Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ο ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑΣ

 Στην παραπλεύρως επίβουλο της κυριαρχίας μας γειτονική χώρα ο ηγέτης καλείται Ερντογάν. Και μπορεί με ιστορικά κριτήρια να είναι απ' αυτούς που χαρακτηρίζονται μέτριοι αλλά: 

Εν σχέσει με τους Δυτικούς καραγκιόζηδες (με το συμπάθειο προς τον λαϊκό ήρωα) που υποδύονται τα τελευταία τριάντα χρόνια τους ταγούς των λαών, το απόσταγμα κατά το στύψιμο δεν παράγει ούτε μισό Ερντογάν. 


 

Εδώ και καιρό πιπιλίζουν, από τις μιντιακές-- μολυσμένες από τον προπαγανδιστικό καρκίνο του καθεστωτικού μαστού-- ρώγες οι λαοί, πως εκπίπτει οσονούπω αλλά φευ!! Ζει και βασιλεύει σαν τον Μεγαλέκο. 

Είναι πραγματικά απορίας άξιον που αυτός ο λαός κρατά ιστορικά μόνον ένα από τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του. Τον μπούφο. Το ότι το άλλο είναι η αλεπού το παραβλέπει.. 

Αποτέλεσμα αυτού είναι να εστιάζει στο δέντρο και να αγνοεί το δάσος. Γιατί αν αντιπαρέβαλε σε μια παλάντζα τους Κούλη, Αλέξη, Αντωνάκη, Γιωργάκη, Κώτσο Βαγγέλα (και μια σειρά ανθυποπρακτορίσκους και θαλαμηπόλους made in USA) με τον Ερντογάν, θα διαπίστωνε πως το παιχνίδι είναι στημένο και από τα πριν ξεπουλημένο. 

Μ' ακόμη και αν ο Τούρκος ηγέτης ηττηθεί πρόωρα από τον πανδαμάτορα χρόνο, ας μην ελπίζει του έλληνος ο τράχηλος που ..ζυγόν δεν υποφέρει, πως η εξ ανατολών απειλή ως δια μαγείας εξαφανίσθη. 

Ο αναμένων στην ουρά Ιμάμογλου επί του οποίου στηρίζουν τις φρουδες προσδοκίες τους οι εγχώριοι συστημικοί καλικάτζαροι, είναι αυτός που έστησε άγαλμα επί του Βοσπόρου στον αιμασταγή εισβολέα κατά της Κύπρου Ετζεβίτ. 

Μουσουλμάνοι αμφότεροι. 

Μέλη δηλαδή μιας από τις κόρες της Εβραϊκής θρησκείας που δια της επιβολής της στη Δύση ενοχοποιείται για τις οπιούχες παραισθήσεις των λαών αυτής. Γιατί εκ παραλλήλου δεν είναι και οι δύο τίποτα πλέον της Κεμαλικής δοξασίας με παλ φερετζέδες. Που δια της αρπαγής διευρύνουν την αυτοκρατορία τους. 

Και έναντι αυτών μια σειρά ηλιθίων που αυτοαποκαλούνται Τουρκολόγοι, έχουν από ετών αναλάβει εργολαβικά και παρά την νωπή Κυπριακή τραγωδία, να προκαλέσουν την χασμωδία στον ελληνικό λαό. 

Έτσι που όταν χάσουμε και τα νησιά θα πέσουμε ξανά στο γνωστό και μη εξαιρετέο "πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θάναι"" Καλά κρασιά..


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: