Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

 Δημόσια συγνώμη απαιτεί η συνδικαλίστρια αρχαιολόγος Δέσποινα Κουτσούμπα από τον Πορδοσάλτε. Λάθος της.Ακόμη και αν ως οφείλει την ζητήσει θα το κάνει για να υποπέσει πάναγνος στα ίδια αμαρτήματα ξανά.. 


 

 Ο γνωστός δημοσιογράφος καταφέρθηκε κατά εργαζομένων λέγοντας «για όλα φταίει ο συνδικαλισμός των αρχαιολόγων και η "κ. Κουτσούμπα"» 

Τη δημόσια συγνώμη του Άρη Πορτοσάλτε ζητεί η Δέσποινα Κουτσούμπα, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος σε ένα από τα γνωστά παραληρήματά του κατά εργαζομένων και συνδικαλιστών, έφτασε στη σημείο να επιρρίψει ευθύνες στην πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, για άδεια που δεν χορηγήθηκε από το γραφείο της υπουργού Πολιτισμού, σε τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ. 

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η Δέσποινα Κουτσούμπα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook ο Ά. Πορτοσάλτε μιλώντας με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτ. Αττικής είπε ότι από τις 9 Σεπτεμβρίου έχει ζητήσει ο ΣΚΑΪ να πάρει πλάνα από αρχαιολογική ανασκαφή. 

Χθες εμφανίστηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ στην ανασκαφή χωρίς άδεια την οποία θα έβγαζε το Γραφείο Τύπου της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, το οποίο είναι αρμόδιο, καθώς η ανασκαφή είναι ακόμη ανοιχτή. 

 «Ο κ. Πορτοσάλτε, αφού λοιδόρησε τους υπάλληλους που έκαναν τη δουλειά τους, αντί να ρωτήσει γιατί η κα Μενδώνη -το όνομα της οποίας επικαλέστηκε στον αέρα για εκφοβισμό των υπαλλήλων- δεν το έχει δώσει την άδεια, ανέφερε ότι για όλα φταίει ο συνδικαλισμός των αρχαιολόγων και η "κ. Κουτσούμπα" που νομίζουν ότι είναι "κράτος εν κράτει"» σημειώνει η πρώην πρόεδρο του ΣΕΑ. 

Με λίγα λόγια, όπως αναφέρει η Δ. Κουτσούμπα το τηλεοπτικό συνεργείο πήγε χωρίς άδεια, η οποία θα έβγαινε από το γραφείο της Υπουργού και δεν είχε βγει εδώ και βδομάδες και «ο κ. Πορτοσάλτε λοιδόρησε εμένα για αυτά που δεν έκανε το Γραφείο Υπουργού». Τέλος η ίδια υπογραμμίζει ότι αναμένει «δημόσια συγνώμη για την στάση του μέχρι να τελειώσει η εκπομπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: