Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΟΕΟΟ ;;;

 Ξαφνικά ο δεξιός χαμαιλέων της διπλανής πόρτας ανακάλυψε την απουσία αντιπολίτευσης για να την προβάλλει ως επιχείρημα της πολιτικής του επιλογής. "Που είναι η αντιπολίτευση ρωτά επιθετικά" όταν αυτή και όταν υπήρχε ψήφιζε το 70% των νομοθετικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης, αλλά ευγένιε κρύβε λόγια. 


 

Ώστε που είναι η αντιπολίτευση πειναλέε θρασύδειλε που είσαι σαν τις πουτάνες μέσα στην καλή χαρά γιατί ντρέπονται να πουν όχι. Λοιπόν πάρε μολύβι και χαρτί και γράφε: 

Στις 11 Οκτώβρη απεργούν οι διανομείς. Στις 17 οι υγειονομικοί, στις 23 οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, στις 22 και 23 σε 48ωρη απεργία κατεβαίνουν οι ναυτεργάτες, στις 6 Νοέμβρη οι οικοδόμοι και στις 20 του ίδιου μήνα προετοιμάζεται η 24ωρη πανελλαδική απεργία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. 

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς, υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, καλύτερες συνθήκες δουλειάς, ενώ εκφράζουν και την αντίθεσή τους στην πολεμική εμπλοκή της χώρας.. 

Τι --εκτός των πολιτικών λασπομαχιών -- εσύ έχεις ακούσει στις τηλεοπτικές χαβούζες από αυτά; Ούτε ψιθύρους. Γιατί; Επειδή αν πέσουν κάτω θα κάνουν θόρυβο πολύ άνθρωπε μαλάκα και όχι άνθρωπε αγάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: