Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Αποθανέτω η ψυχή μου..

 ...μετά των αλλοφύλων αλλά και μετά των άλλων φίλων !!! .................. 

Εξήλθε της Σοβιετικής Ένωσης ως πληγωμένο πυρηνικό θηρίο η Ρωσία, για να διερωτάται κανείς πόσο ακόμη θα κρατηθεί πιεζόμενη μεταξύ Συμπληγάδων, ώσπου να πατήσει ο Πούτιν το κουμπί των διηπειρωτικών πυραύλων και ας πάνε στο διάβολο όλα. 

 

 

Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο καπιταλισμός δοκιμάζει τις αντοχές της επιδιδόμενος σε αιματηρές επιδείξεις και προβοκατόρικα πειράματα τύπου Crocus City Hall! 

Αυτό που αγνοούν όμως είναι τ' αποφθέγματα του σοφού σε ορισμένες περιπτώσεις ελληνικού λαού.

Πολλές φορές πάει η στάμνα στην βρύση, αλλά μόνο μία σπάει! 

Και δεν είναι μόνον η Ρωσία.. Αλλά και πολλές άλλες πυρηνικές δυνάμεις όχι βεβαίως του διαμετρήματός της αλλά ικανές να επιφέρουν την ολική καταστροφή. Και Γαια πυρί μιχθήτω!! 

Κάποιοι που είμαστε σε θέση να μετράμε πατώντας στο σήμερα το αύριο ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια με τις παπαροαναλύσεις των εξειδικευμένων ανειδίκευτων. Πως τάχα ουδένα συμφέρον έχει ο κυρίαρχος καπιταλισμός να προκαλέσει έναν παγκόσμιο ερειπιώνα. Αλήθεια; Και η ραγδαία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού δεν μετράει ηλίθιοι; 

Από τότε που ο Ιησούς απεφάνθη πως αυξάνεστε και πληθύνεστε και πληρώσατε την γη, έχουν παρέλθει έτη χιλιάδες. 

Υπακούστηκε και πληρώθηκε η γη, συνέπεια της οποίας ήταν η παντελής εξ αιτίας της ληστρικής διαχείρισης έλλειψη ζωτικών πόρων, κλιματικών συνθηκών και ιδεολογιών, που τρέφουν την ανθρωπότητα με: όραμα και κίνητρο και πέρα και πάνω απ' όλα με ζωή. 

Ρητορικά τα ερωτήματα από τότε που ο Πάπα Μάθιους και ο Πρίγκιπας Φίλιππος (με τους κρυπτοφασίστα Τσόρτσιλ και αρχιφσασίστα Χίτλερ στην ουρά τους) εξάγγελναν δημοσίως και μετά παρρησίας, την ανάγκη μείωσης του γήινου πληθυσμού 

Εξακολουθείτε κατόπιν αυτών να διερωτάστε ποιος θα πατήσει το κουμπί του πυρηνικού ολέθρου; Αν ναι να σας ενημερώσω εγώ. 

Αυτός, που πρώτος θ αντιμετωπίσει την λειψυδρία και η γλώσσα του θα στεγνώσει σαν σόλα παπουτσιού από την δίψα. Αυτός που πρώτος θ' αντιμετωπίσει τα βασικά αλλά εν ανεπαρκεία αγαθά για την διατροφή του 

Και πως θα ξεκινήσει; 

Όταν ο κόμπος θα έχει φτάσει στο χτένι με τον απελπισμένο να κραυγάζει ταυτόχρονα με την πίεση στον πυρηνικό ενδείκτη "αποθανέτω η ψυχή μου όχι μόνον μετά των αλλοφύλων αλλά και τών ...άλλων φίλων!! 

Αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: