Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Ο ΛΑΟΣ

 Καμπάνα και όχι καμπανάκι συναγερμού προς την Ελλάδα από Ρώσο αξιωματούχο!! "Επικίνδυνο βήμα ο εφοδιασμός του Κιέβου με τους S300 !!" Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα επικινδυνοδέστερο της δεξιάς αδελφέ.. Οι εθνικές τραγωδίες είναι στο DNA της..

 


Η μεταφορά των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-300 στην Ουκρανία από τις ελληνικές Αρχές θα είναι ένα επικίνδυνο βήμα για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, δήλωσε ο Γκεόργκι Μουράντοφ, μόνιμος αντιπρόσωπος της Κριμαίας υπό τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας. 

«Ένα τέτοιο βήμα από την Αθήνα δεν θα ήταν μόνο μια παράλογη επίδειξη εχθρότητας προς τη Ρωσία, αλλά και ένα επικίνδυνο βήμα σε σχέση με τα δικά τους εθνικά συμφέροντα, τα οποία η ελληνική κοινή γνώμη ήδη δηλώνει δυνατά», δήλωσε ο Μουράντοφ σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti. Οι Έλληνες «βοηθοί του καθεστώτος του Κιέβου», θα πρέπει να θυμούνται ότι η Μόσχα προμήθευσε με S-300 την Κύπρο στα τέλη του περασμένου αιώνα, υπενθύμισε ο Μουράντοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: