Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

POLITICO:

 Βρετανοί βουλευτές δραπετεύουν για σεξοτουρισμό με λεφτά των φορολογουμένων..Τι να σου κάνει μια Καϊλή τι να σου κάνει.. Η καπιταλιστική βιομηχανία παραγωγής σιχαμάτων δεν θα βάλλει λουκέτο (αναστείλει τις εργασίες της το λένε κομψά) αν δεν το αποφασίσουν οι λαοί.. Αλλά αναφερόμαστε σε λαούς ή όχλους; Ιδού η απορία..



Βρετανοί βουλευτές εκμεταλλεύονται επαγγελματικά ταξίδια για γλέντια σε νυχτερινά κέντρα και οίκους ανοχής, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico. Το δημοσίευμα βασίζεται σε μαρτυρίες άλλων βουλευτών και διπλωματών. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας βουλευτής των Τόρις και πρώην υπουργός συνήθιζε να παρατείνει τη διασκέδαση όταν τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας επέστρεφαν στην πατρίδα, αναζητώντας «ντόπιες γυναίκες», όπως είπαν δύο πρώην συνάδελφοί του. «Έδειχνε ενδιαφέρον για όμορφα νεαρά κορίτσια», είπε ένας από αυτούς. 

Παράλληλα, ένας άλλος βουλευτής, ανώτερο στέλεχος του Εργατικού Κόμματος έδειχνε συμπάθεια για «νεαρές Ρωσίδες» κατά τη διάρκεια ταξιδιών στο εξωτερικό, σύμφωνα με ξένο διπλωμάτη. 

 Μάλιστα, ορισμένοι βουλευτές, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ζητούσαν από ξένες κυβερνήσεις ένα πλήρες ταξίδι στο εξωτερικό με πληρωμένα έξοδα, είπαν οι ίδιοι τοπικοί αξιωματούχοι, και μάλιστα περιγράφονται να έχουν απαιτήσεις για ακριβά γεύματα συνοδευόμενα από σαμπάνια. 

Οι σχέσεις των βουλευτών με τα βρετανικά υπερπόντια εδάφη αναφέρθηκαν επανειλημμένα, με τοπικούς αξιωματούχους να λένε στο Politico ότι ορισμένοι βουλευτές είχαν λάβει μέρος σε πάρτι που διοργάνωναν διπλωματικοί αντιπρόσωποι, στα οποία «προμηθεύονταν» νεαρούς άνδρες και γυναίκες με σκοπό να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές δραστηριότητες. 

Η φωτογραφία από το δημοσίευμα του Politico.

Δεν υπάρχουν σχόλια: