Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

 Ο Κώστας Φραγκούλης μέρες έδινε τυπικά την μάχη για να κερδίσει την ζωή του και την έχασε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Ο συνωμοσιολόγος Κλύδωνας, που βλέπει πάντα μπροστά εκ του αποτελέσματος και κατόπιν επισταμένης δημοσιογραφικής έρευνας, ισχυρίζεται ότι τον κρατούσαν στην ζωή οι γιατροί (ήταν κλινικά νεκρός) για να τρεναριστεί και να εκτονωθεί όσο γίνεται ο θυμός των Τσιγγάνων. 


 

Ξέρουν από τέτοια κόλπα οι γιατροί και τα μάθανε ακόμα καλύτερα με το φρικτό παραμύθι Covid-19! Και μόλις ανακοινώθηκε και τυπικά ο θάνατος του άτυχου Τσιγγάνου, το ξενόδουλο κράτος με τα τσιράκια του έκανε επίδειξη καταστολής, φασισμού, τρομοκρατίας του όχλου. Έθεσε σε αυξημένη επιφυλακή τις συμμορίες των Μπάτσων, που αποκαλούνται Αστυνομία. 

Επίδειξη δυναμικής και θρασύδειλου τσαμπουκά στον όχλο, μην τυχόν και διαδηλώσει, να μη ζητήσει τα πολλαπλώς και δια βίου δεινά βιασμένα δικαιώματά του! Ξύλο, δακρυγόνα, χημικά και άλλα καλούδια αποθέωσης της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου (σε πρακτική εφαρμογή). 

Και πόσο απαξιωτικά σύμπαν το ξενόδουλο κράτος με τα άπειρα τσουτσέκια του αναφέρεται στον δολοφονημένο! Ούτε το όνομα και το επώνυμο του γράφουν ή λένε! Ένας 16χρονος, ένας Ρομά, πάει να πει με την κρατική κατασταλτική ιδεολογία ένα τίποτα, ένας παρείσακτος, ένας κατώτερος!! 

Και μη τυχόν χάσει το Κ.Κ.Ε. και δεν πει πάλι “παρών”,  μη φανεί κατώτερο στην εξυπηρέτηση του άθλιου συστήματος! “Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά”, δεν έχει ονοματεπώνυμο ο δολοφονημένος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: