Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ :ΤΣΙΡΚΟ

 Μη με προκαλείτε.. Θλίβομαι για την κατάντια της λεγόμενης αριστεράς περισσότερο από εσάς. Και όχι αρχής γενομένης του Κασσελάκη των σπαστών ελληνικών και της σπαστής μέσης.. Ένα ακόμη σύμπτωμα του πολιτικού καρκίνου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν αυτός. Είχε προηγηθεί η υπερψήφιση του 50% των νομοσχεδίων που φόρτωσε η Δεξιά την βουλή.. 


 

Ο οργανωτικός-ιδεολογικός-πολιτικός εκφυλισμός στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε νομοτελειακά ως αποτέλεσμα της στρατηγικής σύμπλευσης από κοινού με τους πλην του ΚΚΕ υπολοίπων σε μεταρρυθμίσεις απορρυθμίσεις που ματώνουν τον λαό.

Προχθές, επί παραδείγματι που ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής  επικράτησε η θέση για μυστική ψηφοφορία σχετικά με την πρόταση μομφής που κατατέθηκε εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. 

Χθες, πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία με κάλπες αλλά και... τηλεφωνικά! Σύμφωνα με όσα διαρρέουν σε διάφορα ΜΜΕ, από τα 295 μέλη της ΚΕ ψήφισαν στην κάλπη τα 210. Τηλεφωνικά ψήφισαν 64 (από τους «δικαιολογημένους απόντες»).

 Μετά από λίγο δόθηκε νέα διαρροή που ήθελε να... ξαναπάρουν τηλέφωνα μέλη της ΚΕ που δεν ψήφισαν ή δεν απάντησαν στον πρώτο «γύρο». Έτσι τελικά, όπως γράφεται, ψήφισαν άλλα 12 μέλη της ΚΕ.

Τελικά η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη πλειοψήφησε και έτσι το «σύγχρονο κόμμα» των «ψηφιακών ακολούθων», των «μελών που εγγράφονται πληρώνοντας 2 ευρώ» χωρίς κανένα δικαίωμα και υποχρέωση και των μελών της ΚΕ που «ψηφίζουν τηλεφωνικά», θα οδηγηθεί σε «έκτακτο Συνέδριο» ώστε εκεί να αποφασιστεί, όπως λένε τα δημοσιεύματα, πως και αν θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: