Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ;

 Η Μαρίν Λεπέν, που δεν κρύβει την πολιτική της ταυτότητα ή η συμμορία Μακρόν, Μελανσόν και άλλων φασουλήδων, που με ωμό, πλην νομιμοφανές πραξικόπημα, με καραμπινάτη καλπονοθεία πήραν, έκλεψαν, για να κυριολεκτούμε, την πρώτη θέση στις βουλευτικές εκλογές στην Γαλλία; 

Ανωνύμου του Έλληνος 



Φυσικά, όλοι αυτοί, μηδενός εξαιρουμένου(ης), είναι, λειτουργούν  ως πράκτορες του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού, γιουσουφάκια των φονιάδων των  λαών Αμερικάνων! 

Πανηγυρίζουν οι άθλιοι στο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ε.Ε. και εν γένει στην Δύση, που τάχα δεν πέρασε ο φασισμός, που ωστόσο θριαμβεύει παντού. Και δεν λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή. 

Το πειραματόζωο, η αποικία Γκραικυλία είναι έτσι κι αλλιώς πάντα με τους νικητές, μέχρι τελικής ήττας!! Άρχισαν κιόλας να ονειρεύονται γαλλικά πρότυπα για το εγχώριο παραμύθι της κεντροαριστεράς. 

Να μιμηθούν τους Γάλλους και να κάνουν το δικό τους συνοθύλευμα. Μέχρι ο άνευ Τσίπ(ρ)ας πρώην θαλαμοφύλακας ξύπνησε αιφνιδίως και την είδε… Μελανσόν! 

Ήρθαν δεύτεροι οι Γάλλοι! Ξεχάσατε κιόλας τέτοιες μέρες, πριν λίγα χρόνια, την τελευταία εγχώρια μεγάλη λαϊκή νίκη, το ΟΧΙ στο περίφημο δημοψήφισμα, που μια άλλη ξενόδουλη συμμορία, πάλι με τον φερετζέ της «αριστεράς»  το μετάτρεψε εν μια νυκτί σε ΝΑΙ με ακόμα τρία Μνημόνια για φέρετρο! 

Ακόμα πληρώνουμε και δυστυχούμε!

Πρέπει πάρα πολύ να ψάξετε στα βοθροκάναλα για να βρείτε, από την πρώτη ώρα, που ανακοινώθηκαν τ’ αποτελέσματα, τους ψήφους, που πήραν οι τρεις συμμετέχουσες δυνάμεις στον δεύτερο γύρο των Γαλλικών εκλογών. Μόνο διατυμπανίζουν σε όλες τις αποχρώσεις, χαίρονται με προφανή υποκρισία για την κάλπικη κατανομή των εδρών. 

Δεν δίνουν ακόμη και σήμερα στην δημοσιότητα τις ψήφους για να κρύψουν την εκλογική απάτη και να μη φανεί ευρύτατα στο πόπολο ότι η Μαρίν Λεπέν είναι αληθινή νικήτρια των πρόσφατων εκλογών! Σαρωτικός θρίαμβος!! 

Πάνω από ΤΡΙΑ εκατομμύρια ψήφοι διαφορά, αλλά βγήκε μόλις τρίτη και καταϊδρωμένη με το καλπονοθευτικό σύστημα. Να χαίρεστε τα εκλογικά συστήματα, Καπιταλιστές, που τα απολαμβάνετε αναμφίβολα, όσο ο παγκόσμιος όχλος έχει παρατεταμένο ταξικό κώμα! 

Επική ανατροπή της αριστεράς κι άλλες μπούρδες τού σερβίρετε και αυτός τις κατεβάζει αμάσητα, βγάζει στεναγμό ανακούφισης, από το πουθενά αποκτά και δημοκρατικό άλλοθι, όταν στην καθημερινή του ζωή μεταλλάσσεται ολοένα σε πιο φανατικό φασίστα! 

Ούτε, βέβαια, ισχύουν οι έωλες μαλακίες για την θεαματική αύξηση της συμμετοχής, που δείχνει ότι όταν συσπειρώνεται ο κόσμος δίνει χαστούκι στον φασισμό! Πανηγυρικά αύξησε τις δυνάμεις της η Λεπέν και με την μεγαλύτερη συμμετοχή. 

Τους ακούς, όλους αυτούς τους μανδαρίνους του Καπιταλισμού, ιδιαίτερα αυτούς με τον ροζέ και πράσινο φερετζέ και θαρρείς ότι έγινε νέα γαλλική επανάσταση!  

Η κινητοποίηση του λαού (όχλου) έφερε την μεγάλη και απρόσμενη ανατροπή, έβγαλε κόκκινη κάρτα στην Λεπέν-κραυγάζουν χωρίς ίχνος πολιτικής ευαισθησίας και ωριμότητας. Φανταστείτε η Μαρίν Λεπέν να μην έπαινε τρία εκατομμύρια ψήφους παραπάνω, τί θα έλεγαν, πώς θα ασχημονούσαν!

                                              Του Γιάννη Δερμεντζόγλου από τον “Ελεύθερο Τύπο”.

Τα λέγαμε και στο στημένο Euro, που γίνεται αυτές τις μέρες στην Γαλλία. Το VAR είναι πρωτόλειο πείραμα τεχνητής νοημοσύνης στο ποδόσφαιρο με στόχο, όμως, την ευρύτατη κοινωνία. Να κάνουν τα αυτιά και τα μάτια του όχλου πουλάκια. 

Σε απόλυτη γεωμετρική πρόοδο το παμπάλαιο: 

Το έγραψε η εφημερίδα, άρα είναι αλήθεια, και το κατοπινό πιο ολέθριο: Το είπε η τηλεόραση άρα…, μεταλλάχτηκαν  στο δολοφονικό και πιθηκίσιο: 

Η τεχνολογία δεν κάνει ποτέ λάθος, οι άνθρωποι κάνουν πάμπολλα! 

Θέλετε τρανότερο παράδειγμα από τις Γαλλικές εκλογές και το VAR της πολιτικής. Ενίκησε ο συνασπισμός της Αριστεράς, πάει και τελείωσε, το είπε το σύστημα διεξαγωγής εκλογών. Το αποφάσισε η τεχνολογία! 

Τώρα, ποιος συνασπισμός και ποια αριστερά και πώς βγήκε πρώτος ενώ είναι δεύτερος και τρίτος σε απόλυτους ψήφους, συνιστά μέγα θαύμα καλπονοθείας και φασισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: