Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

 Η ρωσία απειλεί το ΝΑΤΟ με απρόβλεπτες συνέπειες στη περίπτωση που παραδοθούν στην φασιστοουκρανία πύραυλοι Πάτριοτ και ως δείγμα αυτών των συνεπειών φόρτωσε ήδη στους εκτοξευτήρες της τους διηπειρωτικούς πυραύλους Yars!!! Μετά απ' αυτόν ο επόμενος πόλεμος θα γίνει με ξύλινα σπαθιά αλλά δεν ξέρω ποιοι θα έχουν μείνει για να τον κάνουν.. Νάτο και ξερό ψωμί εσείς..

 


Ενδεχόμενη αποστολή αμερικανικών πυραύλων Patriot στην Ουκρανία θα μπορούσε να «οδηγήσει σε απρόβλεπτες συνέπειες» και να απειλήσει την παγκόσμια ασφάλεια, ξεκαθάρισε η ρωσική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον. «Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, θα έχουμε ακόμη ένα προκλητικό βήμα από την κυβέρνηση Μπάιντεν».

«Η στρατηγική της Ουάσιγκτον προκαλεί τεράστια ζημιά όχι μόνο στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις, αλλά δημιουργεί επίσης πρόσθετους κινδύνους για την παγκόσμια ασφάλεια», πρόσθεσε η ρωσική πρεσβεία.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ συνέστησε στην Ουάσιγκτον να «βγάλει τα σωστά συμπεράσματα» από τις «επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις» της Μόσχας ότι «τα συστήματα Patriot, αντίστοιχα με το επιχειρησιακό προσωπικό» τους θα γίνουν νόμιμος στόχος των ρωσικών πυραυλικών επιθέσεων.

Με δεδομένη την αυξανόμενη στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ και την παρουσία Αμερικανών στρατιωτικών στο πεδίο, «η μεταφορά τέτοιων εξελιγμένων όπλων, ο χειρισμός του οποίου απαιτεί μήνες εκπαίδευσης, θα σήμαινε επέκταση της εμπλοκής του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ σε πολεμικές επιχειρήσεις, με όλες τις επακόλουθες συνέπειες».

Η Ρωσία φόρτωσε διηπειρωτικό πύραυλο «Yars»

Επιδεικνύοντας ...«δείγμα» αυτών των συνεπειών το ρωσικό υπουργείο Αμυνας δημοσιοποίησε χθες την εγκατάσταση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου «Yars» σε έναν εκτοξευτή σιλό στην περιοχή Kaluga, 150 χλμ. νοτιοδυτικά της Μόσχας, ενόψει της «Ημέρας Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων» της Ρωσίας.

«Η σημασία αυτής της επιχείρησης έγκειται στο γεγονός ότι ο πύραυλος θα είναι σε υπηρεσία μάχης όπως είχε προγραμματιστεί» και «η πατρίδα θα λάβει άλλο ένα δείγμα πυρηνικών πυραύλων, το οποίο θα μας επιτρέψει να επιλύσουμε οποιαδήποτε καθήκοντα σε στρατηγικό επίπεδο», δήλωσε ο αρμόδιος διοικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: