Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗΣ ΚΛΟΠΗ

news384b
Ανωνύμου του Έλληνος



Και διορισμούς έχουμε στην προεκλογική περίοδο!


Όχι πολλούς, είναι αλήθεια, δεν τσίμπησαν το δόλωμα, αγρίεψαν οι παπάδες. Δεν τα μέτρησαν καλά οι τσιπραίοι παρατρεχάμενοι του λαϊκισμού.


 Νόμιζαν θα τυλίξουν τον αρχιδεσπότη, με «τυράκι» την ρύθμιση της εκκλησιαστικής περιουσίας.


Λησμόνησαν ότι οι παπάδες διαθέτουν πανίσχυρο προεκλογικό βήμα (άμβων) και αλοίμονο όποιον πιάσουν στο στόμα! Δεν θα βρει ούτε την ψήφο του. Σιωπηρώς πήραν πίσω την μετάταξη 10.000 παπάδων και άλλων κληρικών από το Δημόσιο μισθολόγιο στην υποτίθεται επιδοτούμενη από το κράτος εκκλησία, ώστε να κενωθούν χιλιάδες θέσεις για την κομματική πελατεία τους.

Στις δημοσκοπήσεις δεν πάνε καθόλου καλά και τα ταξίματα είναι πλέον πολύ περιορισμένα, και ας κάνουν τα στραβά μάτια τα ξένα αφεντικά μέχρι να γίνουν στην Αποικία εκλογές.

Σύνηθες φαινόμενο, δεκαετίες το ζούμε στην Γκραικυλία. Όταν έχουνε φάει όλα τα ψωμιά τους οι εντεταλμένοι από τα ξένα αφεντικά, ως πρωθυπουργός, υπουργοί και άλλοι υπηρέτες τους, οι επιβήτορες ετοιμάζουν την διάδοχη κατάσταση, τους νέους υπαλλήλους τους.

Τότε είναι η εποχή, που οι ένοικοι του Μαξίμου πάνε από γκάφα σε γκάφα. Λες κι είναι... ματιασμένοι! Τόσοι γίνανε φίρμα στην αποικία, με το σπαθί τους κέρδισαν το πεντάλεπτο δημοσιότητας, που τους αναλογεί! Να μείνουν απέξω, παραπονούμενοι οι ενεχυροδανειστές;

Συμμορίες, που ξεφύτρωσαν σαν τα ζιζάνια εξαιτίας της κρίσης. Τί άλλο από χυδαιότητα, εγκληματική πράξη, αλητεία και γάγγραινα του πανάθλιου Καπιταλισμού είναι να εκμεταλλεύεσαι την φτώχεια, την ανάγκη, τον πόνο, την εξαθλίωση και το μειωμένο πνευματικό επίπεδο για να απαλλοτριώνεις (νομιμοφανής κλοπή) ό,τι πολύτιμο έχει ο πολίτης; Ενθύμια, σπίτια, τιμαλφή, οικόπεδα, οικοσκευή σε εξευτελιστικές τιμές; Ελεύθερος ανταγωνισμός, κράτος δικαίου και επιλογή χωρίς όρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: