Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ;

 Ανωνύμου του Έλληνος

Να πούμε τώρα σε όλους αυτούς τους ξενόδουλους ηλίθιους ότι το Κόμμα είναι πάντα ο Πολιτικός Μηχανισμός, που θα αλλάξει την κοινωνία;  

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! 


 

Ποιας κοινωνίας τώρα πια; Της αγέλης λυσσασμένων λύκων, που όλοι είμαστε συνένοχοι; Σ’ αυτά τα πλαίσια και το παιχνιδάκι της εκλογής αρχηγού από τον όχλο. 

Όχι μόνο δεν πρόκειται για δημοκρατική διαδικασία αλλά και είναι καθαρός φασισμός, εκτός από εξευτελισμός προσώπων και διαδικασιών. 

Ανέκαθεν αυτά τα δυο πάνε μαζί!  

Βλέπετε, δεν τρώμε κουτόχορτο του ψηφιακού φερετζέ, που άλλωστε έχει τελευταία τόσο ξεβάψει, που οσονούπω θα γίνει … διάφανος! 

Άλλο θέμα αν δεν το αντιλαμβάνεται ο ηλίθιος, διεφθαρμένος και δια της οθόνης πολλαπλώς ψεκασμένος όχλος! Είναι που βρίσκεται σε ταξικό κόμμα! Ένα μέρος από αυτούς μια Κυριακή, που δεν θα έχει τί να κάνει, θα πάει να ψηφίσει αρχηγό υπό την ασφυκτική καθοδήγηση της εξουσίας!

Να πούμε ότι ο Αρχηγός του Κόμματος βγαίνει μέσα από την ελίτ, την συμμορία-γιατί όχι, δεν μασάμε τα λόγια μας-των στελεχών ύστερα από λυσσώδη εσωκομματική πάλη; 

Θυμηθείτε τί γράφουμε για τον χαρισματικό ταγό, τον ευφυή δολοφόνο, που παίρνει την εξουσία και τα τινάζει όλα στον αέρα. Ανασταίνει τον όχλο και τον μετατρέπει σε λαό για να γίνει η Επανάσταση. Ότι είναι ο μόνος, που προχωρά την Ιστορία, τα περί δημοκρατιών είναι μαλακίες! 

Ο Περικλής δεν ήταν χαρισματικός ηγέτης, αυτό, που λένε δικτάτορας; 

Είπαμε, όμως, οι ραγιάδες βαυκαλίζονται με χαζούς μύθους.  

«Αρχή ενός ανδρός»-γράφει ο  Θουκυδίδης, αλλά και τα αρχαία κείμενα τα βλέπουν μόνο με μυωπικά ελληναράδικα γυαλιά, κατά το θεωρούμενο εθνικό συμφέρον, που καταντά πάντα ηλίθιο, ολέθριο και ανιστόρητο. 

Να μιλήσουμε για επαναστάτες αρχηγούς, τους δικούς μας Μπολσεβίκους, με όλα τα μεγάλα θετικά και τα τραγικά αρνητικά, που σέρνουν κι είναι ευθύνη των όχλων-λαών, που τους ακολουθούν και όχι των ίδιων; 

Ότι ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο δεν θέλουν ικανότατους λαϊκούς ηγέτες γιατί κινδυνεύει η εξουσία τους; Μάταια, όταν ο ηλίθιος όχλος δίνει δίφραγκο και νομίζει ότι έχεις πιάσει τον Πάπα από τους όρχεις, ότι ορίζει τους αρχηγούς του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: