρεζέμπορων και των μαστροπών. Συγχαρητήρια κορίτσι μας..

 

ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ !!!!!!!!!!!!

 ▸Απειλούν με λουκέτο την Μονάδα Μοριακής Διαγνωστικής στην Αιματολογία του Κέντρου Νέων Βιοτεχνολογιών και Ιατρικής Ακρίβειας (Κε.Νε.Β.Ι.Α.), στην Ιατρική Σχολή της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στεγάζεται από το 2003 σε χώρους του κτιρίου της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Πρόκειται για φονική επέμβαση αφαίρεσης των όποιων πιθανοτήτων ζωής ασθενών με ανίατα νοσήματα -- καρκίνος στο αίμα -- όπως εγώ. Ευθέως ευθαρσώς και δημόσια: Θα τους ανατινάξουμε!!!

 


ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

 ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ !!! ΑΠΟ 20 ΩΣ 30% ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΣΕΦΕΡΛΕΙΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ!!--ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...


ΑΡΤΑ:

 Αναδύθηκε ο βυθισμένος οικισμός της τεχνητής λίμνης Πουρναρίου εξ αιτίας της παρατεταμμένης ανομβρίας.. Αντε και στα δικά μας από τον πάτο του βάλτου του νεοταξικού κτήνους.

 


Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

 Μαλακίες και νεολογισμοί εν σειρά.. Πως τάχα η Ευρώπη αντιμετωπίζει το μεταναστευτικό ως ελέφαντα στο δωμάτιο. 

Άλλοθι βολικό προ του καθεστωτικού εδωλίου για την ακροδεξιά επανάκαμψη. 

Περί συγγενών εξ αίματος πρόκειται. Καθεστώς και ακροδεξιά πολιτικά ετεροθαλή αδέλφια είναι. 

 


Οι πάνβλακες του Ζούκεμπεργκ

... εξακολουθούν να μου επιτίθενται δια του μοναδικού όπλου τους. Την αφαίρεση δημοσιεύσεων. Θύμα τους και άλλοθι τώρα ο Βασίλης Παπακωσταντίνου και ο Θάνος Μικρούτσικος σε μια πλήρους νοημάτων μίξης μελωδιών ως επίσης και της εισαγωγής μου.. (όστις θέλει να απευθύνεται στην ιστοσελίδα μου klydonas.gr επί της google..) Ρε διαδικτυακές σκ@τ@δελφές δεν κουραστήκατε να σας μπινελικώνω ή πονάει αλλά σας αρέσει; Δηλώσεις μετανοίας για τις πολιτικές κοινωνικές και πολιτισμικές μου επιλογές εγώ δεν έκανα ποτέ. Ποιοι είστε εσείς ρε ψηφιακοί ευνούχοι που θα σας επιτρέψω να με κοιτάξετε στα μάτια; Οι ιδέες και οι αλήθειες ρε τσόλια ούτε σκοτώνονται ούτε κόβονται δια της κοπτοραπτικής. Γι αυτό: Γ@μιέστε& κι εσείς κι ο Ζούκεμπεργκ μαζί.

Αφαιρέσαμε τη δημοσίευσή σας
Γιατί συνέβη αυτό

 

Ο ΒΡΥΧΗΘΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ

 Υπογράφω εγώ ο συνωμοσιολόγος

 Σε μια κοινωνία ανθρώπων όπου η δεισιδαιμονία εκτοπίζει την έλλογη συνεννόηση και ο παράλογος φόβος γίνεται επικράτεια, η απάντηση στο ερώτημα "γιατί αυτό", είναι: "γιατί έτσι". Βροντώδες και πρωτόγονο επιβάλλεται στον «νεοταξικό μεσαιοταξίτη» των ...«προοδευτικών ιδεών» ως κανόνας και τιμωρία. Δώστε βάση γιατί εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα αλλά κατόπιν εορτής:


ANTE NA ΛΥΣΟΥΜΕ .......

 Μας τρομοκρατούν με τον θάνατο. Για να μας φθείρουν μέρα με την μέρα στην σκουριά τους ως την φυσική επιλογή ..Αγνοείστε τους. Συμφιλιωθείτε με τον θάνατο γιατί το αμέσως προηγούμενο και χείριστο αυτού, είναι μια ζωή φθηνή. Ανεπαρκής. Ματαιοπονείτε έτσι επιχειρώντας να προσθέσετε χρόνια στην ζωή σας. Απλώς πλουτίζετε τους φαρμακοτρίφτες Πάρτε το ανάποδα. Προσθέστε στα χρόνια σας ζωή. Άντε λοιπόν .. Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ..

 

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΕΑ ΚΑΫΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ...

 Αϊστάιν: Δύο στοιχεία είναι άπειρα. Η Βλακεία και το Σύμπαν. Τώρα προσετέθη και τρίτο. Η ευρωβουλευτής και απηνής κυνηγός "λαθρομεταναστών". (ο όρος δικός της γιατί λαθραίες ζωές στο πολύχρωμο μωσαϊκό της ανθρωπότητας δεν υπαρχουν) .Υπό την σημαία αυτή εξελέγη. Καθρέφτης της οι ψηφοφόροι. Αν την γνώριζα θα της επισήμανα πως κάλιο να σιωπά και να θεωρείται βλαξ παρά να μιλά και να αίρει πάσα αμφιβολία. Αλλά αυτή προτίμησε το δεύτερο. Και σε ερώτηση του γνωστού και μη εξαιρετέου δημοσιογράφου της αξημέρωτης μεταφοράς επιδημικών πολιτικών μολύνσεων, στο Τουρκανάλ, εξέφρασε την προτίμησή της σε σχέση με την επικείμενη εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, ονομαστικά, ευθέως κι ευθαρσώς. Δίχως τον παραμικρό δισταγμό απάντησε: Τον Σαμαρά ή τον Καραμανλή!!! Τελικά και εξ όσων εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται, στην πολιτική η βλακεία δεν είναι μειονέκτημα..   


ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ

 Πηγή ζωής αλλά και ανείπωτου κέρδους για τους παρόχους του. Τους σύγχρονους νερουλάδες!! Καταλάβετέ το. Τελούμε υπό νεοταξίτικη πολιορκία όπου καθ' υπόθεση εργασίας: αν καταστραφεί από κεραυνό ο εις  --και τιμολογημένος έξη ευρώ-- εκ των δύο κουβάδων του παρόχου νερουλά, την επόμενη στιγμή ο διασωθείς δεύτερος θα κοστολογηθεί σε δώδεκα!! Περί αυτού πρόκειται.



ΟΥΚΡΑΝΙΑ : ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ

 Μόσχα : Σκληρή θα είναι η απάντηση στη περίπτωση που η Δύση εφοδιάσει με όπλα μεγάλου βεληνεκούς το Κίεβο.. Κάτι σαν απαρχή του τρίτου παγκόσμιου γιατί θα επιστρατευτούν εντελώς διαφορετικής ισχύος όπλα και δεν θα εξαιρεθεί κανείς Νατοϊκός!! Αυτό δε που αναγάγει το συγκεκριμένο σενάριο σε εφιάλτη, είναι πως δεδομένου ότι ο στρατός του Κιέβου αγνοεί την χρήση τους καθίσταται πλέον πασιφανές ότι η ηλεκτρονική τους διαχείριση να περάσει στα χέρια των Δυτικών. Κάτι που δεν αποκλείει κάθε πιθανή προβοκάτσια.. Δεν ξέρω αν καταλάβατε. Ο Γιόχαν ο Πήτερ κι ο Φραντς είναι προ της όχθης του Ρουβίκωνα. Η Σούδα ακούει; Η Αλεξανδρούπολη των τηγανητών αυγών μήπως;. Γιατί με την επόμενη τηγανιά δεν θα προσφερθούν αυγά.. 

 


ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ

 Παρ' ολίγον νέα Τέμπη με την εμπλοκή δύο συρμών ελάχιστα χιλιόμετρα εκτός Αθηνών. Όχι ο Μητσοτάκης δεν έχει παραιτηθεί εισέτι.. Κάτι τέτοιο προϋποθετει πολιτικό φιλότιμο κάτι που λάμπει δια της απουσίας του από το DNA της Αγίας Οικογενείας!!!

ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

 .....για να μην ξεχνάμε ποιος, πότε πως και γιατί

......................

 


Ω ΤΗΣ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ !!!!!!!!!!!

 ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ-- ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΩΝ..--ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΑΣΤΗΣ ΜΕΣΗΣ


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος!! Με τουλάχιστον χίλιες συγχωνεύσεις, προπαγανδιστική πούδρα και προδέρμ από τα γκλοπς υποδέχθηκε ο νεοταξίτικος φασισμός τη νέα σχολική χρονιά


ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

 ΣΕ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ο αγώνας των εργαζομένων συναδέλφων βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Παρά τις διαβεβαιώσεις και αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για δυο πλέον μήνες. Καταγγέλλουν πως τόσο ο βασικός μέτοχος όσο και η διοίκηση δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο σχέδιο. Οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού Στο Κόκκινο προσέφυγαν την περασμένη εβδομάδα στην Επιθεώρηση Εργασίας, όπου αναμένεται να γίνει τριμερής συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.

 

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ




ΚΟΥΪΖ : ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ;

«Κάποιος λέει ψέματα...Η Εθνική Αρχή πληρωμών ή ο υπουργός Υγείας;» διερωτάται με νόημα η ΟΕΝΓΕ.. Η ερώτηση για τον εκατομμυριούχο !!!! 

Αν θέλει να πει κάτι για μισθούς ας μας πει για τα 2,93 δις ευρώ μερίσματα των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιριών για το 2023» σημειώνει μεταξύ άλλων η ΟΕΝΓΕ. ................. 


 

ΥΓΕΙΑ: ΣΤΟΝ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ

 «Εγώ αυτήν τη συμμορία θα την πολεμήσω», «δεν είναι διαμαρτυρόμενοι, είναι κομμουνιστές», «αμαυρώνουν το έργο της κυβέρνησης». 

Πρόκειται για δελτίο Τύπου ή αλλιώς δελτιο παραληρηματος του και Υπουργού Υγείας!! Που όταν δεν κόβει ως νεοΠαττακός κορδέλες, ή δεν παίρνει το μυστρί, προπαγανδίζει τη διάλυση του συστηματος υγείας. 


ATTIKH ΟΔΟΣ :

 ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ !!! ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ..


Αφορμής δοθείσης ενός έργου -- Αττική οδός -- σημαία ασύστολων ψευδών ύψωσε χθες ο άθλιος πρωθυπουργός των επτά καμπινέδων στα Χανιά με τον υπουργό οικονομικών στο κατόπιν του. Έργο που έχει αποσβεστεί και που ολοκληρώθηκε δανειοδοτούμενο από τις τράπεζες και εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για να καρπούνται τα οφέλη οι μετοχικοί κηφήνες.. 


 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ

 

Νιούλαντ: Εμποδίσαμε την ειρήνη στην Ουκρανία με την ενδοφλέβια ελπίδα πως θα αποδυναμώναμε την Ρωσία !!! Αν δεν πρόκειται περί υπέρμετρων φιλοδοξιών -- απέναντί τους είχαν την ισχυρότερη πυρηνική δύναμη στην υφήλιο-- τότε σίγουρο είναι πως πρόκειται περί του κύκνειου άσματος ενός επικίνδυνου για την ασφάλεια της ανθρωπότητας σμήνους ηλιθίων της γεωπολιτικής. 

......................

 

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ --ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

 Με μεγάλη πλειοψηφία η Πολιτική Γραμματεία κήρυξε έκπτωτο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε μια Κουμουνδούρου όπου ο υδράργυρος ανέβηκε προς στιγμήν επικίνδυνα. Ξαφνικά ωστόσο ήταν τα ρίγη ενός θυμού γιατί η θερμοκρασία έπεσε και η συνεδρίαση πραγματοποιείται σε καλό κλίμα. Πρόκειται περί του μυαλοφυγόδικου και επί τόπου μεταβάντος μα μηδέποτε αντιληφθέντος τι σημαίνει αριστερά. 


 

ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ



ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ !!!!!!!!!

 



 


ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΝΑ ;;;;

 Με απογοήτευσε η Έλενα.. Γιατί όπως έχει δηλώσει δημοσίως και σε σχόλια στην ιστοσελίδα μου με εκτιμά απεριόριστα Τα ίδια αισθήματα εκτός ενός που εσείς αγνοείτε έτρεφα και τρέφω κι εγώ για εκείνη. 

Δήλωσε πολιτικά οπαδός του κενού πολιτικού περιεχομένου Κασσελάκη όντας η ίδια βαθιά πολιτικοποιημένο στέλεχος του δημοσιογραφικού μας κλάδου. Αρνούμαι ν αποδεχτώ πως έχει ενταχθεί στο κιτς θέαμα της μεταμοντέρνας παράτας των δικαιωματιστών. 


ΣΤΟ ΕΝΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙ ΣΤ ΑΛΛΟ ΤΣΑΡΟΥΧΙ

 Πότε κι όλας; Παρήλθε μισός αιώνας, πενήντα χρόνια, μα στην αποικία Γραικυλία όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Οι καθεστωτικοί λεηλάτες να κυνηγούν ψευδαισθητικά, όπως οι σκύλοι την ουρά τους, στην σύλληψη των ενόχων του κοινωνικού ερειπιώνα. Με τον διεφθαρμένο εξ αιτίας της ιδιωτικής, αλλά και δημόσιας τηλοψίας όχλο, σε βαθιά χασμωδία. Περί μιας αγέλης μπούφων κι αλεπούδων με επιθετική συμπεριφορά, πρόκειται, που υπερεκτιμά το ζώο της, έναντι του εξαθλιωμένου της διπλανής πόρτας τη ζωή. Ραγιάδες εξ απαλών ονύχων. Που έβαλαν σαν τον Μανωλιό τα ράκη τους αλλιώς. Αδιάκοπες οι πολιτικές μεταμφιέσεις του κατ΄εντολή των «εκβιαστών ερωμένων» του από την ...συλλογική Δύση. Τραγικές οι εθνικές καταστροφές του. Μα αυτός στα δυο πόδια πούχει φορα στο ένα λουστρίνι στο άλλο Τσαρούχι. Α, ρε μεγάλε Σουρή..


ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ !!!!!!!!!

 Θα το μεταφέρω λέξη τη λέξη μη τύχει κανείς εκ των γελοίων του Σύριζα -- όχι πως του Πασόκ του Γιδοβοσκού ή των άλλων πλην ΚΚΕ μπιστικών της ολιγαρχίας--υπολείπονται και με καταγγείλει ως νεομεσαιωνικό προπαγανδιστή.  


 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 Ο βήχας ο έρωτας και η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι συναισθήματα που δεν κρύβονται Ενθουσιασμός επικρατεί στους μικρούς μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Με τον παπά να τ' αγιάζει με το ..εκ θεού λιβανιστήρι του, πάλλονται ....από χαρά.. Ότι είναι της Άνοιξης το χρώμα είναι και ο ανεστραμμένος ενθουσιασμός για την παιδική αθωότητα.. Δείτε τα.. Διερωτώμαι μόνο σε ποιο σχολείο πήγε ο πρωθυπουργός των επτά καμπινέδων


ΑΥΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΥΤΕ

 




ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΕΞΗ ΛΟΥΚΕΤΑ

 (για το λουκέτο στις ζωές του λαού ούτε λόγος..) Η πραγματική βιομηχανία με την πλάτη στον τοίχο.. Η αβάσταχτη ελαφρότητα του τουρισμού, από κοινού με την πράσινη ενέργεια και τα πράσινα ανάλογα που τροφοντούνται από τις τσέπες του λαού ανθίζουν.. Για να γυρίσει --πριν έρθει η οριστική δύση-- ο ηλιος θέλει δουλειά πολύ.. Και όχι με τα δανεικά κι αγύριστα της Αγίας οικογενείας και της δημιουργικής λογιστικής της Σημιτομαϊμούς που μας έφεραν ως εδώ. 


ΑΘΗΝΑ: ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ

ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ -- ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΜΠΑΖΩΣΑΝ ΔΥΟ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΛΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΑΥΛΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΜΑΡΙΛΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΒΕΓΚΕΡΕΣ 

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΟΥΣ ΤΣΑΛΆΚΩΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

 Συνετρίβησαν καταρριπτόμενα αμερικανικού τύπου drones και ταχύπλοα με καταδρομείς (ογδόντα από αυτούς εξοντώθηκαν) κατά την διάρκεια της επίθεσής τους στο πλωτό γεωτρύπανο Κριμαία. Για να τσαλακωθούν μαζί με αυτά και τα τεχνολογικά μούτρα των αμερικανών και τα φυσικά του φασιστοΖελένσκι που σκοπευε την όποια επιτυχία τους να την κάνει επικοινωνιακό δώρο στους Αμερικανούς και Άγγλους που τον επισκέπτονταν..


Ο ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ

 Ξεκάθαρη γενοκτονία δια μέσου ενός λιμού !!!!!!!!!!!!!!!!!

 ........


ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΣΤΕ ΡΕ..............

 Ξυπνήστε ρεεεεεε!!! Εξέλθετε της χασμωδίας σας.. Μας πουλούν πλέον όλοι!! Η ένταξη της Τουρκίας στους BRICS συνεπάγεται την οικονομική και στρατιωτικοπολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗ της! Στα τσιγκέλια των σφαγείων οι .. εκ της νοσταλγίας βαθιά άρρωστοι "νεοέλληνες απόγονοι του αρχαίου κλέους με τις κενές περιεχομένου περικεφαλαίες.."

........................

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

 Ματίνα Παπαχριστούδη

Ο ορισμός της έννοιας προπαγάνδα γνωρίζει δόξες. Με επίκεντρο την παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, με την οποία το Μαξίμου σχεδίαζε το restart επιρροής στην κοινωνία, διεξάγεται η εκτεταμένη επιχείρηση μετάλλαξης λέξεων, παραποίησης στοιχείων, διασποράς ψευδών ειδήσεων. 

 


BLUBAR: ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΕΚΡΗΞΗ

 

Από το μπουκαλάκι υποκατάστατο του τσιγάρου της Νταμπιντοφ εντός του πρακτορειου του ΟΠΑΠ !!! 

Προ δέκα ημερών αγόρασα από το επί της Πεντέλης SMALL Χαλανδρίου ένα φιαλίδιο αξίας οκτώ ευρώ, υπό την ψευδαίσθηση πως θα με βοηθούσε στην αποκοπη της σχέσης μου με το τσιγάρο. 

 


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ --ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 Ζήτησαν φύλακα άγγελο τους έστειλαν ομιλών ρομπότ με τα κόκαλα του  Μπρετόν να τρίζουν από θυμό, που όταν διατύπωνε τον ορισμό, πως σε όλα τα ερωτήματα η απάντηση είναι ο άνθρωπος, δεν είχε συστηθεί με τον Δήμαρχο Αιγαλέω.. Να σημειώσω εγώ πως: όστις αποδέχεται τον περιορισμό της ορίων ζωής του εν ονόματι της ασφάλειας, δεν θα έχει ούτε ασφάλεια.


ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ

 ...ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΑΛ#ΤΕ#ΑΣ.. -- ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΕ ...ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ!! -- ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥΣ..

Γιώργος Κώνστας

 

ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ

 .Μνημόνια.. Ποια μνημόνια. Ποια λεηλασία !! Στ' αρχεία της ιστορίας και στ' αρχίδια του!! Φιλανθρωπίες και ευεργεσίες τύπου Συγγρός του ομογενούς από τον άθλιο πρωθυπουργό. Τα υποκατάστατα της απούσας κοινωνικής δικαιοσύνης.  Ρίχνουν τα ψίχουλα της μεγάλης αρπαχτής από το τραπέζι στον λαό, που όμως δικαιούται θέση στο τραπέζι. Απομονώνω τα ψίχουλα από το μεγάλο φαγοπότι της ολιγαρχίας. Ιδού: 

......................

 

..................

ZHΤΩ Ο ΜΠΑΦΟΣ.............

 Σημείο συνάντησης προοδευτικών και συντηρητικών η ..."μαστούρα"!! 

Αφορμής δοθείσης του επερχόμενου δημοψηφίσματος στη Φλόριντα για το αν θα επιτραπεί η χρήση κάνναβης για «ψυχαγωγική χρήση», ο υποψήφιος Πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, Ντ. Τραμπ, δήλωσε πως: θα ψηφίσει με χέρια και με πόδια υπέρ. 


 

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ



Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΥΟ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ..

 Μου το έστειλε το ζεύγος Σιδερίδη -- αναγνώστες του ιστότοπού μου-- που όλους και πάντα τους εμπιστεύομαι όπως και θα υπερασπίζομαι τα έργα τους.. Πρόκειται για πόνημα δύο κυριών. Της κ. Σιδερίδου και της κ. Μιχαηλίδου στις οποίες εύχομαι για το βιβλίο τους καλό ταξίδι.Θα το διαβάσω να είστε σιγουρες..


ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΚΑΙ Η ΕΟΚ

 Η σωστή πλευρά της ιστορίας μαστίζεται από : Ανεργία, υπανάπτυξη, λουκέτα και κοινωνικές εκρήξεις!! Με την Ρωσία να σημειώνει άνοδο της τάξης του 6% --ΕΟΚ ΕΟΚ και ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΟΡΟΚ άπασες --πλην ΚΚΕ--οι επί της βουλής επιλογές σας. --Ούτε να τους τρομάξετε δια της ψήφου σας δεν είστε ικανοί..


ΧΑΛΑΡΩΣΗ ...

 Το είχα ανάγκη. Ιδία εν όψει της αυριανής χήμειο.. Κάτι σαν υπερπολύτιμο αλλά εν ανεπαρκεία αγαθό. Συχνά κατά τον μισθοδοτούμενο βίο μου χαριτολογούσα πως η δουλειά μ' αναζωογονεί μπορώ να την παρακολουθώ ακίνητος επί ώρες!! Σήμερα ξέρω πως: 


 

Ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

 Απαγορεύεται να σκοτώνεις. Γι’ αυτό, όλοι οι δολοφόνοι τιμωρούνται, εκτός αν κατά τα πρότυπα των κτηνών του Ισραήλ σκοτώνουν σε μεγάλους αριθμούς και υπό τον ήχο σαλπίγγων. 


ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!

 Αλλά ποιος να την αισθανθεί!! Το καθεστωτικό τσίρκο που από το 2010 είχε να διαλέξει ανάμεσα στον ταξικό πόλεμο και την ατίμωση.. Διάλεξε την ατίμωση.. Τώρα όμως θα έχει και τον πόλεμο.. Εκπαιδευτικοί φιλοξενούνται σε σπίτια γνωστών η καταφεύγουν σε κάμπινγκ!!! 



ΟΙ ΠΕΦΤΟΣΥΝΝΕΦΑΚΗΔΕΣ

Θυμάστε μήπως που σημείωνα πως δεν είναι μόνον ο τοπογράφος αλλά όλη η Μύκονος. Το γαμονήσι με κόκκινα φωτάκια σημειώνεται στον παγκόσμιο χάρτη. Ένα μαστροπείο μπράβων είναι όπως όλη η Ελλάδα που όμως κατά τους θεούσους και τους φασίστες είναι Ελληνική. Τιμή τους και καμάρι τους.. Απολαύστε διαλόγους!!


AHΔΙΑ -- ΣΙΧΑΣΙΑ ..