Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ

 

..ΟΔΗΓΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ -- ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΜΕΝΑ --ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..


 Ο δρόμος χάρος μου είναι όχι απλά γνωστός αλλά οικείος δεδομένου πως έλκω το ήμιση της καταγωγής μου -- εκ του πατρός μου-- από τα Φιλιατρά. Κατ' αυστηρή απαίτηση του παππού ένα μήνα τον χρόνο τις διακοπές μου εκών άκων τις κατανάλωνα στην περιοχή. Πρόκειται για το πράσινο μίλι των οδηγών. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε πολύτιμες ζωές στην πίσσα της ασφάλτου του. Ούτε και η τελευταία. Γιατί δεν είναι ούτε η πρώτη μήτε και η τελευταία που τις ζωές μας τις διαχειρίζονται πολιτικές συμμορίες

 


Δύο κοριτσάκια ενός και 13 ετών άφησαν στην άσφαλτο μαζί με τους μπαμπάδες τους την τελευταία τους πνοή 

● Πέντε πολυτραυματίες από το συνταρακτικό τροχαίο στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, στη Μεσσηνία 

●Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: «Το αίμα των αδικοχαμένων βαρύνει τις συνειδήσεις» όσων αδιαφορούν για ασφαλείς δρόμους 

● Σοκαριστική μαρτυρία επιζώντα 

Καλούν σε κινητοποιήσεις συλλόγους και φορείς σε Μεσσηνία και Ηλεία Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην γνωστή στην περιοχή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα. 

Με αφορμή τη σημερινή τραγωδία και με επίδικο το επαναλαμβανόμενο εδώ και χρόνια αίτημα για σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στο δρόμο Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας καλεί σε κινητοποιήσεις συλλόγους και φορείς. 

«Η σημερινή ανείπωτη τραγωδία στην Ελαία Μεσσηνίας, με την απώλεια τεσσάρων ζωών, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, μας υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο τις τραγικές συνέπειες της έλλειψης σύγχρονων υποδομών στους δρόμους μας και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: