Σάββατο 4 Μαΐου 2024

ΗΠΑ : ΤΟ ΣΤΥΓΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ !!!

...................

 

Σε ζωντανή μετάδοση παρακολούθησαν οι ΗΠΑ και όλος ο κόσμος την μυθιστορηματική έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων στο κατειλημμένο Πανεπιστήμιο Κολούμπια μα και παντού.  

 

 

Προηγουμένως απέτυχε κάθε εκβιαστική προσπάθεια πειθούς των  φοιτητών ν' αποχωρήσουν της κατάληψης συμπαράστασης προς τους Παλαιστινίους ησύχως. 

Με τάξη και ασφάλεια όπως την εννοεί η δικτατορία του κεφαλαίου. . Δυνάμεις καταστολής, οπλισμένες σαν αστακός, εισέβαλαν κινηματογραφικά στο κτίριο του πανεπιστημίου και συνέλαβαν τους φοιτητές, που απαιτούσαν να σταματήσει εδώ και τώρα η συνεργασία με το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ. 

Παρέδωσαν έτσι η κυβέρνηση Μπάιντεν και ο κρατικός μηχανισμός των ΗΠΑ ένα ζωντανό μάθημα για το περίφημο «κράτος δικαίου» στην ισχυρότερη ιμπεριαλιστική δύναμη του κόσμου. Στην...«τελειότερη των τέλειων» δημοκρατία, όπως προβάλλεται από τα εγχώρια ευρωατλαντικά παπαγαλάκια .

Στον απόηχο δε των γεγονότων και με την καταστολή να επεκτείνεται σε άλλα πανεπιστήμια, ο «νεοφιλελεύθερος» και «ακροδεξιός» Τραμπ μάχονταν του «δημοκράτη» και «προοδευτικό» Μπάιντεν για την μουτζούρα που υπέστη η εικονα των ΗΠΑ εξ αιτίας της καθυστερημένης επέμβασης!! 

 Υπεραναπλήρωνε ο ένας τον άλλο ..δημοκράτη πως οσονούπω θα τους κατασυκοφαντούσαν ως αντισημίτες !!  

Αυτό είναι το στυγνό πρόσωπο της «δημοκρατίας» τους,στις ΗΠΑ, στην ΕΕ και παντού. Αυτήν τη «δημοκρατία» προσπαθεί να «ξεπλύνει» με τα προεκλογικά σποτάκια της και η ΕΕ, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη να πέσει «φούμο» στα κόμματα και στην πολιτική της,

Δεν υπάρχουν σχόλια: