Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

ΣΕ PARADE ΠΑΡΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ........

 ......ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ !! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΟΙ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΝΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ.. -- ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΕΡΤΕΝ..-- ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑ ΓΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΩΝΤΕΣ ΝΟΗΤΩΣΑΝ .



 

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι δεν κατάφερε να αφήσει θετικές εντυπώσεις, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επιχείρησαν μια καινοτόμο προσέγγιση, ενσωματώνοντας τραγούδια και ένα πολύχρωμο χορευτικό σόου εκτός σταδίου. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση δεν έτυχε της επιδοκιμασίας του κοινού. 

Πολλοί χρήστες του Twitter, γνωστού πλέον ως «X», αντέδρασαν αρνητικά, σχολιάζοντας πως η τελετή έμοιαζε με «καρναβάλι του Μοσχάτου», «Eurovision» και «σκηνοθεσίες του Γιάννη Δαλιανίδη». 

Επιπλέον, προκλήθηκε δυσαρέσκεια από το γεγονός ότι κατά την τηλεοπτική μετάδοση, οι διοργανωτές δεν κατάφεραν να προβάλλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος συμμετείχε ως σημαιοφόρος μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ακόμα και κάτω από την ανάρτηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Και στην πεζοδρομιακή: Μας έγραψαν στ' αρχίδια τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: