Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ

 Στάχτη και μπούρμπερη και αυτή, με τους εποχικούς πυροσβέστες να ζητούν συγνώμη γιατί είναι λίγοι!!! Ολίγιστοι όχι λίγοι είναι οι κυβερνητικοί συμμορίτες



Οι εποχικοί πυροσβέστες, σε ανάρτηση τους, τονίζουν: «Σας ζητάμε συγνώμη για την καταστροφή αυτή αλλά είμαστε λίγοι. Δεν φτάνουν οι πυροσβέστες, δεν πήραν πυροσβέστες». 

«Στέρεψαν οι λέξεις», αναφέρουν βλέποντας το μέγεθος της καταστροφής από τη φωτιά στην Κορινθία που μετρά ήδη δύο νεκρούς, καμένα σπίτια και καμένες δασικές εκτάσεις και καλλιέργειες. «Ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλους τους πολίτες. 

Φωνάζαμε δεν έχουμε Πυροσβέστες και αυτοί αγόραζαν drones. 

Και σα να μην έφτανε αυτό βγήκε και είπε ο κ. Κικίλιας ότι σε 30 μέρες δεν θα μας ανανεώσουν τις συμβάσεις μας», καταγγέλλουν. 

Ολόκληρη η ανάρτησή τους 

«Στέρεψαν οι λέξεις. Ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλους τους πολίτες. Φωνάζαμε δεν έχουμε Πυροσβέστες και αυτοί αγόραζαν drones. Και σα να μην έφτανε αυτό βγήκε και είπε ο κ. Κικίλιας οτι σε 30 μέρες δεν θα μας ανανεώσουν τις συμβάσεις μας. 

Εν μέσω πολέμου, εν μεσω αντιπυρικής περιόδου ο Υπουργός αποφάσισε να ανακοινώσει ότι θα διωξει Πυροσβέστες και 2 μέρες εμείς είμαστε εδώ και παλεύουμε με το θηρίο γνωρίζοντας την τύχη μας. Σας ζητάμε συγνώμη για την καταστροφή αυτή αλλά είμαστε λίγοι. Δεν φτάνουν οι Πυροσβέστες, δεν πήραν Πυροσβέστες, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. 4.000 τα κενά στο Πυροσβεστικό Σώμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: