Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

100: ΘΕΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

 Εκτός ορίων η μάχη Κασσελάκη και Σύριζα με τον πρώτο και εξ Ηνωμένων Πολιτειών εγκάθετο να μην κατανοεί τον όρο αξιοπρεπής αποχώρηση. Σε κατάσταση υστερίας η αδελφή ψυχή..



Θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη έθεσαν τα στελέχη της ομάδας των «100» κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ -που ζητούν και άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής. 

Τη διαγραφή του κ. Κασσελάκη ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη, εκ μέρους των 100, μετά το εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή για τη δημοσίευση του πόθεν έσχες του στην Εφημερίδα των Συντακτών. 

Νωρίτερα, ο στενός συνεργάτης του κ. Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, κατηγόρησε τη Ράνια Σβίγκου για τη διαρροή του πόθεν έσχες, προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη και ζήτησε την παραίτησή της από τη θέση της Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής. Η ανακοίνωση του Μανώλη Καπνισάκη: 

«Είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο το γεγονός ότι το προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα του Στέφανου Κασσελάκη, δημοσιοποιώντας πληροφορίες σχετικά με το πόθεν έσχες του. Αυτού του είδους η διαρροή, πέρα από την ηθική διάσταση, εγείρει σοβαρά ζητήματα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τη διαφάνεια, αξίες που υποτίθεται ότι πρεσβεύει το κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: