Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ΒΑΛΤΕ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ

 ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ..

 

Επί της κεφαλής του Αυγενάκη δεν επικρέμεται η δαμόκλειος λαϊκή σπάθη για τις κατ' επανάληψη ψήφους του στα μνημόνια των τοκογλύφων, αλλά η διαγραφή του γιατί αλληοαπωθήθηκε με υπάλληλο του αεροδρομίου!! Όσο πιο μηδαμινό είναι το αδίκημα τόσο ισχυρότερη είναι η τιμωρία του  




Σε δεινή θέση βρίσκεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού στο «Ελ. Βενιζέλος» και τη χειροδικία του κατά υπαλλήλου του αεροδρομίου, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. 

Σύμφωνα με «γαλάζιες» πηγές, η διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θεωρείται θέμα χρόνου. «Αν ήταν υπουργός θα είχε φύγει χθες» αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικοί κύκλοι. 

Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, ο πρώην υπουργός κλήθηκε για εξηγήσεις από το γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, ενώ κατά  πληροφορίες υπάρχουν εισηγήσεις εντός του κόμματος για τη διαγραφή του. 

Αναμένεται λοιπόν πλέον η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε πως λογικές «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» δεν γίνονται αποδεκτές. 

«Υπήρξε επικοινωνία με τον πρώην υπουργό, μόλις ήρθε στο φως αυτό το βίντεο. Θεωρώ ότι πρέπει να ειπωθεί μια συγγνώμη σε κάθε περίπτωση και να δοθούν εξηγήσεις», είπε στον ΑΝΤ1. 

Ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε πάντως ότι «για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου μπορεί να δίνεται χρόνος, αλλά σε περιπτώσεις συμπεριφορών, αυτές κρίνονται ακαριαία και λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ”, δεν γίνονται αποδεκτές από τον Πρωθυπουργό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: