Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

 ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΦΥΛΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΙΩΤΑ.. --ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ-- Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ.. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ..ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..



Σε εξέλιξη η απολογία του 52χρονου, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο • Η αλλαγή στάσης και το ενδεχόμενο προφυλάκισης 

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία. 

Ενώ μέχρι πρότινος ο 52χρονο επέμεινε στον ισχυρισμό πως η σύζυγός του έπεσε από τις σκάλες, πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι αναμένεται να αλλάξει υπερασπιστική γραμμή και να ομολογήσει τον ξυλοδαρμό, ενδεχομένως για να αποφύγει την προφυλάκιση. 

 Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο γνωστός δικηγόρος ενδέχεται να ομολογήσει την πράξη του και την βάναυση κακοποίηση της συζύγου του, η οποία φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι, τη μύτη και τη γλώσσα της. 

Φέρεται ακόμη έτοιμος να ζητήσει συγγνώμη και να δηλώσει μετανιωμένος. 

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια πήγε και πήρε κατάθεση από την 37χρονη στο σπίτι της, όπου η γυναίκα φέρεται να περιέγραψε τον ξυλοδαρμό της. 

Μέχρι στιγμής, πάντως, ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου η πρώην σύζυγός του, που είχε καταθέσει στο παρελθόν μήνυση, η μεγάλη κόρη του και ο κουμπάρος του, δικηγόρος στο επάγγελμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: