Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

ΦΙΛΙΠΠΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ

....

 

"Κατρακυλήσαμε σε έναν πόλεμο που έχει στραφεί ως μπουμερανγκ εναντίον μας !!"

 Ο πόλεμος εναντίον μια ξένης χώρας φίλτατε συμβαίνει μόνο όταν οι τάξεις με το χρήμα εκτιμούν ότι θα βγάλουν κέρδος απ’ αυτόν.. Κι εσύ δεν είσαι μεταξύ εκείνων που δεν το γνωρίζουν.. Τώρα που θα τρέξουν να κρυφτούν οι κυβερνητικοί και οι μιντιακοί λακέδες..


 

“300.000 νεκροί στρατιώτες είναι οι απώλειες του Ουκρανικού στρατού και 14.000 πολίτες, για τους οποίους ευθυνόμαστε εμείς” - καταγγέλλει ο Προεδρικός υποψήφιος Robert Kennedy Jr. στις ΗΠΑ! 

“Δεν μου αρέσει (άκου δεν μου αρέσει λες και είναι θέμα αισθητικής ή καλλιστείων) αυτό που κάνει ο Τζο Μπάιντεν σε αυτή τη χώρα. Δεν μου αρέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, τον οποίο έπρεπε να είχαμε λύσει εδώ και πολύ καιρό.” λέει.

 “Στείλαμε εκεί 113 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την πρόνοια είναι 12 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Ο προϋπολογισμός για την υγεία είναι 12 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Έχουμε το 57% των Αμερικανών που δεν μπορούν να έχουν στην άκρη ούτε 1.000 δολάρια σε περίπτωση ανάγκης. 

Έχουμε το 25% των Αμερικανών που πηγαίνουν για ύπνο πεινασμένοι. 

Αυτή είναι μια νεοσυντηρητική γεωπολιτική φαντασίωση, μια δική μας συνωμοσία για να απαλλαγούμε από τον Πούτιν και να εξαντλήσουμε τον ρωσικό στρατό. 

Και γι’ αυτή τη φαντασίωση, θυσιάζουμε τον ουκρανικό λαό.” 🤔 Και να σκεφτεί κανείς ότι στην Ελλάδα ΚΑΝΕΙΣ πλην του ΚΚΕ πολιτικός ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ όχι να πει αλλά ούτε να υπαινιχθεί κάτι τέτοιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: