Σάββατο 4 Μαΐου 2024

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ

 Πολλαπλοί και ανεξήγητοι οι θάνατοι βρεφών ως εφήβων και μόλις έξορμων της εφηβείας ατόμων. 

Με δεδομένη την καταδίκη της Άστρα Ζενέκα από το Βρεττανικό δικαστήριο για τις σπάνιες φονικές και άγνωρες παρενέργειες του ομώνυμου εμβολίου, μήπως να ψαχτούμε και για την Φάιζερ εκείνου του ανεκδιήγητου τύπου και όσων το εισήγαγαν ή το προμόταραν από θέση ισχύος ; 

Λέω μήπως ; 

 


Γιατί εγώ γνωρίζω πως μια ομάδα γιατρών όχι μόνον αρνήθηκαν να εμβολιαστούν αλλά οργάνωσαν εκδρομή σε Ευρωπαϊκό κράτος αποδεχόμενοι την Ρώσικη εκδοχή του. 

Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο --ως πρώην σύζυγος ιατρού και πεθερός ιατρού--, με υποκείμενα νοσήματα --προσβληθείς από καρκίνο στο αίμα και ΧΑΠ εξ αιτίας του καπνού-- διήλθα της ατραπού του κόβιτ δις, ως αστεία παιδική νόσο, αρνούμενος πεισματικά να εμβολιαστώ, υποψιασμένος από τους αντιφατικούς ισχυρισμούς των μίσθαρνων μιντιακών και ιατρικών οργάνων που είχαν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπισή του. Θυμάμαι τη φαρμακοποιό εκ της Πάτρας να ξεφτιλίζει το εν ονόματι Ευαγγελάτος συστημικό θρασίμι. 

Απορώ με τους γονείς που δεν προκάλεσαν νεκροψίες και νεκροτομές στα βλαστάρια τους προκειμένου να διαλύσουν έστω και τα ίχνη υποψιών πως μπορεί οι θάνατοί τους να παραπέμπουν σε θανατηφόρες παρενέργειες του εμβολιασμού. 

Για να στείλουν όχι μόνον τον Τσιόδρα αλλά κι εκείνη τη καθεστωτική Λινού στο ακροατήριο. 

Τελευταίο αλλά καθώς φαίνεται όχι έσχατο κρούσμα είναι η 15χρονη που βρέθηκε αιφνιδίως νεκρή στο μπάνιο της σήμερα. 

Αν οι έντιμοι γιατροί είναι είδος προς εξαφάνιση ας συσταθούν επιτροπές από ανεξάρτητους επιστήμονες και του εξωτερικού αν αυτό καταστεί απαιτητό. Που θα πιστοποιήσουν την αθωότητα ή την ενοχή τους .Αρχής γενομένης του αρχηγού του κυβερνητικού τσίρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: