Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΑΠΟΓΝΩΣΗ -- ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ- ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ........

 

 Να σχολιάσω τώρα επί του αποτελέσματος τι; Τη περιφορά ως επιταφίου του μεταξύ των υποψηφίων πολιτικού καθωσπρεπισμού σύμφωνα με τον οποίο:

 Κάθε αναφορά στ' άγχη τις αγωνίες και την καταδίκη του λαού στον αφανισμό θα ήταν λαϊκισμός.. 


 

Πως βιώνουμε ως σκλάβοι σε μια χώρα υποθηκευμένη εντός της οποίας και κατά μια φυσική παραδοξότητα οι συνθήκες δεν κοιλοπονούν την επαναστατημένη ηγεσία; 

Ουδεμία επομένως αξία  δεν έχει ποιος ήρθε πρώτος ποιος δεύτερος και ποιος τελευταίος. 

Από τον Ανδρουλάκη ως τον Γερουλάνο τον Δούκα και την Διαμαντοπούλου. Ποιος πείτε μου ποιος; Να σηκώσει ανάστημα ασπίδα προστασίας του λαού ποιος; 

Άπαντες γιουσουφάκια του παγκοσμιοποιημένου κτήνους που στήνει στην Δύση τον δικοματισμό αν όχι από ηλίθιες οπωσδήποτε από εξωνημένες ηγεσίες. Δικτατορίες βιώνουν οι λαοί υπό τον ψηφιακό φερετζέ των τυραννικών δημοκρατιών. 

Επι του προσκηνίου μιλούν για θρίλερ για να γελά το καθεστώς επί του παρασκηνίου με τον εν χασμωδία όχλο που ενσωματώνει τις παπαριές τους. 

Ο Γερουλάνος ένας μεταμοντέρνος Δανδής των άθλιων κομματικών μηχανισμών με γλώσσα βαλούδινη πολυτελειας που προσφεύγεις στον μεταφραστή της Google για να τον ερμηνεύσεις. 

Ο Ανδρουλάκης ως γνήσιος γιδοβοσκός από τα Λευκά όρη προαλείφεται ως μπάτλερ για τον ελληνικό λευκό οίκο της ολιγαρχικής και άγχρωμης εξουσίας. 

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Διαμαντοπούλου των επ' ευθείας αναθέσεων των σχολικών βιβλίων βαπτίστηκε εκ νέου στην κολυμπήθρα του όχλου συνενόχου της. 

Όσο για τον Δούκα που διεκδικεί εκ του πουθενά την εξουσία από τον Ανδρουλάκη να γράψω τι; Πως φωτογραφήθηκε από τους κοινωνικούς του αγώνες στους δρόμους της φωτιάς; Μα όταν  εξελέγη Δήμαρχος έκανε χρήση του gps για να βρει το Δημαρχείο. 

Δεν ξέρω πόσοι και ποιοι απομείναμε ως υποψιασμένοι αλλά το βέβαιο είναι πως είμαστε σκόρπιοι και σε απόγνωση και παραιτημένοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: