Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΕΟΚ: ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ

 ΟΖΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΒΟΥΖΑ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ Ως ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ---ΤΟ ΕΥΡΩΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ..

 

 
Ψήφισμα - «πλυντήριο» των λόμπι που δρουν στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ενωσης και που είναι βασικό συστατικό της διαφθοράς, της εξαγοράς και των σκανδάλων που διαπερνούν τη λειτουργία των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ενωσης πέρασε χτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τις ψήφους της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Ελληνικής Λύσης.

Μόλις μερικές μέρες μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση, το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ε. Καϊλή, το Ευρωκοινοβούλιο με το ψήφισμά του με τίτλο «Υποψίες διαφθοράς από το Κατάρ και την ευρύτερη ανάγκη για διαφάνεια και λογοδοσία στα θεσμικά όργανα της ΕΕ», κάνει κυριολεκτικά «την πάπια». 

Και επιχειρεί να παρουσιάσει το καταδικαστέο και αποκρουστικό σκάνδαλο διαφθοράς και χρηματισμού, με επίκεντρο το Ευρωκοινοβούλιο, σαν ένα «μεμονωμένο περιστατικό», που αφορά αποκλειστικά κάποιους διεφθαρμένους ευρωβουλευτές και παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: