Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Πάρτε θέση..

 Εξ οικείων τα βέλη.. Και καλά εγώ είμαι ένας μισητός εκπρόσωπος της σοσιαλιστικής προπαγάνδας Λέμε τώρα.. 

Το ΔΝΤ πως θα το χαρακατηρίζατε διαβάζοντας τις συστάσεις του προς τα κράτη της Ευρωζώνης. 


 

Ιδία προς Ιταλία Γαλλία και Γερμανία που είναι κομμένες και ραμμένες επί της Αγίας γραφής του καπιταλισμού. 

Προς τις δύο πρώτες διατάσσει --,την μείωση των δαπάνών τους ταχύτερα απ' ότι προγραμματίζουν -- προκειμένου να διατηρήσουν υπό έλεγχο το χρέος τους , ενώ η Γερμανία καλείται να χαλαρώσει τη δημοσιονομική της πολιτική προκειμένου να «αναζωογονήσει» την ανάπτυξη με «ζεστό» χρήμα για το κεφάλαιο. 

(Να δείτε τι εκπλήξεις ετοιμάζουν για εμάς μετά τις εκλογές) 

 Τα σύννεφα μιας νέας καπιταλιστικής κρίσης πυκνώνουν, ενώ τα τύμπανα του ιμπεριαλιστικού πολέμου χτυπάνε όλο και πιο δυνατά. 

Η Ευρώπη της «αειφόρου ανάπτυξης», της «σταθερότητας» και της «ειρήνης» έχει αποδειχθεί προ πολλού φενάκη για αυτοβούλως εξαπατημένους. 

Οι υποσχέσεις για «αλματώδη ανάπτυξη» από την «ψηφιακή και πράσινη οικονομία» γίνονται θρύψαλα. Το «φάρμακο» της επεκτατικής πολιτικής φούντωσε τα πληθωριστικά συμπτώματα και τώρα ο αποπληθωρισμός με περιοριστικά μέτρα δυσκολεύει την κρατική στήριξη στις επενδύσεις. 

Οι αντιφάσεις και τα αδιέξοδα της καπιταλιστικής οικονομίας, που τώρα γίνονται πιο φανερά, πρέπει να αποτελέσουν και κριτήριο ψήφου στις ευρωεκλογές. Μόνη λύση; Η απεξάρτηση από τις αλυσίδες του Ευρωκωλοχανείου.. Πάρτε θέση..

Δεν υπάρχουν σχόλια: