Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!

 Παρακολουθείστε τον διάλογο της υψιπετούς βλακείας περί των δικαιωμάτων, από τις αδελφές ψυχές ή τις ακολούθους τους, για να μου πείτε μου αν αντέχουν σοβαρής κριτικής.. Δεν αντέχω όμως εγώ ..Θ' ακούσουν τα μπινελίκια τους. 

 

 

 Απορία ψάλτου βηξ (1) : "Ποιος σε σταματάει να πάρεις του γιου σου εσύ ένα φόρεμα!!" Ποιος σε σταματάει;;;; Η μετέωρη π&$τσ@ κυνηγός που θα τινάζεται απελεύθερη στη θέα των επιδέξιων κώλων  μωρή αν έχεις ακουστά.. Και είναι αυτό που φλέγεσαι να του δώσεις κάνοντάς τον όμως να εκλιπαρεί για να το πάρει..

Απορία ψάλτου βηξ (2) : Ποιος σου απαγορεύει να του φορέσει ροζ χρώμα !!-- Τα χρώματα ηλίθια είναι το αποτέλεσμα μιας ηλεκτρομαγνητικής διαδικασίας που προσδιορίζει χρήση και αποτέλεσμα. Το κόκκινο  της φωτιάς επί παραδείγματι παραπέμπει στην δύναμη την ισχύ το πάθος την ένταση και είναι χρώμα βασικό. 

Το ροζ της σύνθεσης τριών χρωμάτων υποδηλώνει την απαλότητα, την πραότητα, και παράγεται ως αιτιατό της μίξης από τη αλλοίωση βασικών χρωμάτων.. Το λευκό την ουδετερότητα επίσης βασικό. Το κίτρινο του μίσους εμπεριέχεται στα υγρά της χολής.. Αποτέλεσμα και αυτό μίξης.Και από τα χρωματικό φάσμα μόνο ένα τμήμα του είναι --ζαβή γυναίκα χαρά γεμάτη-- ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Το Ουράνιο τόξο που ο εγκέφαλος του δίνει εννοιολογική ή συναισθηματική αξία...

Και τέλος για να μην μακρηγορώ. Απορία ψάλτου βηξ (3) : "Να σταματήσει δηλαδή αυτός ο διαχωρισμός; Όλα σε ένα;;;;" Σαν ν ακούω τις κρυφές. Αυτό ακριβώς επιδιώκει να χτίσει το νεοταξίτικο κτήνος. Η γυναίκα από επιθυμητή να γίνει ουδέτερη έτσι ώστε να εξαφανιστεί η ανδρική επιθυμία της υποσυνειδησιακής αναπαραγωγής. Γιατί μην αυταπατάστε. Ουδείς εξ ενστίκτου αρσενικός θέλει να γίνει πατέρας. Με τον απόγονό του συστήνεται κατόπιν εορτής ή της γέννας..Κλώνους απεργάζεται σήμερα η άρχουσα τάξη για την αναπαραγωγή της.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: