Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Προειδοποιώ και αμαρτίαν ουκ έχω

 Η αλήθεια είναι πράξη επαναστατική έχει γράψει ο Λένιν μ' εμένα να προσθέτω πως όλες οι αλήθειες δεν είναι για όλα τ' αυτιά. Ιδία όταν αυτές απευθύνονται σε δεξιούς και ακροδεξιούς ψηφοφόρους.Δώστε βάση:


 

 Άπασες όχι οι Ελληνικές αλλά οι υπό Ελληνική σημαία ναυτιλιακές εταιρίες έχουν αυστηρά προειδοποιηθεί από τους Χούθις στην περίπτωση που τα πλοία τους ελλιμενίζονται στο Ισραήλ. 

Οι εφοπλιστές που όταν το αίμα τρέχει στα ερείπια το θεωρούν ευκαιρία κερδών (σας θυμίζω τον καπετάνιο της οικογένειας Βαρδινογιάννη και την Ροδεσία) γράφουν τις απειλές στ' @ρχίδι@ τους γιατί έχουν προσλάβει το πολεμικό ναυτικό του Ελληνικού λαού φύλακα άγγελο των συμφερόντων τους. 

Με την κυβέρνηση στο ερώτημα τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι και επί του προκειμένου τα στρατευμένα μας νιάτα χιλιάδες χιλιόμετρα εκτός των συνόρων μας, να σφυρίζει αδιάφορα ως Γερμανός τουρίστας σε περίοδο νεοκατοχής. 

Όμως : 

Οι απειλές των Χούθι δείχνουν όμως και τους κινδύνους που μεγαλώνουν για τον λαό από την πολεμική εμπλοκή της χώρας. 

Αν στο βεληνεκές των αντιπάλων του Ισραήλ βρίσκονται σήμερα κάποια πλοία, δεν είναι μακριά η μέρα που υποδομές και εγκαταστάσεις οι οποίες συμμετέχουν στη στρατιωτική στήριξη του Ισραήλ μπορεί να γίνουν στόχος ισχυρότερων και πιο σύγχρονων όπλων. 

Και, βέβαια, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι τα πλοία των εφοπλιστών εκτός από χρυσοφόρα εμπορεύματα κουβαλάνε και χιλιάδες ναυτεργάτες, που γίνονται θύματα της πολεμικής εμπλοκής, αφού η περιοχή δεν ανακηρύσσεται εμπόλεμη και τα πλοία συνεχίζουν να διέρχονται κανονικά, ρισκάροντας τις ζωές των ναυτεργατών για την χλιδή των ....εφοπλιστάδων.... Και μην μου πει κανείς πως δεν έχω προειδοποιήσει..


Δεν υπάρχουν σχόλια: