Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΟΝ BINARY

 Οι «panelistas» στα κάγκελα. Κατ’ εντολή ενός «σμήνους από ανθρωπίδες» της ολιγαρχίας που αποφασίζουν σχεδιάζουν και εν τέλει διαμορφώνουν τα του κόσμου μελλούμενα.


 

Υπερέβησαν όμως τα εσκαμμένα. Ακόμη και εκείνα του Άγγλου ανθυποπρακτορίσκου της ΜΙΤ Τζορτζ Όργουελ στο βιβλίο του 1984. Που επιβεβαιώθηκε μεν αλλά καθυστερημένα δε.. 

Τώρα για να περιφρουρήσουν την εξουσία τους εξήλθαν του χρηματιστηριακού τζόγου και παρεμβαίνουν πειραματικά σε αρχές και αξίες. Προβάλλοντας δια αντιπροσώπων από τα ΜΜΕ της ομοιομορφίας, το «Νοn Binary»

Δηλαδή το ουδέτερο. 

Το να προσφύγει κάποιος σε επιστημονική τεκμηρίωση της πέραν της ανόργανης ύλης ανυπαρξίας του, είναι σαν να θέλει ν’ αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας. 

Γιατί τα φύλα είναι δύο που στην μεταξύ τους έλξη στηρίχθηκε η εξέλιξη και στο πλην ηχηρών εξαιρέσεων σύνολο της εμπνευσμένης --από την γένεση τον έρωτα και τον θάνατο-- τέχνης. Γιατί συνοδεύεται από το ουσιαστικό «ανακάλυψη» .

Της μόνης εκτός της φύσης ανθρωπογενούς αλήθειας. Αντιθέτως της επιστήμης που στηρίζεται στο επαναλήψιμο του πειράματος και συνοδεύεται από το ουσιαστικό «αποκάλυψη».

 Ok. Και που τίθεται θέμα. Να σας πω εγώ. 

Πως διάφοροι καραφλοί απ’ έξω κι από μέσα επιχειρούν να μας πείσουν, πως αν επιμείνουμε εμονικά στην απόρριψή τους, ακολουθεί διχασμός!! Υπαινισσόμενοι ότι οι .. «ουδέτεροι φιρφιρίκοι» συνθέτουν το άλλο μισό του παγκόσμιου πληθυσμού!! 

Με τα δικαιώματά τους να συνθλίβονται στις μυλόπετρες μιας επίπλαστης δημοκρατίας. 

Αν και η εικόνα τους είναι καταφανώς παρακμιακή, με τον σοδομισμό σε πρώτο πλάνο, θα παρακάμψω κάθε σχολιασμό δεδομένου πως δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική και θα περιοριστώ σε αυτό. 

Αν θεωρούν πως μια καλά οργανωμένη χυδαία μειοψηφία, θα επιβληθεί μιας προς ώρας διαιρεμένης πλειοψηφίας, πλανώνται πλάνην οικτράν. Και το τέλος τους επίσης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: