Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ :

 «Μπείτε στους ναούς να γλιτώσετε από τους ΑΝΤΑΡΣΥες και τους λοιπούς ακροαριστεροκρατούμενους γιατί εκεί δεν μπαίνουν αυτοί οι σατανάδες»

Υπουργός Υγείας Ευρωπαϊκής χώρας. Αιώνας εικοστός πρώτος, έτος εικοστό τέταρτο.

 


Χθες η ηγεσία της ΔΑΚΕ νοσοκομείων τραπέζωσε τον υπουργό Υγείας στην Θεσσαλονίκη διοργανώνοντας τσιμπούσι με … σούσι ( ! ), κάτι που πραγματικά ήταν το μόνο που έλειπε στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία της χώρας πολλά από τα οποία καταρρέουν λειτουργικά λόγω τραγικών ελλείψεων προσωπικού. 

Άλλωστε τα 50 – 100 άτομα που έχουν «καβαλήσει» την ηγεσία της ΔΑΚΕ ελέω Γεωργιάδη και προκατόχων του δεν φημίζονται ιδιαίτερα για την καθημερινή τους παρουσία στα ΤΕΠ, στις πτέρυγες νοσηλείας, στα χειρουργεία, στα εργαστήρια και γενικά στα νοσοκομεία. Άρα αναμενόμενο το ότι ζουν σε μια δική τους εικονική φαντασιακή (μη) «πραγματικότητα» έτη φωτός μακριά από την αγωνία των υγειονομικών του ΕΣΥ και των ασθενών.

Ο κ. Γεωργιάδης φυσικά άδραξε την ευκαιρία να εκφωνήσει πάλι έναν μακροσκελή «λόγο» μπροστά σε κάμερες κινητών τηλεφώνων. Αφού σφιχταγκαλιάστηκε με τον επικεφαλής της ΔΑΚΕ νοσοκομείων που πέρυσι τέτοιες μέρες δεχόταν πρόταση μομφής στο ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ για τον ρατσιστικό οχετό που είχε εξαπολύσει ενάντια στους καμένους πρόσφυγες της Δαδιάς, αφού λοιδόρησε τις απεργίες των υγειονομικών και τη μαζικότητά τους, αφού αποθέωσε την ηγεσία της ΔΑΚΕ ως «πολύτιμη» για την υλοποίηση του κυβερνητικού του «έργου» στην υγεία (π.χ. «απογευματινά» πληρωτικά από την τσέπη των ασθενών χειρουργεία) για άλλη μια φορά επανέλαβε τα τετριμμένα γραφικά «αυτοί οι υγειονομικοί που διαμαρτύρονται είναι κάτι λίγοι ΚΚΕεδες και ΑΝΤΑΡΣΥες» κλπ, κλπ, δηλαδή τις συνήθεις αρλούμπες που άνετα μπορεί να γίνουν επιτυχημένο νούμερο θερινής επιθεώρησης. 

Επειδή όμως ο κ. Γεωργιάδης είναι γνωστό πως πάνω στην πρεμούρα του για επικοινωνιακό σόου δεν κρατιέται και ξεφουρνίζει διάφορα, δεν απέφυγε τον πειρασμό να αναφερθεί και στην «επίσκεψή» του στο Ασκληπιείο Βούλας τον περασμένο Ιούνιο. 

Φυσικά ΔΕΝ απολογήθηκε για την προσβολή που είχε εκστομίσει δημοσίως ενάντια στην γιατρό Ακτινολόγο πρόεδρο του εκεί σωματείου και μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ («από την δική σου την ιατρική δουλειά αποκλείεται να μένει ασθενής ευχαριστημένος») αλλά προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αμολώντας μια «χαριτωμενιά» πως «οι 7 του σωματείου που ήρθαν να με ζαλίσουν ήταν όλοι ΑΝΤΑΡΣΥΑ γι’ αυτό μπήκα μέσα στην Εκκλησία του νοσοκομείου να γλιτώσω από την γκρίνια τους γιατί αυτοί της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως γνωστό δεν μπαίνουν σε Εκκλησίες» (είναι άθεοι σατανιστές βρυκόλακες, φτου σκόρδα) υπό τους γέλωτες διάφορων κυριών και κυρίων της ηγεσίας της ΔΑΚΕ που γλεντοκοπούσαν με το σούσι (και ίσως πρέπει να μας πουν ποιος πλήρωσε αυτό το φαγοπότι). 

Έτσι ο κ. Γεωργιάδης απογείωσε το αφήγημα τεχνητού διχασμού των υγειονομικών και υπόλοιπου λαού, του οικουμενικά εξοργισμένου από την άθλια κυβερνητική πολιτική της πλήρους διάλυσης – ιδιωτικοποίησης – εμπορευματοποίησης των πάντων : από το «από εδώ οι δεξιοί, από εκεί οι αριστεροί» τώρα πήγαμε στο «από εδώ οι ευσεβείς, από εκεί οι αντίχριστοι».

Κύριε Γεωργιάδη παραδεχόμαστε πως αν και υγειονομικοί επιστήμονες διαβασμένοι και προβληματισμένοι, ενίοτε παρασυρόμεθα από τις προκαταλήψεις της κοινωνίας στην οποία ζούμε. 

Οι πιθανοί λόγοι που οι συναγωνιστές/ριες του Ασκληπιείου δεν σας ακολούθησαν μέσα στον ναό ήταν είτε επειδή σεβάστηκαν την επιθυμία σας να ζητήσετε άφεση για τις αμαρτίες σας όπως π.χ. συγχώρεση για την αθλιότητα που είχατε εκστομίσει εναντίον της συναδέλφου λίγα λεπτά πριν ή γιατί ανησύχησαν μήπως γκρεμιστεί η οροφή του ναού αφού εισήλθε σε αυτόν ένας τέτοιος φαρισαίος υποκριτής θεομπαίχτης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: