Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

 Μνημείο σταθερότητας και νοημοσύνης η στάση της ΝΔ για τη Σπυράκη. Πρώτα έφταιγε η αντιπολιτευτική απελπισία του Σύριζα, με την τραμπάλα να γέρνει στη συνέχεια προς την Σπυράκη, που ζήτησε αναστολή της κομματικής της ιδιότητας (ναι αλλά τα "φράγκα εξακολουθεί να τα εισπράττει) και εν κατακλείδι ο Μητσοτός αποφάσισε να την καρατομήσει.. Κάποτε οι Έλληνες έκλειναν με αξιοπιστία συμβόλαια δια λόγου.. Σήμερα η εμπιστοσύνη του αφελούς ψηφοφόρου είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο του πολιτικού ψεύτη.

 


Πρώτα ήταν η ανακοίνωση της ΝΔ που έλεγε για «αντιπολιτευτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ας περιμένουμε τον έλεγχο των αρμόδιων αρχών». 

Μετά έγινε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη «μία σοβαρή υπόθεση. Δεν έχω ακόμα πλήρη εικόνα. Θα μου επιτρέψετε να επιστρέψω στην Αθήνα, να μελετήσω το ζήτημα και να σας απαντήσω αύριο». 

Έπειτα η Μαρία Σπυράκη τον πρόλαβε πριν τη… μελέτη και μιλώντας σήμερα το πρωί στο Open, είπε πως «σήμερα θα ζητήσω την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, δεν θέλω να υπάρχουν σκιές». Και ύστερα ήρθαν οι… μέλισσες, καθώς: 

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται. 

Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: