Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ

 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ 


 Ξανά μανά σημαία ο Λύτρας.. Δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας. Ο λαϊκισμός στο απόγειό του. Κρεμάστε τον!! 

«Γρονθοκόπησε την σύντροφο και ασκούμενή του ετών 43!!» 


 

Η παράμετρος του κινήτρου σας είναι παρένθεση άνευ σημασίας. Ντάξει. Αλλά στα ακροατήρια πέφτοντας κάτω κάνει θόρυβο ηχηρό. Συχνά δε παραπέμπει αν όχι στην αθώωση, τουλάχιστον στην ήπια ποινή της αναστολής. 

Προ δεκαετιών αθωώθηκε ο Σήφακας. Δράστης της δολοφονίας του δολοφόνου του γιου του στο εφετείο Πειραιά. Ενώπιον των δικαστών. 

Κατ’ αντιγραφή και ο παιδόφιλος δράστης του βιασμού και δολοφονίας ενός ανήλικου στην Σκάλα Λακωνίας. Εκτελέστηκε από τον πατέρα τού μόλις κομμένου ανθού του, εντός του λεωφορείου. Στους Μύλους του Άργους.. 

Κι εγώ. Που έστειλα έξη μήνες στο νοσοκομείο τον αποπειραθέντα να ασελγήσει κατά του δεκάχρονου τότε γιού μου εντός του σούπερ μάρκετ. 

Με την πρόεδρο να δηλώνει ευθέως κι ευθαρσώς «και λίγα σου έκανε».. 

Αν δεν έπεφτε λυτρωτικά γι αυτόν μια ομάδα ανδρών να συγκρατήσει το μένος μου, θα τον είχα αποτελειώσει. 

Ήσασταν ρε ξόανα παρόντες για να εκδίδετε ως έκτακτα στρατοδικεία αποφάσεις; Γνωρίζετε ποια χορδή της λογικής μπορεί να έσπασε για να καταληφθεί ο Λύτρας και κάθε Λύτρας από αυτόν τον θυμό; Τι του τον προκάλεσε; 

Αφανίζεται 15 χρόνια τώρα, αφού προηγουμένως έχει ενώπιόν μας κατά συρροή και κατ’ επανάληψη οικονομικά βιαστεί, ένας λαός κι εσείς, οι προσκυνημένοι, δια της ένοχης σιωπής, γλείφετε την μπότα που σας κλωτσάει.. 

Γιατί κάθε μεμονωμένο αδίκημα φωτογραφίζει ή υποδεικνύει τον δράστη και τιμωρείται. Οι μαζικές σφαγές είναι θέμα στατιστικής. Στήσατε ένα μνημείο για τους αυτόχειρες; Για τα θύματα των πλειστηριασμών μήπως; Για την ψηφιακή αιχμαλωσία και τους ιούς που παραπέμπουν στην φυσική επιλογή; 

Τις βαφτίσατε ασύμετρες απειλές και πάμε παρακάτω. 

Μόνον που στον επόμενο τόνο το ραντεβού με τον άγιο Πέτρο θα έχει κλειστεί εν αγνοία σας. Γιατί ο θεός σας αμαρτίες συγχωρεί μαλακίες όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: