Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΠΑΠΑΝΩΤΑ

 

ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 

Κυρίως οι παρεμβάσεις Μπεκατώρου (ναι αυτής που δηλώνει ότι βιάστηκε προ μιας χιλιετίας αλλά δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθεί αν το απόλαυσε) σε ΜΜΕ και κομματική ηγεσία έγειραν την πλάστιγγα. Με τον  Κασσελάκη να δήλωνειε περήφανος για τις επιλογές των μελών του κόμματος, αλλά ούτε λέξη για τον βιασμό ενός λαού και όχι μιας Meetoo-δας. Άπαντες και άπασες τρέχουν να συνταχθούν με τον βιαστή. Το ευρωμπορντέλο.. Είναι πολλά τα λεφτά σου λέω Άρη..


 

Βαριά επίθεση στον Παπανώτα από συνυποψήφιές του 

Τη σκυτάλη πήραν συνυποψήφιές του εστιάζοντας στον σεξουαλισμό δίχως ουδέν στο δισάκι τους περί του ευρωκωλοχανείου και της πολιτικής Σύριζα εν σχέσει με αυτό. 

Ωσαν το τελευταίο να μην φέρει καμία ευθύνη για τον βιασμό ενός λαού. 

Είχε προηγηθεί την Τετάρτη σάλος και ανακοίνωση της Έφης Αχτσιόγλου από τη Νέας Αριστεράς και ένα σχόλιο του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με παλαιότερες δηλώσεις του δημοσιογράφου – παρουσιαστή για τις γυναίκες που κακοποιούνται, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση το ίδιο απόγευμα μετά από προτροπή και ενέργειες της Κουμουνδούρου. 

Σε αυτήν, όμως, μιλούσε και για «κοπτοραπτική» των δηλώσεών του. Το τελεσίγραφο Μπεκατώρου 

Η Ολυμπιονίκης, που με τις αποκαλύψεις για τις προσωπικές τραυματικές εμπειρίες συγκίνησε μέχρι κροκοδείλιων δακρύων την κοινωνία, έριξε χτες με δηλώσεις της (Παραπολιτικά FM) το μπαλάκι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η Σοφία Μπεκατώρου λέγοντας ότι «ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει, να κάνει την κίνηση που πρέπει» και αποκάλυψε ότι ήταν «ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα». Και το κόμμα στάθηκε. Τον απέπεμψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: