Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΠΟΥΣ-ΤΙΣ

news384a 
Ανωνύμου του Έλληνος


Εδώ, στην αποικία Γκραικυλία δεν κουνιέται πούς τις!

Όχι κίτρινα γιλέκα, ούτε οι σάλπιγγες της Ιεριχούς να ηχήσουν, δεν ξυπνά ο ηλίθιος, διεφθαρμένος, πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένος όχλος!

Δεν έλειψαν και τα καραγκιοζιλίκια, διότι ως γνωστόν είμαστε.... Ευρώπη!  

Και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες; 


Φωτογραφήθηκαν κάποιοι με κίτρινα γιλέκα δηλώνοντας ότι αυτό το κίνημα πρέπει να έρθει και στην Ελλάδα! Εξαγωγή... επανάστασης, φίλε Παναγιώτη; Ξεχνάς ότι κι αυτό το πειραματάκι εδώ ξεκίνησε; Αφού πέτυχε πήγε και στους... πουρκουάδες! Τί άλλο ήταν οι αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος, που έφεραν στου Μαξίμου, κατ’ εντολήν των ξένων αφεντάδων, την ΣΥΡΙΖΑϊκή συμμορία; 
 
Δεν φορούσαν, βέβαια, γιλέκα, αλλά ούτε και... γραβάτες! Κάθε πείραμα έχει και δικά του χαρακτηριστικά. Το δήλωσε άλλωστε και ο άνευ Τσίπ(ρ)ας μανδαρίνος της Frau Hitler. Αλήθεια τί έχει πάθει το παλικάρι και τελευταία χάνει λάδια; Δεν... κατοικεί στα λόγια του; Πήγε -είπε με καμάρι- από το Κρεμλίνο στον Λευκό Οίκο, από τις Βρυξέλλες ως την Κίνα, γύρισε ντουνιά χωρίς γραβάτα! Μέγα και μοναδικό επίτευγμα! Νοιώθετε; Επανάσταση!

Χώρια που προσέφερε απλόχερα άφθονο γέλιο στους ηγέτες άλλων χωρών. Θα μου πείτε τώρα: Σιγά μην ιδρώσει ο όχλος! Γιατί ν’ αλλάζει φανέλα στον ύπνο; Τώρα, ο παππούς και η γιαγιά γλίτωσαν τις συντάξεις για να τις τρώνε τα παιδιά με τα εγγόνια! Όχι για πολύ. Ξέρετε την αγρανάπαυση; Αφήνουν άσπαρτο το χωράφι καναδυό εποχές για να αναπνεύσει, να φρεσκαριστεί το χώμα, να αποδώσει πιο πολλά στις επόμενες σπορές.

Το ίδιο έγινε και με τις συντάξεις. Για ένα χρόνο το πείραμα σταματά και από το 2020 θα συνεχιστεί με το καλό και με άλλα πιο αποτελεσματικά για τους ξένους της Γκραικυλίας επιβήτορες σχέδια. Αδιάφορο για την φασίζουσα «αριστερά» με τον φαιοροζέ φερετζέ! Αυτοί όλοι οι τρόφιμοί της έχουν ένα μόνο βαρύ σεβντά. Να είναι έστω μια ώρα παραπάνω ο κώλος τους στην ξενόδοτη καρέκλα Μαξίμου.

Πάει και η Μακεδονία, μπιρ παρά την ξεπούλησαν, να γίνουν τα Σκόπια βάση του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας. Καραμπινάτη προδοσία και ψάχνουν πώς θα την φέρουν στον όχλο, να την χωνέψει αμάσητη και άνευ πολιτικού κόστους.

Θεωρούν ότι είναι εύκολο, διότι έρχονται Χριστούγεννα και θα μοιράσουνε επιδόματα. Ως γνωστόν το κράτος των γερμανοτσολιάδων είναι ο μέγιστος μπαταξής. Δεν πληρώνει τα χρέη του για να παρουσιάζει μεγάλα εικονικά πλεονάσματα και να δίνει ελεημοσύνη στον όχλο. Πάρε φτωχέ 200 έως 700 ευρώ! Εκλογές μυρίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: