Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

΄ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ: ΧΥΔΑΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

 Ανωνύμου του Ελληνος

Ποιο είναι φυσικά, ηθικά, κοινωνικά, δικανικά και λοιπά το μέγιστο έγκλημα, που μπορεί να γίνει; Η αφαίρεση ζωής Ανθρώπου.  


 

Ανθρωποκτονία το λέει αιώνες τώρα η πανέμορφη, εύστοχη ως τηλεκατευθυνόμενη σφαίρα, κοφτερή σαν φαλτσέτα γλώσσα μας. 

Όχι, λένε φεμινίστριες κι άλλα βλακώδη του Καπιταλισμού βαποράκια,  να βρούμε  νεολογισμό να μας ξεχωρίζει:  

Γυναικοκτονία! 

Πλην του βάρβαρου από γλωσσικής πλευράς πρόκειται για ταξικά απαράδεκτη και άκρως αποπροσανατολιστική λέξη, που μόνο τιμή και δικαίωμα δεν περιποιεί στην γυναίκα. Το κυριότερο είναι ότι συσκοτίζει πλήρως τις ανθρωποκτονίες με θύματα γυναίκες.

 Εφόσον η ανθρωποκτονία συνιστά το μέγιστο έγκλημα, η γυναικοκτονία είναι κάτι δεύτερο, προφανώς  πιο ασήμαντο από το πρώτο και τα θύματα αυτοπροσδιορίζονται ως όντα κατώτερα ή όχι στο ίδιο ανώτατο επίπεδο από τον Άνθρωπο. 

Μα θέλουμε να το προσδιορίσουμε και να του δώσουμε νομική υπόσταση-λένε οι φασουλήδες (αρσενικοί και θηλυκοί) του Καπιταλισμού-να εστιάσουμε με έμφαση και άλλες μπούρδες. 

Σε όλα τα φυσικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά, πολιτικά συστήματα και δράσεις ξεχωρίζεις κάτι για να δείξεις, να επισημάνεις, να προωθήσεις, να αξιοποιήσεις  μια ανώτερη ποιότητα, σημασία, εξέλιξη. 

Στην αντίθετη περίπτωση οι νεολογισμοί, οι τραβηγμένοι από τα μαλλιά ορισμοί συνιστούν γελοιοποίηση και υποβιβασμό του… βαφτιστηριού σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: