Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ

Επιτίθεμαι εξοργισμένος στον εν χασμωδία λαό και καλά κάνω αν και μοιάζει να περνά η κριτική μου «σύριζα» των εξ ευωνύμων πολιτικών μας ταγών.

Ιδία εκείνων του ΚΚΕ. 

Το οποίο στη θεία μανία του επί των αρχών του σοσιαλισμού έχασε τη μπάλα. Που το μοίρασμά της είναι αρμοδιότητας των χαφ. Οι επικοινωνιολόγοι των σύγχρονων πολιτικών νομάδων . 

 

 

Με τον αντίλογο σε αυτό, να είναι πως τότε, θα επρόκειτο για το περιτύλιγμα μιας κενού περιεχομένου πολιτικής συσκευασίας. Στη καλλίτερη των περιπτώσεων Γιατί στη χειρότερη, ως αυτή που βιώνουμε σήμερα, το κενό θα είχε καλυφθεί από τα δηλητηριώδη φίδια. 

Κατόπιν αυτών θυμωμένος ρωτώ: 

Τι θα έχανε από την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, αν ο γενικός του Γραμματέας ήταν: 

Εξ’ ίσου μορφωμένος και αφοσιωμένος στις αρχές και τις αξίες του κομμουνισμού με τον Κουτσούμπα, αλλά, δεν ήταν εξ’ ίσου βιολογικά ισοβαρής, αισθητικά αξιολύπητος, και ομιλητικά δυσλεκτικος για να συνεπαίρνει τα πλήθη; 

Είμαι σε θέση να γνωρίζω μια στρατιά στελεχών, που διαθέτουν τα εκ διαμέτρου αντίθετα προσόντα, αλλά σβήνουν χάνονται στην πολιτική ισοπέδωση του κομματικού μηχανισμού. 

Διορθώστε ακαριαία τα λάθη σας και κυρίως εκείνα που αναφέρονται στην απόκρουση της σχέσης έθνους -- λαού αφού ο τελευταίος, αδυνατεί να ενσωματώσει την υπερπολιτισμική έννοια του διεθνισμού, ή επί το ορθότερο: 

Με την παλινόρθωση του καπιταλισμού στην Σοβιετική Ένωση διαπιστώνει απογοητευμένος πως η ουσία του συνθήματος «προλεταριάροι όλου του κόσμου ενωθείτε» ληστεύθηκε από το παγκοσμιοποιημένο κτήνος. 

Για να περάσει η εξουσία ανά χείρας μιας σφιχταγκαλιασμένης χούφτας ορατών και αοράτων ολιγαρχών στο "κεφαλαιούχοι όλων των χωρών ενωθείτε". Υπό την καθοδήγηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Με τον κόσμο να επανέρχεται  στα εθνικά του καβούκια πανικόβλητος. 

Η Ελλάς κινδυνεύει. Με την Ελληνική κοινωνία, ανεξαρτήτως των πολιτικών της επιλογών, στην επαναστατική σας αλήθεια να στηρίζεται. «Οι καιροί ου μενετοί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: