Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΖΟΥΜΕ !!!

 

Ο Πούτιν είναι δικτάτορας.. Ο αρχηγός των φασιστών δολοφόνων «Ζελένσκι των Αζόφτσι» προνομιούχος συνομιλητής των δυτικών προέδρων, «ήρωας» και θεραπαινίδα της δημοκρατίας. 

Οι Ρώσοι είναι Ολιγάρχες. Οι «Μπουρλάδες» οι «Ζούγκεμπρεγκ» οι αιμοσταγείς εμίρηδες και οι λοιπές κρεατομηχανές λαών του μητροπολιτικού καπιταλισμού «επενδυτές». 

 


 Οι Ρώσοι είναι σουλτάνοι της διαφθοράς.. Οι Δυτικοί αρουραίοι των υπόγειων χρηματικών διαδρομών πρεζέμποροι  και λοιποί "λόρδοι" των ΕΣΠΑ «επιχειρηματίες». 

Οι Ρώσοι στήνουν προβοκάτσιες και πλέκουν προπαγάνδες. Τα δυτικά ΜΜΕ και τα επί της Ευρώπης παρακλάδια της CIA απελευθερώνουν στα FM λευκά αθώα περιστέρια της ειρήνης. 

Τα δυτικά χρηματιστήρια του στοιχηματικού τζόγου των παραγώγων είναι ναοί της δημοκρατίας. Τα Ρωσικά γιάφκες ληστών.. 

Οι Ρωσικές τράπεζες άντρα διαφθοράς. Οι δυτικές του λογιστικού χρήματος και της ανελέητης τοκογλυφίας «πιστωτικοί οίκοι».. 

Οι ρώσοι καπιταλιστές είναι το σκότος.. Οι δυτικές πολυεθνικές του οικονομικού φασισμού το ..ουράνιο τόξο.. 

Οι κάνες των Ρώσων σπέρνουν θάνατο. Των Δυτικών «γαρύφαλλα» στα πρότυπα της ομώνυμης επανάστασης του Καρβάλιο στην Πορτογαλία. 

Κι επειδή παραποιώντας τους όρους δεν παραποιείται το περιέχον του περιεχομένου της αλήθειας να σας τους μεταφράσω: 

Οι Δυτικοί σε ληστεύουν εν ονόματι του εμπορίου, σε κατακτούν εν ονόματι της δημοκρατίας και εν τέλει σε αφανίζουν εν ονόματι της Άριας φυλής με τα γαλάζια μάτια..Ρε άντε γαμηθείτε δίχως κανένα συμπάθειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: