Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν προκύψαμε ως εξωγήινοι

 Με μια ανάρτηση γεμάτη νόημα επί των προσωπικών της λογαριασμών  στα social media, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέτρεξε στην ιστορική μνήμη, για την επέτειο της .. κατ' αυτήν αδικαιολόγητης δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη, στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989.


 

Η κυρία της Κεντροδεξιάς που κατέστησε το μόρφωμα του Κοσσόβου και εν δυνάμει πυροκροτητή καταστροφικής βόμβας στα Βαλκάνια , ανέφερε τα εξής: 

“35 χρόνια … Σαν να ήταν χθες” 

Συμφωνώ απολύτως μαζί της. Σαν να ήταν χθες που πέρασε δια μέσου του υπουργού της δεξιάς Παλαιοκρασά λαθραία στην πολιτική και οικονομική ζωή ο εκ των ΗΠΑ ορμώμενος Κοσκωτάς. 

Για να χρεωθεί εξ αιτίας του αδυσώπητου ανταγωνισμού από τους τότε μεγιστάνες του Τύπου στους ηλιθίους του ΠΑΣΟΚ. 

Σαν να ήταν χθες που ο Μπακογιάννης συναιτερίστηκε με τον Κοσκωτά στο περιοδικό ΕΝΑ (με το οποιο συνεργάστηκα κι εγώ ένα φεγγάρι μαζί του μ' εκλιπαρούσαν γι ανταποκρίσεις από το Ιράκ) αλλά μόλις κατάλαβα περί τίνος πρόκειται την έκανα μ ελαφρά πηδηματάκια. 

Ναι σαν να ήταν χθες που ο Κοσκωτάς εξαγόρασε τον τίτλο (εκδόσεις Γραμμή) του Ομίλου των εκδόσεών του από τον φίλο μου εκδότη τον Μεμά τον Λογοθέτη αντί δύο εκατομμυρίων δραχμών για να χτίσει τις εφημερίδα 24ώρες. Όμιλος την υλικοτεχνική υποδομή -- που αντιστοιχούσε πλήρως στα καταχρασθέντα -- του οποίου λεηλάτησαν στην συνέχεια τρεις εκδότες

Θα συνέχιζα αλλά τα υπόλοιπα είναι μηνύσιμα ως προϊόν υποκλοπής που ο αλήστου μνήμης Κακαουνάκης πήρε στον τάφο μαζί του μετην κασέτα.. Έτσι γιατί στον τόπο αυτό κάποιοι δεν προκύψαμε ως εξωγήινοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: